Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Τελευταίοι σεισμοί, Quepos, Provincia de Puntarenas, Κόστα Ρίκα, τις τελευταίες 24 ώρες την Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση: 26 Ιανουαρίου 2023 22:28 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες:

  • 4 σεισμοί μεγέθους 3 βαθμών και άνω
  • 7 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
Τις τελευταίες 24 ώρες, Quepos είχε 4 σεισμούς μεγέθους 3.0 ή μεγαλύτερο και 7 σεισμούς μεγέθους 2+.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 2.8 | 59 km ΝΔ από Σαν Χοσέ, San José, Κόστα Ρίκα -

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 3.9 | 21 km ΝΑ από Πουέρτο Λιμόν, Limon, Κόστα Ρίκα -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near Quepos, Provincia de Puntarenas, Κόστα Ρίκα (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες11 σεισμοί7 σεισμοί M2+4 σεισμοί M3+
Τελευταίες 7 ημέρες60 σεισμοί36 σεισμοί M2+17 σεισμοί M3+4 σεισμοί M4+
Τελευταίες 30 ημέρες220 σεισμοί132 σεισμοί M2+70 σεισμοί M3+10 σεισμοί M4+
Τελευταίες 90 ημέρες716 σεισμοί433 σεισμοί M2+241 σεισμοί M3+28 σεισμοί M4+
Τελευταίες 365 ημέρες2,139 σεισμοί1,155 σεισμοί M2+872 σεισμοί M3+87 σεισμοί M4+2 σεισμοί M5+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

Σεισμοί in or near Quepos, Provincia de Puntarenas, Κόστα Ρίκα | Στον κόσμο

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:

όλα
2.0+
3.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Δείξε σεισμούς!
όλα
2.0+
3.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (11 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023 GMT (11 σεισμοί)
26 Ιαν 2023 15:32 (GMT -6) (26 Ιαν 2023 21:32 GMT)
2.8

13 km
59 km νοτιοδυτικά από Σαν Χοσέ, Κόστα Ρίκα Περ.
26 Ιαν 2023 05:08 (GMT -5) (26 Ιαν 2023 10:08 GMT)
2.7

46 km
28 km νοτιοδυτικά από Concepcion, Παναμάς Περ.
26 Ιαν 2023 02:40 (GMT -6) (26 Ιαν 2023 08:40 GMT)
2.7

25 km
North Pacific Ocean, 46 km νοτιοδυτικά από Σαν Ισίδρο δε Ελ Χενεράλ, Κόστα Ρίκα Περ.
25 Ιαν 2023 23:47 (GMT -6) (26 Ιαν 2023 05:47 GMT)
3.2

8 km
15 km νοτιοανατολικά από Golfito, Κόστα Ρίκα
Το ενιωσα
Περ.
25 Ιαν 2023 20:33 (GMT -6) (26 Ιαν 2023 02:33 GMT)
2.8

10 km
North Pacific Ocean, 82 km νοτιοδυτικά από Σαν Χοσέ, Κόστα Ρίκα Περ.
25 Ιαν 2023 20:22 (GMT -6) (26 Ιαν 2023 02:22 GMT)
2.6

19 km
Provincia de Puntarenas, Κόστα Ρίκα, 24 km βορειοδυτικά από Volcan, Παναμάς Περ.
25 Ιαν 2023 20:22 (GMT -6) (26 Ιαν 2023 02:22 GMT)
2.6

19 km
Παναμάς, 25 km βορειοανατολικά από San Vito, Κόστα Ρίκα Περ.
25 Ιαν 2023 20:22 (GMT -6) (26 Ιαν 2023 02:22 GMT)
2.6

19 km
Παναμάς, 25 km βορειοανατολικά από San Vito, Κόστα Ρίκα Περ.
25 Ιαν 2023 19:57 (GMT -6) (26 Ιαν 2023 01:57 GMT)
3.0

3 km
12 km βορειοανατολικά από San Vito, Κόστα Ρίκα
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.
25 Ιαν 2023 19:56 (GMT -6) (26 Ιαν 2023 01:56 GMT)
3.9

10 km
21 km νοτιοανατολικά από Πουέρτο Λιμόν, Κόστα Ρίκα
Το ενιωσα
Περ.
25 Ιαν 2023 18:56 (GMT -6) (26 Ιαν 2023 00:56 GMT)
3.0

5 km
Παναμάς, 24 km ανατολικά από San Vito, Κόστα Ρίκα
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 5.8 x 1010 joules (16 megawatt hours, ισοδυναμεί με 13.8 τόνους TNT) | about seismic energy

Latest seismic signals

Seismic station: Heredia, Costa Rica (HDC/G network) | Show on map | Station Info
Seismic station Heredia, Costa Rica: seismogram of vertical movement last 60 minutes (source: IRIS/BUD)
Seismogram (vertical component) last 60 minutes. Source: IRIS query builder webtool
Δείτε περισσότερα

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Search!
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings