Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Αναζήτηση!

Τελευταίοι σεισμοί, Contra Costa, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες, τις τελευταίες 24 ώρες την Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση: 26 Σεπτεμβρίου 2022 04:34 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες:

  • 4 σεισμοί μεγέθους 2 βαθμών και άνω
  • 14 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 24 ώρες, Contra Costa είχε 4 σεισμούς μεγέθους 2.0 ή μεγαλύτερο. Σημειώθηκαν επίσης 14 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 1.5 | 2km N of The Geysers, CA -

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 2.7 | 24 km ΒΑ από Soledad, Monterey County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near Contra Costa, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες7 σεισμοί | 4 σεισμοί M2+
Τελευταίες 7 ημέρες87 σεισμοί | 10 σεισμοί M2+ | 2 σεισμοί M3+
Τελευταίες 30 ημέρες465 σεισμοί | 69 σεισμοί M2+ | 9 σεισμοί M3+ | 3 σεισμοί M4+
Τελευταίες 90 ημέρες1,295 σεισμοί | 149 σεισμοί M2+ | 12 σεισμοί M3+ | 4 σεισμοί M4+
Τελευταίες 365 ημέρες5,535 σεισμοί | 676 σεισμοί M2+ | 54 σεισμοί M3+ | 7 σεισμοί M4+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

Σεισμοί in or near Contra Costa, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες | Στον κόσμο

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:

όλα
1.0+
2.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Δείξε σεισμούς!
όλα
1.0+
2.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (18 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 GMT (5 σεισμοί)
25 Σεπ 2022 20:50 (GMT -7) (26 Σεπ 2022 03:50 GMT)
1.5

3.4 km
2km N of The Geysers, CA 1 αναφοράΠερ.
25 Σεπ 2022 20:07 (GMT -7) (26 Σεπ 2022 03:07 GMT)
0.6

3.1 km
7km NW of The Geysers, CA Περ.
25 Σεπ 2022 19:10 (GMT -7) (26 Σεπ 2022 02:10 GMT)
0.4

2.2 km
7km NW of The Geysers, CA Περ.
25 Σεπ 2022 18:33 (GMT -7) (26 Σεπ 2022 01:33 GMT)
2.0

10.7 km
26 km ανατολικά από Hollister, San Benito County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.
25 Σεπ 2022 18:13 (GMT -7) (26 Σεπ 2022 01:13 GMT)
1.8

0.2 km
4km WNW of The Geysers, CA Περ.
Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2022 GMT (13 σεισμοί)
25 Σεπ 2022 11:22 (GMT -7) (25 Σεπ 2022 18:22 GMT)
0.2

1.9 km
5km W of Cobb, CA Περ.
25 Σεπ 2022 10:12 (GMT -7) (25 Σεπ 2022 17:12 GMT)
1.9

0.3 km
8km NE of San Martin, CA Περ.
25 Σεπ 2022 07:58 (GMT -7) (25 Σεπ 2022 14:58 GMT)
0.9

1.4 km
7km NW of The Geysers, CA 1 αναφοράΠερ.
25 Σεπ 2022 07:47 (GMT -7) (25 Σεπ 2022 14:47 GMT)
2.3

9 km
4km W of San Francisco Zoo, CA 4 εκθέσειςΠερ.
25 Σεπ 2022 07:31 (GMT -7) (25 Σεπ 2022 14:31 GMT)
0.4

2.4 km
7km NW of The Geysers, CA Περ.
25 Σεπ 2022 07:04 (GMT -7) (25 Σεπ 2022 14:04 GMT)
0.9

1.8 km
2km NNE of The Geysers, CA Περ.
25 Σεπ 2022 06:44 (GMT -7) (25 Σεπ 2022 13:44 GMT)
0.8

2.6 km
6km WNW of The Geysers, CA Περ.
25 Σεπ 2022 04:18 (GMT -7) (25 Σεπ 2022 11:18 GMT)
2.7

1.6 km
24 km βορειοανατολικά από Soledad, Monterey County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες
Το ενιωσα
Περ.
25 Σεπ 2022 02:33 (GMT -7) (25 Σεπ 2022 09:33 GMT)
0.9

1.4 km
8km NW of The Geysers, CA Περ.
25 Σεπ 2022 01:52 (GMT -7) (25 Σεπ 2022 08:52 GMT)
0.6

2.6 km
10km WNW of The Geysers, CA Περ.
25 Σεπ 2022 01:15 (GMT -7) (25 Σεπ 2022 08:15 GMT)
2.0

0.1 km
11km NNE of Yountville, CA 1 αναφοράΠερ.
25 Σεπ 2022 01:00 (GMT -7) (25 Σεπ 2022 08:00 GMT)
0.5

3.8 km
3km NW of The Geysers, CA 1 αναφοράΠερ.
25 Σεπ 2022 00:47 (GMT -7) (25 Σεπ 2022 07:47 GMT)
0.5

1.6 km
3km W of Cobb, CA Περ.
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 1.1 x 109 joules (308 kilowatt hours, ισοδυναμεί με 0.265 τόνους TNT) | about seismic energy

Latest seismic signals

Seismic station: Marconi Conference Center, Marshall, CA, USA (MCCM/BK network) | Show on map | Station Info
Seismic station Marconi Conference Center, Marshall, CA, USA: seismogram of vertical movement last 60 minutes (source: IRIS/BUD)
Seismogram (vertical component) last 60 minutes. Source: IRIS query builder webtool
Δείτε περισσότερα

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings