Help Ukraine

Οι μεγαλύτεροι σεισμοί από το 1900: Kane, Γιούτα, Ηνωμένες Πολιτείες - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 15 Απριλίου 2022 09:03 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί από το 1900:

  • 2 σεισμοί μεγέθους 5 βαθμών και άνω
  • 13 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 4 και 5 βαθμών
  • 180 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 3 και 4 βαθμών
Από το 1900, Kane είχε 2 σεισμούς μεγέθους 5.0 ή μεγαλύτερο, 13 σεισμούς μεγέθους 4+ και 180 σεισμούς μεγέθους 3+. Δείτε όλους τους σεισμούς τις τελευταίες 24 ώρες!

Τελευταίος σεισμός: Mag. 3.6 | 35 km Α από Hurricane, Washington County, Γιούτα, Ηνωμένες Πολιτείες -

Ο ισχυρότερος σεισμός: Mag. 5.9 | 7.7 km Α από St. George, Washington County, Γιούτα, Ηνωμένες Πολιτείες -

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

Σεισμοί in or near Kane, Γιούτα, Ηνωμένες Πολιτείες | Στον κόσμο

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
3.0+
4.0+
5.0+
Filter by age:
όλα
1y
3y
5y
10y
30y
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Δείξε σεισμούς!
όλα
3.0+
4.0+
5.0+
Showing quakes since 1900, από μέγεθος 3 ή μεγαλύτερο (195 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
21 Δεκ 2021 15:36 (GMT -7) (21 Δεκ 2021 22:36 GMT)
3.6

20 km
46 km (29 mi)35 km ανατολικά από Hurricane, Washington County, Γιούτα, Ηνωμένες Πολιτείες 21 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
28 Νοε 2021 04:15 (GMT -7) (28 Νοε 2021 11:15 GMT)
3.1

6.1 km
32 km (20 mi)27 km νότια από Cedar City, Iron County, Γιούτα, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.Χάρτης
25 Απρ 2021 06:29 (GMT -6) (25 Απρ 2021 12:29 GMT)
3.0

3.1 km
40 km (25 mi)14 km βόρεια από Cedar City, Iron County, Γιούτα, Ηνωμένες Πολιτείες 20 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
7 Απρ 2021 23:45 (GMT -6) (8 Απρ 2021 05:45 GMT)
3.0

1.3 km
34 km (21 mi)15 km βορειοανατολικά από Cedar City, Iron County, Γιούτα, Ηνωμένες Πολιτείες 26 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
25 Ιου 2020 04:00 GMT
3.5

10 km
38 km (24 mi)23 km νότια από Centennial Park, Mohave County, Αριζόνα, Ηνωμένες Πολιτείες 5 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
21 Ιου 2020 09:44 GMT
3.8

8.7 km
30 km (19 mi)15 km βορειοανατολικά από Central, Washington County, Γιούτα, Ηνωμένες Πολιτείες 1 αναφοράΠερ.Χάρτης
24 Ιου 2020 23:33 GMT
3.1

21 km
47 km (29 mi)10 km N of Moccasin, Arizona (USA) Περ.Χάρτης
7 Μαρ 2020 03:53 GMT
3.5

5.6 km
78 km (48 mi)10.2 km νοτιοδυτικά από Escalante, Garfield County, Γιούτα, Ηνωμένες Πολιτείες 6 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
2019-09-01 20:59:21 -07:00 (2 Σεπ 2019 03:59 GMT)
3.0

16 km
26 km (16 mi)21 km βόρεια από Hildale, Washington County, Γιούτα, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.Χάρτης
2019-03-03 09:10:22 -07:00 (3 Μαρ 2019 16:10 GMT)
3.0

6.5 km
33 km (21 mi)15 km νοτιοδυτικά από Enterprise, Γιούτα, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.Χάρτης
16 Ιαν 2019 22:00 GMT
3.8

10 km
33 km (21 mi)16 km νοτιοδυτικά από Enterprise, Γιούτα, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.Χάρτης
23 Δεκ 2018 00:09 GMT
3.0

10 km
34 km (21 mi)Αριζόνα, 17 km νοτιοανατολικά από St. George, Washington County, Γιούτα, Ηνωμένες Πολιτείες 2 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
2018-10-27 03:34:24 -07:00 (27 Οκτ 2018 10:34 GMT)
3.4

6 km
168 km (104 mi)69 km βορειοδυτικά από Mexican Hat, San Juan County, Γιούτα, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.Χάρτης
30 Ιου 2018 04:01 GMT
3.0

23 km
241 km (150 mi)70 km βόρεια από Mexican Hat, San Juan County, Γιούτα, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.Χάρτης
3 Μαΐ 2018 02:49 GMT
3.0

13 km
33 km (21 mi)Αριζόνα, 24 km νοτιοδυτικά από St. George, Washington County, Γιούτα, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.Χάρτης
28 Φεβ 2018 14:11 GMT
3.6

11 km
16 km (9.9 mi)8.8 km δυτικά από Hatch, Garfield County, Γιούτα, Ηνωμένες Πολιτείες 2 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 6.5 x 1013 joules (18 gigawatt hours, ισοδυναμεί με 15508 τόνους TNT ή 1 atomic bombs!) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.