2 spots left on Iceland Geo Tour 16-30 July 2022

Τελευταίοι σεισμοί, Tijuana, Baja California, Μεξικό, τις τελευταίες 24 ώρες την Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 28 Ιουνίου 2022 08:50 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Τις τελευταίες 24 ώρες, Tijuana είχε 25 μικρούς σεισμούς κάτω των 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 1.0 | 17km WNW of Progreso, B.C., MX -

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 1.7 | 8km N of Westmorland, CA -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near Tijuana, Baja California, Μεξικό (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες:10 σεισμοί
Τελευταίες 7 ημέρες:87 σεισμοί | 14 σεισμοί M2+ | 9 σεισμοί M3+
Τελευταίες 30 ημέρες:313 σεισμοί | 47 σεισμοί M2+ | 44 σεισμοί M3+ | 3 σεισμοί M4+
Τελευταίες 90 ημέρες:976 σεισμοί | 160 σεισμοί M2+ | 126 σεισμοί M3+ | 6 σεισμοί M4+
Τελευταίες 365 ημέρες:3,869 σεισμοί | 514 σεισμοί M2+ | 475 σεισμοί M3+ | 14 σεισμοί M4+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (25 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022 GMT (6 σεισμοί)
28 Ιου 2022 01:20 (GMT -7) (28 Ιου 2022 08:20 GMT)
1.0

6.5 km
17km WNW of Progreso, B.C., MX Περ.Χάρτης
27 Ιου 2022 23:49 (GMT -7) (28 Ιου 2022 06:49 GMT)
0.6

5.8 km
8km NNW of Julian, CA Περ.Χάρτης
27 Ιου 2022 21:30 (GMT -7) (28 Ιου 2022 04:30 GMT)
1.4

7.8 km
16km WNW of Progreso, B.C., MX Περ.Χάρτης
27 Ιου 2022 21:10 (GMT -7) (28 Ιου 2022 04:10 GMT)
0.6

14 km
7km NE of Anza, CA Περ.Χάρτης
27 Ιου 2022 21:04 (GMT -7) (28 Ιου 2022 04:04 GMT)
0.1

5.2 km
9km ENE of Aguanga, CA Περ.Χάρτης
27 Ιου 2022 18:03 (GMT -7) (28 Ιου 2022 01:03 GMT)
0.5

12 km
12km NNE of Borrego Springs, CA Περ.Χάρτης
Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 GMT (19 σεισμοί)
27 Ιου 2022 15:27 (GMT -7) (27 Ιου 2022 22:27 GMT)
0.9

11 km
4km ESE of Lake Henshaw, CA Περ.Χάρτης
27 Ιου 2022 15:24 (GMT -7) (27 Ιου 2022 22:24 GMT)
0.5

11 km
3km ESE of Lake Henshaw, CA Περ.Χάρτης
27 Ιου 2022 13:58 (GMT -7) (27 Ιου 2022 20:58 GMT)
1.6

10.2 km
2km ESE of Lake Henshaw, CA Περ.Χάρτης
27 Ιου 2022 11:59 (GMT -7) (27 Ιου 2022 18:59 GMT)
1.5

2.4 km
8km SSE of Home Gardens, CA Περ.Χάρτης
27 Ιου 2022 11:58 (GMT -7) (27 Ιου 2022 18:58 GMT)
1.4

23 km
1km WSW of Murrieta Hot Springs, CA Περ.Χάρτης
27 Ιου 2022 11:24 (GMT -7) (27 Ιου 2022 18:24 GMT)
1.5

30 km
9km WSW of Borrego Springs, CA Περ.Χάρτης
27 Ιου 2022 11:15 (GMT -7) (27 Ιου 2022 18:15 GMT)
1.5

7.4 km
18km NW of Progreso, B.C., MX Περ.Χάρτης
27 Ιου 2022 09:43 (GMT -7) (27 Ιου 2022 16:43 GMT)
0.6

14 km
9km SW of Idyllwild, CA Περ.Χάρτης
27 Ιου 2022 08:55 (GMT -7) (27 Ιου 2022 15:55 GMT)
0.9

3.5 km
13km WSW of Salton City, CA Περ.Χάρτης
27 Ιου 2022 07:25 (GMT -7) (27 Ιου 2022 14:25 GMT)
0.4

8 km
13km WNW of Anza, CA Περ.Χάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 1.1 x 108 joules (30 kilowatt hours) | about seismic energy

Κατάλογος σεισμών - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.