Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Οι μεγαλύτεροι σεισμοί από το 1900: Elko, Νεβάδα, Ηνωμένες Πολιτείες - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση: 13 Αυγούστου 2022 08:29 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί από το 1900:

  • 1 σεισμός μεγέθους 6 βαθμών και άνω
  • 14 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 5 και 6 βαθμών
  • 55 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 4 και 5 βαθμών
  • 290 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 3 και 4 βαθμών
Από το 1900, Elko είχε 1 σεισμό μεγέθους 6.8, 14 σεισμούς μεγέθους 5+, 55 σεισμούς μεγέθους 4+ και 290 σεισμούς μεγέθους 3+. Δείτε όλους τους σεισμούς τις τελευταίες 24 ώρες!

Τελευταίος σεισμός: Mag. 3.1 | 24 km ΒΔ από Battle Mountain, Lander County, Νεβάδα, Ηνωμένες Πολιτείες -

Ο ισχυρότερος σεισμός: Mag. 6.8 | Pershing County, 80 km Ν από Winnemucca, Humboldt County, Νεβάδα, Ηνωμένες Πολιτείες -

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

Σεισμοί in or near Elko, Νεβάδα, Ηνωμένες Πολιτείες | Στον κόσμο

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:

όλα
3.0+
4.0+
5.0+
6.0+
Filter by age:

όλα
1y
3y
5y
10y
30y
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Δείξε σεισμούς!
όλα
3.0+
4.0+
5.0+
6.0+
Showing quakes since 1900, από μέγεθος 3 ή μεγαλύτερο (360 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
3 Οκτ 2022 08:24 (GMT -7) (3 Οκτ 2022 15:24 GMT)
3.1

7.9 km
209 km (130 mi)24 km βορειοδυτικά από Battle Mountain, Lander County, Νεβάδα, Ηνωμένες Πολιτείες
Το ενιωσα
Περ.
24 Αυγ 2022 11:02 (GMT -7) (24 Αυγ 2022 18:02 GMT)
3.1

8.1 km
230 km (143 mi)88 km βορειοδυτικά από Elko, Νεβάδα, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.
10 Φεβ 2022 17:59 (GMT -8) (11 Φεβ 2022 01:59 GMT)
3.1

2.4 km
292 km (181 mi)36 km νοτιοανατολικά από Spring Creek, Elko County, Νεβάδα, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.
28 Ιαν 2022 23:03 (GMT -8) (29 Ιαν 2022 07:03 GMT)
3.3

7.6 km
127 km (79 mi)Νεβάδα, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.
20 Ιαν 2022 20:59 (GMT -8) (21 Ιαν 2022 04:59 GMT)
3.0

10.2 km
271 km (168 mi)Νεβάδα, Ηνωμένες Πολιτείες 1 αναφοράΠερ.
10 Ιαν 2022 06:31 (GMT -8) (10 Ιαν 2022 14:31 GMT)
3.7

14 km
251 km (156 mi)Νεβάδα, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.
4 Ιαν 2022 15:22 (GMT -8) (4 Ιαν 2022 23:22 GMT)
3.6

4.2 km
246 km (153 mi)Νεβάδα, Ηνωμένες Πολιτείες 2 εκθέσειςΠερ.
14 Δεκ 2021 17:56 (GMT -8) (15 Δεκ 2021 01:56 GMT)
3.1

8.7 km
201 km (125 mi)44 km βόρεια από Winnemucca, Humboldt County, Νεβάδα, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.
1 Σεπ 2021 13:35 (GMT -7) (1 Σεπ 2021 20:35 GMT)
3.0

14 km
261 km (162 mi)58 km ανατολικά από Elko, Νεβάδα, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.
31 Αυγ 2021 10:21 (GMT -7) (31 Αυγ 2021 17:21 GMT)
4.7

8.7 km
293 km (182 mi)69 km ανατολικά από Elko, Νεβάδα, Ηνωμένες Πολιτείες 132 εκθέσειςΠερ.
30 Ιου 2021 16:13 (GMT -7) (30 Ιου 2021 23:13 GMT)
3.4

12 km
261 km (162 mi)45 km νοτιοδυτικά από Elko, Νεβάδα, Ηνωμένες Πολιτείες 1 αναφοράΠερ.
7 Ιου 2021 18:44 (GMT -7) (8 Ιου 2021 01:44 GMT)
3.3

17 km
291 km (181 mi)12 km νότια από Elko, Νεβάδα, Ηνωμένες Πολιτείες 8 εκθέσειςΠερ.
4 Ιου 2021 07:54 GMT
3.1

16 km
173 km (107 mi)132 km βορειοδυτικά από Σολτ Λέικ Σίτι, Salt Lake County, Γιούτα, Ηνωμένες Πολιτείες 2 εκθέσειςΠερ.
8 Απρ 2021 22:19 (GMT -7) (9 Απρ 2021 05:19 GMT)
3.4

12 km
229 km (142 mi)65 km βορειοδυτικά από Elko, Νεβάδα, Ηνωμένες Πολιτείες 2 εκθέσειςΠερ.
7 Απρ 2021 06:17 (GMT -7) (7 Απρ 2021 13:17 GMT)
3.2

7 km
204 km (127 mi)45 km ανατολικά από Winnemucca, Humboldt County, Νεβάδα, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.
10 Φεβ 2021 16:07 (GMT -8) (11 Φεβ 2021 00:07 GMT)
3.7

8.6 km
196 km (122 mi)32 km βορειοανατολικά από Winnemucca, Humboldt County, Νεβάδα, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.
23 Δεκ 2020 15:00 (GMT -8) (23 Δεκ 2020 23:00 GMT)
3.8

5.8 km
179 km (111 mi)64 km νοτιοανατολικά από Winnemucca, Humboldt County, Νεβάδα, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.
7 Ιου 2020 08:56 GMT
3.8

11 km
177 km (110 mi)45 km βορειοδυτικά από Elko, Νεβάδα, Ηνωμένες Πολιτείες 1 αναφοράΠερ.
2020-05-21 16:22:34 -08:00 (22 Μαΐ 2020 00:22 GMT)
3.4
144 km (89 mi)Νεβάδα, 177 km δυτικά από West Valley City, Salt Lake County, Γιούτα, Ηνωμένες Πολιτείες 1 αναφοράΠερ.
2020-04-13 02:27:40 -08:00 (13 Απρ 2020 10:27 GMT)
3.6

2.5 km
85 km (53 mi)113 km βορειοανατολικά από Winnemucca, Humboldt County, Νεβάδα, Ηνωμένες Πολιτείες 2 εκθέσειςΠερ.
2020-03-02 04:56:26 -08:00 (2 Μαρ 2020 12:56 GMT)
3.5

8.9 km
98 km (61 mi)52 km νοτιοδυτικά από Elko, Νεβάδα, Ηνωμένες Πολιτείες 15 εκθέσειςΠερ.
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 1.2 x 1015 joules (330 gigawatt hours, ισοδυναμεί με 2.8 x 105 τόνους TNT ή 17.7 atomic bombs!) | about seismic energy

Latest seismic signals

Seismic station: Elko, Nevada, USA (ELK/US network) | Show on map | Station Info
Seismic station Elko, Nevada, USA: seismogram of vertical movement last 60 minutes (source: IRIS/BUD)
Seismogram (vertical component) last 60 minutes. Source: IRIS query builder webtool
Δείτε περισσότερα

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Search!
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings