Help Ukraine

Τελευταίοι σεισμοί, Candelaria Loxicha, Oaxaca, Μεξικό, τις τελευταίες 24 ώρες την Κυριακή, 22 Μαΐου 2022 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 22 Μαΐου 2022 18:23 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες:

  • 4 σεισμοί μεγέθους 3 βαθμών και άνω
  • 1 σεισμός μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
Τις τελευταίες 24 ώρες, Candelaria Loxicha είχε 4 σεισμούς μεγέθους 3.0 ή μεγαλύτερο και 1 σεισμό μεγέθους 2.9.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 3.4 | 28 km ΒΔ από Rio Grande, Μεξικό -

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 3.8 | 1.8 km Ν από Salina Cruz, Oaxaca, Μεξικό -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 2.0 in or near Candelaria Loxicha, Oaxaca, Μεξικό (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες:5 σεισμοί | 1 σεισμός M2+ | 4 σεισμοί M3+
Τελευταίες 7 ημέρες:33 σεισμοί | 1 σεισμός M2+ | 28 σεισμοί M3+ | 4 σεισμοί M4+
Τελευταίες 30 ημέρες:169 σεισμοί | 4 σεισμοί M2+ | 142 σεισμοί M3+ | 23 σεισμοί M4+
Τελευταίες 90 ημέρες:518 σεισμοί | 9 σεισμοί M2+ | 422 σεισμοί M3+ | 85 σεισμοί M4+ | 2 σεισμοί M5+
Τελευταίες 365 ημέρες:1,907 σεισμοί | 25 σεισμοί M2+ | 1,614 σεισμοί M3+ | 262 σεισμοί M4+ | 6 σεισμοί M5+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

Asuncion Tlacolulita | Coatecas Altas | Heroica Ciudad de Ejutla de Crespo | Magdalena Tequisistlan | Miahuatlan de Porfirio Diaz | Nejapa de Madero | Oaxaca | Pluma Hidalgo | San Agustin Amatengo | San Agustin Loxicha | ...Προβολή όλων... | Villa Sola de Vega | Villa de Tututepec de Melchor Ocampo
...Διαβάστε περισσότερα
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (5 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Κυριακή, 22 Μαΐου 2022 GMT (3 σεισμοί)
22 Μαΐ 2022 02:07 (GMT -5) (22 Μαΐ 2022 07:07 GMT)
3.4

13 km
28 km βορειοδυτικά από Rio Grande, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
22 Μαΐ 2022 01:37 (GMT -5) (22 Μαΐ 2022 06:37 GMT)
2.9

45 km
24 km ανατολικά από Zacatepec, Oaxaca, Μεξικό Περ.Χάρτης
22 Μαΐ 2022 01:29 (GMT -5) (22 Μαΐ 2022 06:29 GMT)
3.8

4 km
1.8 km νότια από Salina Cruz, Oaxaca, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
Σάββατο, 21 Μαΐου 2022 GMT (2 σεισμοί)
21 Μαΐ 2022 16:57 (GMT -5) (21 Μαΐ 2022 21:57 GMT)
3.3

17 km
13 km βορειοδυτικά από Rio Grande, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
21 Μαΐ 2022 14:11 (GMT -5) (21 Μαΐ 2022 19:11 GMT)
3.5

71 km
13 km δυτικά από Juchitan de Zaragoza, Oaxaca, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 5.8 x 1010 joules (16.1 megawatt hours, ισοδυναμεί με 13.8 τόνους TNT) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.