Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Οι μεγαλύτεροι σεισμοί από το 1900: West Siang, Αρουνάτσαλ Πραντές, Ινδία - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση: 2 Ιουλίου 2022 08:49 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί από το 1900:

  • 1 σεισμός μεγέθους 7 βαθμών και άνω
  • 16 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 6 και 7 βαθμών
  • 28 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 5 και 6 βαθμών
  • 70 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 4 και 5 βαθμών
  • 45 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 3 και 4 βαθμών
Από το 1900, West Siang είχε 1 σεισμό μεγέθους 7.3, 16 σεισμούς μεγέθους 6+, 28 σεισμούς μεγέθους 5+, 70 σεισμούς μεγέθους 4+ και 45 σεισμούς μεγέθους 3+. Δείτε όλους τους σεισμούς τις τελευταίες 24 ώρες!

Τελευταίος σεισμός: Mag. 4.4 | Κίνα, 97 km ΒΑ από Pasighat, Ινδία -

Ο ισχυρότερος σεισμός: Mag. 7.3 | Upper Subansiri, 123 km Δ από Along, Ινδία -

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:

όλα
3.0+
4.0+
5.0+
6.0+
7.0+
Filter by age:

όλα
1y
3y
5y
10y
30y
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
3.0+
4.0+
5.0+
6.0+
7.0+
Showing quakes since 1900, από μέγεθος 3 ή μεγαλύτερο (160 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
18 Σεπ 2022 18:27 (GMT +5:30) (18 Σεπ 2022 12:57 GMT)
4.4

10 km
470 km (292 mi)Κίνα, 97 km βορειοανατολικά από Pasighat, Ινδία 1 αναφοράΠερ.
16 Σεπ 2022 10:51 (GMT +5:30) (16 Σεπ 2022 05:21 GMT)
3.1

10 km
521 km (324 mi)Αρουνάτσαλ Πραντές, 84 km βορειοδυτικά από Dibrugarh, Ινδία Περ.
9 Ιου 2022 04:14 (GMT +5:30) (8 Ιου 2022 22:44 GMT)
4.4

10 km
576 km (358 mi)Κίνα, 35 km δυτικά από Shi Yomi, Ινδία Περ.
9 Ιου 2022 04:14 (GMT +5:30) (8 Ιου 2022 22:44 GMT)
3.7

10 km
526 km (327 mi)Αρουνάτσαλ Πραντές, 35 km βορειοδυτικά από North Lakhimpur, Ινδία Περ.
8 Ιου 2022 10:00 (GMT +5:30) (8 Ιου 2022 04:30 GMT)
3.7

12 km
502 km (312 mi)Αρουνάτσαλ Πραντές, 48 km βόρεια από North Lakhimpur, Ινδία Περ.
7 Ιου 2022 09:17 (GMT +5:30) (7 Ιου 2022 03:47 GMT)
3.5

10 km
523 km (325 mi)24 km βορειοανατολικά από Ziro, Ινδία Περ.
26 Μαΐ 2022 20:44 (GMT +8) (26 Μαΐ 2022 12:44 GMT)
3.6

100 km
624 km (388 mi)Tibet, Κίνα, 79 km δυτικά από Shi Yomi, Ινδία Περ.
24 Απρ 2022 17:55 (GMT +8) (24 Απρ 2022 09:55 GMT)
3.8

635 km
655 km (407 mi)225 km νοτιοανατολικά από Λάσα, Tibet, Κίνα Περ.
22 Μαρ 2022 03:40 (GMT +5:30) (21 Μαρ 2022 22:10 GMT)
3.1

10 km
579 km (360 mi)92 km βόρεια από Itanagar, Ινδία Περ.
17 Μαρ 2022 18:42 (GMT +5:30) (17 Μαρ 2022 13:12 GMT)
4.5

10 km
537 km (334 mi)59 km δυτικά από Along, Ινδία Περ.
25 Ιαν 2022 08:21 (GMT +5:30) (25 Ιαν 2022 02:51 GMT)
3.9

26 km
541 km (336 mi)Αρουνάτσαλ Πραντές, Κίνα Περ.
21 Ιαν 2022 20:48 (GMT +5:30) (21 Ιαν 2022 15:18 GMT)
4.2

10 km
483 km (300 mi)Αρουνάτσαλ Πραντές, Ινδία Περ.
18 Ιαν 2022 06:59 (GMT +8) (17 Ιαν 2022 22:59 GMT)
4.9

10 km
623 km (387 mi)China: Eastern Xizang-India Border Region 1 αναφοράΠερ.
22 Δεκ 2021 07:25 (GMT +5:30) (22 Δεκ 2021 01:55 GMT)
4.6

5 km
580 km (360 mi)Tibet, Κίνα, 33 km δυτικά από Shi Yomi, Ινδία Περ.
29 Νοε 2021 23:15 (GMT +5:30) (29 Νοε 2021 17:45 GMT)
3.1

10 km
556 km (345 mi)Αρουνάτσαλ Πραντές, 95 km βόρεια από North Lakhimpur, Ινδία Περ.
14 Νοε 2021 17:13 (GMT +8) (14 Νοε 2021 09:13 GMT)
4.8

5 km
603 km (375 mi)Tibet, Κίνα, 55 km βορειοδυτικά από Shi Yomi, Ινδία Περ.
11 Νοε 2021 04:43 (GMT +5:30) (10 Νοε 2021 23:13 GMT)
3.8

87 km
475 km (295 mi)67 km βόρεια από Pasighat, Ινδία Περ.
25 Οκτ 2021 00:45 (GMT +5:30) (24 Οκτ 2021 19:15 GMT)
3.6

11 km
468 km (291 mi)26 km βόρεια από Pasighat, Ινδία Περ.
18 Οκτ 2021 16:00 (GMT +5:30) (18 Οκτ 2021 10:30 GMT)
4.1

10 km
496 km (308 mi)Αρουνάτσαλ Πραντές, 37 km βορειοδυτικά από Silapathar, Ινδία Περ.
14 Οκτ 2021 11:06 (GMT +5:30) (14 Οκτ 2021 05:36 GMT)
3.3

10 km
490 km (304 mi)15 km βορειοανατολικά από North Lakhimpur, Ινδία Περ.
11 Οκτ 2021 04:12 (GMT +5:30) (10 Οκτ 2021 22:42 GMT)
3.4

14 km
469 km (291 mi)23 km νοτιοανατολικά από Along, Ινδία Περ.
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 9 x 1015 joules (2493 gigawatt hours, ισοδυναμεί με 2.1 x 106 τόνους TNT ή 134 atomic bombs!) | about seismic energy

Latest seismic signals

Seismic station: Kakani, Nepal (KKN/NK network) | Show on map | Station Info
Seismic station Kakani, Nepal: seismogram of vertical movement last 60 minutes (source: IRIS/BUD)
Seismogram (vertical component) last 60 minutes. Source: IRIS query builder webtool
Δείτε περισσότερα

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Search!
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings