Αναζητήστε σεισμούς ανά περιοχή ή χώρα

Τελευταία ανανενώση: 30 Νοεμβρίου 2021 19:29 GMT -

Πληκτρολογήστε τοπωνύμιο, πόλη, περιοχή ή χώρα για να αναζητήσετε σεισμούς:

Search!

Οι τελευταίοι σεισμοί, Sulu Sea: τελευταίες 7 ημέρες

Τελευταία ανανενώση 30 Νοεμβρίου 2021 19:29 GMT -
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
4.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
4.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (65 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021 19:06 GMT (5 σεισμοί)
1 Δεκ 2021 03:06 (GMT +8) (30 Νοε 2021 19:06 GMT)
1.8

2 km
18 km νοτιοδυτικά από Bansud, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
1 Δεκ 2021 03:03 (GMT +8) (30 Νοε 2021 19:03 GMT)
2.3

109 km
South China Sea, 19 km νότια από Calatagan, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
1 Δεκ 2021 01:35 (GMT +8) (30 Νοε 2021 17:35 GMT)
4.6

138 km
South China Sea, 22 km δυτικά από Batangas, Φιλιππίνες
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
1 Δεκ 2021 00:55 (GMT +8) (30 Νοε 2021 16:55 GMT)
2.4

2 km
South China Sea, 21 km δυτικά από Batangas, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 17:09 (GMT +8) (30 Νοε 2021 09:09 GMT)
3.0

13 km
10.3 km ανατολικά από Sablayan, Φιλιππίνες
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021 20:54 GMT (5 σεισμοί)
30 Νοε 2021 04:54 (GMT +8) (29 Νοε 2021 20:54 GMT)
2.0

89 km
South China Sea, 15 km νότια από Calatagan, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 04:33 (GMT +8) (29 Νοε 2021 20:33 GMT)
1.5

29 km
Sulu Sea, 45 km δυτικά από San Jose, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 01:47 (GMT +8) (29 Νοε 2021 17:47 GMT)
2.8

22 km
South China Sea, 70 km δυτικά από Lubang, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 01:02 (GMT +8) (29 Νοε 2021 17:02 GMT)
2.7

15 km
Sulu Sea, 57 km νοτιοδυτικά από Iloilo City, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 19:52 (GMT +8) (29 Νοε 2021 11:52 GMT)
3.4

10 km
32 km νοτιοδυτικά από Catarman, Φιλιππίνες
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 23:15 GMT (10 σεισμοί)
29 Νοε 2021 07:15 (GMT +8) (28 Νοε 2021 23:15 GMT)
2.0

5 km
South China Sea, 15 km νοτιοδυτικά από Taal, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 05:53 (GMT +8) (28 Νοε 2021 21:53 GMT)
2.4

23 km
Sulu Sea, 46 km νότια από Bayawan, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 03:48 (GMT +8) (28 Νοε 2021 19:48 GMT)
2.0

31 km
South China Sea, 15 km νότια από Tagbak, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 03:40 (GMT +8) (28 Νοε 2021 19:40 GMT)
2.2

11 km
South China Sea, 57 km δυτικά από Mamburao, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 23:17 (GMT +8) (28 Νοε 2021 15:17 GMT)
2.1

5 km
18 km βορειοανατολικά από Sablayan, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 21:46 (GMT +8) (28 Νοε 2021 13:46 GMT)
2.0

145 km
South China Sea, 25 km νοτιοδυτικά από Balayan, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 16:09 (GMT +8) (28 Νοε 2021 08:09 GMT)
2.5

9 km
Philippine Sea, 32 km βόρεια από Romblon, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 14:56 (GMT +8) (28 Νοε 2021 06:56 GMT)
2.0

26 km
Μιντόρο, 34 km ανατολικά από Sablayan, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 14:26 (GMT +8) (28 Νοε 2021 06:26 GMT)
2.5

19 km
Province of Camarines Sur, 45 km βόρεια από Tabaco, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 13:31 (GMT +8) (28 Νοε 2021 05:31 GMT)
2.8

9 km
Philippine Sea, 32 km βόρεια από Romblon, Φιλιππίνες
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 21:05 GMT (16 σεισμοί)
28 Νοε 2021 05:05 (GMT +8) (27 Νοε 2021 21:05 GMT)
1.9

120 km
30 km βόρεια από Mamburao, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 05:05 (GMT +8) (27 Νοε 2021 21:05 GMT)
1.9

110 km
South China Sea, 45 km νοτιοδυτικά από Batangas, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 04:44 (GMT +8) (27 Νοε 2021 20:44 GMT)
3.2

7 km
32 km βορειοδυτικά από Carigara, Φιλιππίνες
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 04:38 (GMT +8) (27 Νοε 2021 20:38 GMT)
2.0

168 km
South China Sea, 10.3 km νότια από Calatagan, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 04:19 (GMT +8) (27 Νοε 2021 20:19 GMT)
2.3

103 km
South China Sea, 24 km νότια από Nasugbu, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 03:02 (GMT +8) (27 Νοε 2021 19:02 GMT)
1.8

52 km
South China Sea, 47 km νοτιοδυτικά από Balayan, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 03:02 (GMT +8) (27 Νοε 2021 19:02 GMT)
1.9

45 km
South China Sea, 49 km νοτιοδυτικά από Balayan, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 02:36 (GMT +8) (27 Νοε 2021 18:36 GMT)
2.0

27 km
Sulu Sea, 15 km νότια από Mamburao, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 02:14 (GMT +8) (27 Νοε 2021 18:14 GMT)
2.2

29 km
Sulu Sea, 17 km νοτιοδυτικά από Mamburao, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 00:54 (GMT +8) (27 Νοε 2021 16:54 GMT)
1.9

35 km
Celebes Sea, 57 km δυτικά από Cotabato City, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 00:46 (GMT +8) (27 Νοε 2021 16:46 GMT)
1.9

26 km
Celebes Sea, 34 km νοτιοδυτικά από Cotabato City, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 00:46 (GMT +8) (27 Νοε 2021 16:46 GMT)
2.2

34 km
Celebes Sea, 47 km δυτικά από Cotabato City, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 22:34 (GMT +8) (27 Νοε 2021 14:34 GMT)
2.5

22 km
12 km νότια από Dipolog City, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 17:11 (GMT +8) (27 Νοε 2021 09:11 GMT)
2.2

18 km
Sulu Sea, 32 km δυτικά από Dipolog City, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 14:16 (GMT +8) (27 Νοε 2021 06:16 GMT)
2.1

4 km
Sulu Sea, 58 km νοτιοδυτικά από Iloilo City, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 14:16 (GMT +8) (27 Νοε 2021 06:16 GMT)
2.5

8 km
Sulu Sea, 36 km βόρεια από Sipalay, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 21:10 GMT (8 σεισμοί)
27 Νοε 2021 05:10 (GMT +8) (26 Νοε 2021 21:10 GMT)
1.9

92 km
South China Sea, 13 km νοτιοδυτικά από Calatagan, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 03:07 (GMT +8) (26 Νοε 2021 19:07 GMT)
1.9

18 km
South China Sea, 18 km νότια από Looc, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 00:50 (GMT +8) (26 Νοε 2021 16:50 GMT)
2.5

46 km
Sulu Sea, 68 km βορειοδυτικά από Sipalay, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 00:45 (GMT +8) (26 Νοε 2021 16:45 GMT)
1.8

32 km
17 km ανατολικά από Sablayan, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 20:37 (GMT +8) (26 Νοε 2021 12:37 GMT)
2.1

1 km
Sulu Sea, 43 km νοτιοδυτικά από Sablayan, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 20:18 (GMT +8) (26 Νοε 2021 12:18 GMT)
2.7

7 km
Sulu Sea, 48 km νότια από Iloilo City, Φιλιππίνες
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 13:49 (GMT +8) (26 Νοε 2021 05:49 GMT)
2.0

16 km
21 km βορειοανατολικά από Sablayan, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 13:25 (GMT +8) (26 Νοε 2021 05:25 GMT)
2.6

3 km
9.9 km βορειοανατολικά από Iligan, Φιλιππίνες
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 21:45 GMT (13 σεισμοί)
26 Νοε 2021 05:45 (GMT +8) (25 Νοε 2021 21:45 GMT)
1.7

28 km
Μιντόρο, 36 km νοτιοδυτικά από Pinamalayan, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 05:45 (GMT +8) (25 Νοε 2021 21:45 GMT)
1.8

27 km
Μιντόρο, 37 km νοτιοδυτικά από Pinamalayan, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 04:26 (GMT +8) (25 Νοε 2021 20:26 GMT)
1.7

31 km
Sulu Sea, 28 km νοτιοδυτικά από San Jose, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 04:26 (GMT +8) (25 Νοε 2021 20:26 GMT)
1.8

18 km
Sulu Sea, 26 km δυτικά από San Jose, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 04:06 (GMT +8) (25 Νοε 2021 20:06 GMT)
2.0

116 km
South China Sea, 19 km νότια από Calatagan, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 21:36 (GMT +8) (25 Νοε 2021 13:36 GMT)
2.2

97 km
South China Sea, 17 km νότια από Calatagan, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 19:41 (GMT +8) (25 Νοε 2021 11:41 GMT)
1.9

35 km
32 km νοτιοδυτικά από Calapan, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 19:41 (GMT +8) (25 Νοε 2021 11:41 GMT)
1.9

1 km
18 km ανατολικά από Santa Cruz, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 19:38 (GMT +8) (25 Νοε 2021 11:38 GMT)
1.6

8 km
South China Sea, 24 km νοτιοδυτικά από Taal, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 14:01 (GMT +8) (25 Νοε 2021 06:01 GMT)
1.8

26 km
Μιντόρο, 23 km ανατολικά από Sablayan, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 14:01 (GMT +8) (25 Νοε 2021 06:01 GMT)
1.8

1 km
4.5 km βορειοανατολικά από Sablayan, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 10:10 (GMT +8) (25 Νοε 2021 02:10 GMT)
2.1

30 km
South China Sea, 21 km νοτιοδυτικά από Lubang, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 10:10 (GMT +8) (25 Νοε 2021 02:10 GMT)
2.1

31 km
South China Sea, 100 km νοτιοδυτικά από Mariveles, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021 22:40 GMT (4 σεισμοί)
25 Νοε 2021 06:40 (GMT +8) (24 Νοε 2021 22:40 GMT)
1.8

21 km
43 km βόρεια από San Jose, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 11:29 (GMT +8) (24 Νοε 2021 03:29 GMT)
2.5

34 km
Philippine Sea, 22 km βορειοδυτικά από Tagbilaran, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 10:34 (GMT +8) (24 Νοε 2021 02:34 GMT)
2.2

4 km
Sulu Sea, 33 km δυτικά από Kabankalan, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 10:34 (GMT +8) (24 Νοε 2021 02:34 GMT)
2.2

17 km
Sulu Sea, 22 km βόρεια από Sipalay, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021 23:51 GMT (4 σεισμοί)
24 Νοε 2021 07:51 (GMT +8) (23 Νοε 2021 23:51 GMT)
2.3

31 km
Celebes Sea, 112 km νοτιοδυτικά από Kiamba, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 07:14 (GMT +8) (23 Νοε 2021 23:14 GMT)
1.6

33 km
Philippine Sea, 64 km ανατολικά από Pinamalayan, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 07:02 (GMT +8) (23 Νοε 2021 23:02 GMT)
2.9

12 km
Philippine Sea, 59 km ανατολικά από Pinamalayan, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 05:29 (GMT +8) (23 Νοε 2021 21:29 GMT)
2.3

7 km
19 km ανατολικά από Dipolog City, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 5.3 x 1011 joules (146 megawatt hours, ισοδυναμεί με 126 τόνους TNT) Περισσότερες πληροφορίες
Δείτε περισσότερα

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
έως
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Ακολουθήστε μας:Ακολουθήστε μας στο FacebookFollow us on InstagramΑκολουθήστε μας στο TwitterΕπισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube