Help Ukraine

Τελευταίοι σεισμοί, North Pacific Ocean τις τελευταίες 14 ημέρες - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 21 Μαΐου 2022 03:47 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 14 ημέρες:

  • 15 σεισμοί μεγέθους 5 βαθμών και άνω
  • 131 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 4 και 5 βαθμών
  • 658 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 3 και 4 βαθμών
  • 833 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
  • 1881 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 14 ημέρες, North Pacific Ocean είχε 15 σεισμούς μεγέθους 5.0 ή μεγαλύτερο, 131 σεισμούς μεγέθους 4+, 658 σεισμούς μεγέθους 3+ και 833 σεισμούς μεγέθους 2+. Σημειώθηκαν επίσης 1881 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν. Δείτε όλους τους σεισμούς τις τελευταίες 24 ώρες!

Τελευταίος σεισμός: Mag. 2.4 | 26 Km E of Honaunau-Napoopoo, Hawaii -

Ο ισχυρότερος σεισμός: Mag. 5.8 | Bering Sea, Αλάσκα, Ηνωμένες Πολιτείες -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near North Pacific Ocean (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες:155 σεισμοί | 58 σεισμοί M2+ | 48 σεισμοί M3+ | 10 σεισμοί M4+
Τελευταίες 7 ημέρες:1,288 σεισμοί | 409 σεισμοί M2+ | 325 σεισμοί M3+ | 71 σεισμοί M4+ | 11 σεισμοί M5+
Τελευταίες 30 ημέρες:5,678 σεισμοί | 1,745 σεισμοί M2+ | 1,471 σεισμοί M3+ | 315 σεισμοί M4+ | 31 σεισμοί M5+ | 1 σεισμός M6+
Τελευταίες 90 ημέρες:18,573 σεισμοί | 5,855 σεισμοί M2+ | 4,520 σεισμοί M3+ | 1,025 σεισμοί M4+ | 79 σεισμοί M5+ | 3 σεισμοί M6+ | 1 σεισμός M7+
Τελευταίες 365 ημέρες:78,706 σεισμοί | 22,058 σεισμοί M2+ | 17,568 σεισμοί M3+ | 3,976 σεισμοί M4+ | 316 σεισμοί M5+ | 27 σεισμοί M6+ | 3 σεισμοί M7+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
5.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
5.0+
Απόκρυψη μη επιβεβαιωμένοι σεισμοί
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών από μέγεθος 4.4 ή μεγαλύτερο (140 στα 3518 σεισμοί, Δείτε περισσότερα):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Σάββατο, 21 Μαΐου 2022 GMT (16 σεισμοί)
20 Μαΐ 2022 21:20 (GMT -6) (21 Μαΐ 2022 03:20 GMT)
?

n/a
Near Logan, Utah, USA (preliminary) Early Alert!
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.Χάρτης
21 Μαΐ 2022 03:12 GMT
2.4

2 km
26 Km E of Honaunau-Napoopoo, Hawaii Περ.Χάρτης
20 Μαΐ 2022 23:02 (GMT -4) (21 Μαΐ 2022 03:02 GMT)
?

n/a
Near Columbia, South Carolina, USA (preliminary) Early Alert!
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.Χάρτης
21 Μαΐ 2022 12:00 (GMT +9) (21 Μαΐ 2022 03:00 GMT)
2.5

151 km
Japan: NEAR TANEGASHIMA ISLAND Περ.Χάρτης
20 Μαΐ 2022 20:47 (GMT -6) (21 Μαΐ 2022 02:47 GMT)
2.7

5 km
Costa Rica: 12 Km Al Sur De Pejibaye, Jimenez.
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
20 Μαΐ 2022 20:41 (GMT -6) (21 Μαΐ 2022 02:41 GMT)
2.9

3 km
Costa Rica: 11 Km Al Oeste De Guayabo, Bagaces.
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
20 Μαΐ 2022 22:34 (GMT -4) (21 Μαΐ 2022 02:34 GMT)
?

n/a
Near Delaware Town, Ohio, USA (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 3 εκθέσεις
Περ.Χάρτης
20 Μαΐ 2022 22:34 (GMT -4) (21 Μαΐ 2022 02:34 GMT)
?

n/a
Near Delaware Town, Ohio, USA (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 3 εκθέσεις
Περ.Χάρτης
20 Μαΐ 2022 19:21 (GMT -7) (21 Μαΐ 2022 02:21 GMT)
2.4

12 km
2km WNW of Round Valley, CA Περ.Χάρτης
21 Μαΐ 2022 11:02 (GMT +9) (21 Μαΐ 2022 02:02 GMT)
3.0

52 km
Japan: NEAR TOKARA ISLANDS
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
21 Μαΐ 2022 11:00 (GMT +9) (21 Μαΐ 2022 02:00 GMT)
2.9

222 km
Japan: SOUTHERN IZU PENINSULA Περ.Χάρτης
20 Μαΐ 2022 19:43 (GMT -6) (21 Μαΐ 2022 01:43 GMT)
2.6

3 km
Costa Rica: 12 Km Al Oeste De Guayabo, Bagaces.
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
21 Μαΐ 2022 10:08 (GMT +9) (21 Μαΐ 2022 01:08 GMT)
2.8

51 km
Japan: E OFF FUKUSHIMA PREF Περ.Χάρτης
20 Μαΐ 2022 20:38 (GMT -4) (21 Μαΐ 2022 00:38 GMT)
?

n/a
Near Ann Arbor, Michigan, USA (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 2 εκθέσεις
Περ.Χάρτης
20 Μαΐ 2022 17:34 (GMT -7) (21 Μαΐ 2022 00:34 GMT)
?

n/a
Near Chico, California, USA (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 3 εκθέσεις
Περ.Χάρτης
20 Μαΐ 2022 17:34 (GMT -7) (21 Μαΐ 2022 00:34 GMT)
?

n/a
Near Chico, California, USA (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 3 εκθέσεις
Περ.Χάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 1.5 x 1014 joules (42.4 gigawatt hours, ισοδυναμεί με 36456 τόνους TNT ή 2.3 atomic bombs!) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.