Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Τελευταίοι σεισμοί, San Luis Obispo, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες, τις τελευταίες 24 ώρες την Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2022 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση: 6 Δεκεμβρίου 2022 07:43 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες:

  • 1 σεισμός μεγέθους 4 βαθμών και άνω
  • 3 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
  • 5 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 24 ώρες, San Luis Obispo είχε 1 σεισμό μεγέθους 4.0 και 3 σεισμούς μεγέθους 2+. Σημειώθηκαν επίσης 5 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.
Μέτριος σεισμός μεγέθους 4.0 σημειώθηκε Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες, πριν από 8 ώρες.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 2.2 | 14 km Α από Avenal, Kings County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες -

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 4.0 | 47 km ΝΔ από Lemoore, Kings County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near San Luis Obispo, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες9 σεισμοί3 σεισμοί M2+0 σεισμοί M3+1 σεισμός M4+
Τελευταίες 7 ημέρες41 σεισμοί10 σεισμοί M2+0 σεισμοί M3+1 σεισμός M4+
Τελευταίες 30 ημέρες106 σεισμοί21 σεισμοί M2+0 σεισμοί M3+1 σεισμός M4+
Τελευταίες 90 ημέρες347 σεισμοί49 σεισμοί M2+1 σεισμός M3+1 σεισμός M4+
Τελευταίες 365 ημέρες1,222 σεισμοί204 σεισμοί M2+21 σεισμοί M3+2 σεισμοί M4+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

Σεισμοί in or near San Luis Obispo, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες | Στον κόσμο

...Διαβάστε περισσότερα
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Δείξε σεισμούς!
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (9 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2022 GMT (7 σεισμοί)
5 Δεκ 2022 19:26 (GMT -8) (6 Δεκ 2022 03:26 GMT)
2.2

0.3 km
14 km ανατολικά από Avenal, Kings County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.
5 Δεκ 2022 19:14 (GMT -8) (6 Δεκ 2022 03:14 GMT)
1.9

8.5 km
14 km ανατολικά από Avenal, Kings County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.
5 Δεκ 2022 17:04 (GMT -8) (6 Δεκ 2022 01:04 GMT)
2.1

17 km
15 km ανατολικά από Avenal, Kings County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.
5 Δεκ 2022 16:32 (GMT -8) (6 Δεκ 2022 00:32 GMT)
1.6

2.9 km
12km SSE of Avenal, CA Περ.
5 Δεκ 2022 16:17 (GMT -8) (6 Δεκ 2022 00:17 GMT)
1.8

5.3 km
11 km νοτιοανατολικά από Avenal, Kings County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες 1 αναφοράΠερ.
5 Δεκ 2022 16:14 (GMT -8) (6 Δεκ 2022 00:14 GMT)
1.7

9.2 km
9km SSE of Kettleman City, CA Περ.
5 Δεκ 2022 16:10 (GMT -8) (6 Δεκ 2022 00:10 GMT)
4.0

7.2 km
47 km νοτιοδυτικά από Lemoore, Kings County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες
Το ενιωσα - 5 εκθέσεις
Περ.
Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2022 GMT (2 σεισμοί)
5 Δεκ 2022 09:01 (GMT -8) (5 Δεκ 2022 17:01 GMT)
2.4

8.3 km
17 km νοτιοανατολικά από Coalinga, Fresno County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.
5 Δεκ 2022 07:14 (GMT -8) (5 Δεκ 2022 15:14 GMT)
1.6

2.3 km
25km NW of San Simeon, CA Περ.
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 6.4 x 1010 joules (17.7 megawatt hours, ισοδυναμεί με 15.2 τόνους TNT) | about seismic energy

Latest seismic signals

Seismic station: Simmler (SMM/CI network) | Show on map | Station Info
Seismic station Simmler: seismogram of vertical movement last 60 minutes (source: IRIS/BUD)
Seismogram (vertical component) last 60 minutes. Source: IRIS query builder webtool
Δείτε περισσότερα

Κατάλογος σεισμών - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Αναζήτηση!
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings