Αναζητήστε σεισμούς ανά περιοχή ή χώρα

Τελευταία ανανενώση: 2 Δεκεμβρίου 2021 09:51 GMT -

Type place name, city, region or country to look up earthquakes:

Search!

Οι τελευταίοι σεισμοί, Japan Sea: τελευταίες 7 ημέρες

Τελευταία ανανενώση 2 Δεκεμβρίου 2021 09:51 GMT -
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
5.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
5.0+
Showing most recent quakes and quakes από μέγεθος 2.9 ή μεγαλύτερο (60 στα 112 σεισμοί, Δείτε περισσότερα):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2021 08:41 GMT (5 σεισμοί)
2 Δεκ 2021 17:41 (GMT +9) (2 Δεκ 2021 08:41 GMT)
2.8

83 km
Japan: E OFF AOMORI PREF ΠερισσότεροΧάρτης
2 Δεκ 2021 17:24 (GMT +9) (2 Δεκ 2021 08:24 GMT)
4.8

52 km
Japan: E OFF FUKUSHIMA PREF
Το ενιωσα - 2 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
2 Δεκ 2021 15:23 (GMT +9) (2 Δεκ 2021 06:23 GMT)
2.6

35 km
Japan: S OFF URAKAWA ΠερισσότεροΧάρτης
2 Δεκ 2021 15:13 (GMT +9) (2 Δεκ 2021 06:13 GMT)
3.4

28 km
Japan: E OFF AOMORI PREF
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
2 Δεκ 2021 15:10 (GMT +9) (2 Δεκ 2021 06:10 GMT)
2.6

65 km
Japan: TOKYO BAY REGION ΠερισσότεροΧάρτης
Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου 2021 23:58 GMT (15 σεισμοί)
2 Δεκ 2021 08:58 (GMT +9) (1 Δεκ 2021 23:58 GMT)
3.7

64 km
Japan: SW IBARAKI PREF
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
2 Δεκ 2021 05:42 (GMT +9) (1 Δεκ 2021 20:42 GMT)
3.5

136 km
Japan: E OFF HACHIJOJIMA ISLAND
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
2 Δεκ 2021 04:51 (GMT +9) (1 Δεκ 2021 19:51 GMT)
3.1

99 km
Japan: TSUGARU STRAIT REGION
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
2 Δεκ 2021 02:49 (GMT +9) (1 Δεκ 2021 17:49 GMT)
3.9

342 km
Japan: ENSYUNADA
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
2 Δεκ 2021 01:58 (GMT +9) (1 Δεκ 2021 16:58 GMT)
5.0

68 km
4 Km W of Tsukuba, Japan
Το ενιωσα - 56 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
2 Δεκ 2021 00:37 (GMT +9) (1 Δεκ 2021 15:37 GMT)
2.9

91 km
Japan: NORTHERN IBARAKI PREF ΠερισσότεροΧάρτης
1 Δεκ 2021 23:38 (GMT +9) (1 Δεκ 2021 14:38 GMT)
3.2

43 km
Japan: E OFF IBARAKI PREF
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
1 Δεκ 2021 23:31 (GMT +9) (1 Δεκ 2021 14:31 GMT)
4.5

7.7 km
15 Km NNE of Hanawa, Japan
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
1 Δεκ 2021 22:41 (GMT +9) (1 Δεκ 2021 13:41 GMT)
3.0

52 km
Japan: E OFF FUKUSHIMA PREF
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
1 Δεκ 2021 20:35 (GMT +9) (1 Δεκ 2021 11:35 GMT)
3.0

24 km
Japan: E OFF BOSO PENINSULA
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
1 Δεκ 2021 19:22 (GMT +9) (1 Δεκ 2021 10:22 GMT)
4.8

10 km
Japan: E OFF BOSO PENINSULA
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
1 Δεκ 2021 17:44 (GMT +9) (1 Δεκ 2021 08:44 GMT)
3.1

13 km
Japan: NEAR CHOSHI CITY
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
1 Δεκ 2021 15:04 (GMT +9) (1 Δεκ 2021 06:04 GMT)
4.9

10 km
Near East Coast of Honshu, Japan
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
1 Δεκ 2021 14:08 (GMT +9) (1 Δεκ 2021 05:08 GMT)
4.5

40 km
70 Km SE of Hasaki, Japan
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
1 Δεκ 2021 13:09 (GMT +9) (1 Δεκ 2021 04:09 GMT)
4.6

35 km
78 Km SE of Hasaki, Japan
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021 23:30 GMT (14 σεισμοί)
1 Δεκ 2021 08:30 (GMT +9) (30 Νοε 2021 23:30 GMT)
4.6

10 km
NEAR EAST COAST OF HONSHU, JAPAN
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
1 Δεκ 2021 06:11 (GMT +9) (30 Νοε 2021 21:11 GMT)
4.4

408 km
Japan: FAR S OFF TOKAI DISTRICT
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
1 Δεκ 2021 05:50 (GMT +9) (30 Νοε 2021 20:50 GMT)
4.0

8.7 km
Japan: SOUTHERN YAMAGATA PREF
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
1 Δεκ 2021 04:09 (GMT +9) (30 Νοε 2021 19:09 GMT)
3.0

104 km
Japan: SHIMOKITA PENINSULA REG
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
1 Δεκ 2021 03:40 (GMT +9) (30 Νοε 2021 18:40 GMT)
3.0

23 km
Japan: E OFF BOSO PENINSULA
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
1 Δεκ 2021 03:21 (GMT +9) (30 Νοε 2021 18:21 GMT)
3.3

2.3 km
Japan: HIDA MOUNTAINS REGION
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
1 Δεκ 2021 02:43 (GMT +9) (30 Νοε 2021 17:43 GMT)
3.2

69 km
Japan: WESTERN SAITAMA PREF
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
1 Δεκ 2021 01:02 (GMT +9) (30 Νοε 2021 16:02 GMT)
4.9

72 km
NEAR EAST COAST OF HONSHU, JAPAN
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
1 Δεκ 2021 01:02 (GMT +9) (30 Νοε 2021 16:02 GMT)
3.4

22 km
Japan: E OFF BOSO PENINSULA
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
1 Δεκ 2021 00:55 (GMT +9) (30 Νοε 2021 15:55 GMT)
4.6

10 km
87 Km SE of Hasaki, Japan
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 22:09 (GMT +9) (30 Νοε 2021 13:09 GMT)
3.1

47 km
Japan: E OFF AOMORI PREF
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 20:10 (GMT +9) (30 Νοε 2021 11:10 GMT)
4.9

10 km
Izu Islands, Japan Region
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 17:58 (GMT +9) (30 Νοε 2021 08:58 GMT)
3.7

63 km
Japan: TOKYO PREF
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 16:32 (GMT +9) (30 Νοε 2021 07:32 GMT)
2.9

48 km
Japan: E OFF AOMORI PREF ΠερισσότεροΧάρτης
Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021 22:17 GMT (7 σεισμοί)
30 Νοε 2021 07:17 (GMT +9) (29 Νοε 2021 22:17 GMT)
3.9

319 km
Japan: FAR S OFF TOKAI DISTRICT
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 03:51 (GMT +9) (29 Νοε 2021 18:51 GMT)
4.1

48 km
Japan: E OFF IWATE PREF
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 22:20 (GMT +9) (29 Νοε 2021 13:20 GMT)
3.4

25 km
Japan: E OFF FUKUSHIMA PREF
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 21:47 (GMT +9) (29 Νοε 2021 12:47 GMT)
3.0

35 km
Japan: SE OFF BOSO PENINSULA
Το ενιωσα - 3 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 20:30 (GMT +9) (29 Νοε 2021 11:30 GMT)
3.2

96 km
Japan: SHIMOKITA PENINSULA REG
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 20:22 (GMT +9) (29 Νοε 2021 11:22 GMT)
4.0

382 km
Japan: SE OFF KII PENINSULA
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 13:42 (GMT +9) (29 Νοε 2021 04:42 GMT)
3.1

106 km
Japan: FAR S OFF BOSO PENINSULA
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 14:54 GMT (1 σεισμός)
28 Νοε 2021 23:54 (GMT +9) (28 Νοε 2021 14:54 GMT)
4.5

12 km
93 Km SE of Hasaki, Japan
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 22:04 GMT (5 σεισμοί)
28 Νοε 2021 07:04 (GMT +9) (27 Νοε 2021 22:04 GMT)
4.0

50 km
NEAR EAST COAST OF HONSHU, JAPAN
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 03:28 (GMT +9) (27 Νοε 2021 18:28 GMT)
3.1

85 km
Japan: MID FUKUSHIMA PREF
Το ενιωσα - 2 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 02:23 (GMT +9) (27 Νοε 2021 17:23 GMT)
3.2

23 km
Japan: E OFF FUKUSHIMA PREF
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 01:39 (GMT +10) (27 Νοε 2021 15:39 GMT)
3.4

13 km
Japan: NE OFF IWATE PREF
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 19:38 (GMT +9) (27 Νοε 2021 10:38 GMT)
2.9

35 km
Japan: E OFF MIYAGI PREF ΠερισσότεροΧάρτης
Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 23:41 GMT (9 σεισμοί)
27 Νοε 2021 08:41 (GMT +9) (26 Νοε 2021 23:41 GMT)
3.3

15 km
Near Kofu, Yamanashi, Japan
Το ενιωσα - 2 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 04:11 (GMT +9) (26 Νοε 2021 19:11 GMT)
3.4

54 km
Japan: HIDAKA REGION
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 23:55 (GMT +9) (26 Νοε 2021 14:55 GMT)
3.0

8.2 km
Japan: SOUTHERN IWATE PREF
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 23:07 (GMT +9) (26 Νοε 2021 14:07 GMT)
3.2

157 km
Japan: E OFF HACHIJOJIMA ISLAND
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 22:04 (GMT +9) (26 Νοε 2021 13:04 GMT)
3.1

96 km
Japan: E OFF AOMORI PREF
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 19:51 (GMT +9) (26 Νοε 2021 10:51 GMT)
3.1

54 km
Japan: KINKAZAN REGION
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 18:20 (GMT +9) (26 Νοε 2021 09:20 GMT)
3.1

140 km
Japan: ISHIKARI DEPRESSION
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 13:37 (GMT +9) (26 Νοε 2021 04:37 GMT)
3.2

47 km
Japan: E OFF FUKUSHIMA PREF
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 12:31 (GMT +10) (26 Νοε 2021 02:31 GMT)
3.7

19 km
Japan: FAR E OFF FUKUSHIMA PREF
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 23:52 GMT (4 σεισμοί)
26 Νοε 2021 08:52 (GMT +9) (25 Νοε 2021 23:52 GMT)
2.9

34 km
Japan: MID KOCHI PREF ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 01:32 (GMT +9) (25 Νοε 2021 16:32 GMT)
3.0

78 km
Japan: EASTERN FUKUSHIMA PREF
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 23:23 (GMT +9) (25 Νοε 2021 14:23 GMT)
2.9

101 km
Japan: E OFF AOMORI PREF ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 18:51 (GMT +9) (25 Νοε 2021 09:51 GMT)
3.5

12 km
Japan: WESTERN HIROSHIMA PREF
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 1.2 x 1013 joules (3.23 gigawatt hours, ισοδυναμεί με 2780 τόνους TNT ή 0.2 atomic bombs!) Περισσότερες πληροφορίες
Δείτε περισσότερα

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
έως
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Ακολουθήστε μας:Follow us on facebookFollow us on InstagramFollow us on TwitterVisit our Youtube channel