Αναζητήστε σεισμούς ανά περιοχή ή χώρα

Τελευταία ανανενώση: 17 Ιανουαρίου 2022 08:12 GMT - ανανέωση

Search!

Οι τελευταίοι σεισμοί, Tarlac, Central Luzon, Φιλιππίνες: τελευταίες 7 ημέρες

Τελευταία ανανενώση 17 Ιανουαρίου 2022 08:12 GMT -
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Δείξε σεισμούς!
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (15 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2022 05:33 GMT (1 σεισμός)
17 Ιαν 2022 13:33 (GMT +8) (17 Ιαν 2022 05:33 GMT)
1.9

31 km
Province of Zambales, Central Luzon, 106 km βορειοδυτικά από Μανίλα, Φιλιππίνες Περ.Χάρτης
Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2022 23:48 GMT (3 σεισμοί)
17 Ιαν 2022 07:48 (GMT +8) (16 Ιαν 2022 23:48 GMT)
3.0

15 km
South China Sea, 242 km βορειοδυτικά από Μανίλα, Φιλιππίνες
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
16 Ιαν 2022 22:37 (GMT +8) (16 Ιαν 2022 14:37 GMT)
1.8

34 km
Tarlac, Central Luzon, 110 km βόρεια από Μανίλα, Φιλιππίνες Περ.Χάρτης
16 Ιαν 2022 18:37 (GMT +8) (16 Ιαν 2022 10:37 GMT)
2.0

7 km
South China Sea, 106 km δυτικά από Μανίλα, Φιλιππίνες Περ.Χάρτης
Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 00:06 GMT (2 σεισμοί)
14 Ιαν 2022 08:06 (GMT +8) (14 Ιαν 2022 00:06 GMT)
1.6

9 km
Province of Aurora, Central Luzon, 94 km βορειοανατολικά από Μανίλα, Φιλιππίνες Περ.Χάρτης
14 Ιαν 2022 08:06 (GMT +8) (14 Ιαν 2022 00:06 GMT)
1.8

16 km
Philippine Sea, 92 km βορειοανατολικά από Μανίλα, Φιλιππίνες Περ.Χάρτης
Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022 19:44 GMT (1 σεισμός)
14 Ιαν 2022 03:44 (GMT +8) (13 Ιαν 2022 19:44 GMT)
1.7

49 km
Province of Zambales, 91 km βορειοδυτικά από San Fernando City, Φιλιππίνες Περ.Χάρτης
Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2022 20:16 GMT (3 σεισμοί)
12 Ιαν 2022 04:16 (GMT +8) (11 Ιαν 2022 20:16 GMT)
1.9

36 km
Province of Zambales, Central Luzon, 161 km βορειοδυτικά από Μανίλα, Φιλιππίνες Περ.Χάρτης
11 Ιαν 2022 14:26 (GMT +8) (11 Ιαν 2022 06:26 GMT)
2.7

13 km
South China Sea, 141 km βορειοδυτικά από Μανίλα, Φιλιππίνες Περ.Χάρτης
11 Ιαν 2022 09:56 (GMT +8) (11 Ιαν 2022 01:56 GMT)
2.2

19 km
Tarlac, Central Luzon, 96 km βορειοδυτικά από Μανίλα, Φιλιππίνες Περ.Χάρτης
Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2022 16:32 GMT (5 σεισμοί)
11 Ιαν 2022 00:32 (GMT +8) (10 Ιαν 2022 16:32 GMT)
2.2

29 km
South China Sea, 171 km βορειοδυτικά από Μανίλα, Φιλιππίνες Περ.Χάρτης
11 Ιαν 2022 00:32 (GMT +8) (10 Ιαν 2022 16:32 GMT)
2.2

27 km
Province of Zambales, Central Luzon, 158 km βορειοδυτικά από Μανίλα, Φιλιππίνες Περ.Χάρτης
11 Ιαν 2022 00:25 (GMT +8) (10 Ιαν 2022 16:25 GMT)
1.6

27 km
Province of Zambales, Central Luzon, 144 km βορειοδυτικά από Μανίλα, Φιλιππίνες Περ.Χάρτης
11 Ιαν 2022 00:25 (GMT +8) (10 Ιαν 2022 16:25 GMT)
1.6

31 km
Province of Zambales, Central Luzon, 149 km βορειοδυτικά από Μανίλα, Φιλιππίνες Περ.Χάρτης
10 Ιαν 2022 22:50 (GMT +8) (10 Ιαν 2022 14:50 GMT)
2.3

12 km
South China Sea, 172 km βορειοδυτικά από Μανίλα, Φιλιππίνες Περ.Χάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 3.5 x 109 joules (985 kilowatt hours, ισοδυναμεί με 0.847 τόνους TNT) | about seismic energy

Κατάλογος σεισμών - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Ακολουθήστε μας:Ακολουθήστε μας στο FacebookΑκολουθήστε μας στο InstagramΑκολουθήστε μας στο TwitterΕπισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube