Help Ukraine

Τελευταίοι σεισμοί, North Pacific Ocean τις τελευταίες 30 ημέρες - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 26 Μαΐου 2022 08:11 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 30 ημέρες:

  • 1 σεισμός μεγέθους 6 βαθμών και άνω
  • 28 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 5 και 6 βαθμών
  • 308 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 4 και 5 βαθμών
  • 1460 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 3 και 4 βαθμών
  • 1746 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
  • 4298 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 30 ημέρες, North Pacific Ocean είχε 1 σεισμό μεγέθους 6.0, 28 σεισμούς μεγέθους 5+, 308 σεισμούς μεγέθους 4+, 1460 σεισμούς μεγέθους 3+ και 1746 σεισμούς μεγέθους 2+. Σημειώθηκαν επίσης 4298 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν. Δείτε όλους τους σεισμούς τις τελευταίες 24 ώρες!

Τελευταίος σεισμός: Mag. 2.5 | 11km W of Toms Place, CA -

Ο ισχυρότερος σεισμός: Mag. 6.0 | North Pacific Ocean, Ιαπωνία -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near North Pacific Ocean (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες:202 σεισμοί | 57 σεισμοί M2+ | 53 σεισμοί M3+ | 11 σεισμοί M4+ | 2 σεισμοί M5+
Τελευταίες 7 ημέρες:1,395 σεισμοί | 425 σεισμοί M2+ | 347 σεισμοί M3+ | 71 σεισμοί M4+ | 6 σεισμοί M5+ | 1 σεισμός M6+
Τελευταίες 30 ημέρες:5,704 σεισμοί | 1,747 σεισμοί M2+ | 1,462 σεισμοί M3+ | 307 σεισμοί M4+ | 28 σεισμοί M5+ | 1 σεισμός M6+
Τελευταίες 90 ημέρες:18,681 σεισμοί | 5,884 σεισμοί M2+ | 4,528 σεισμοί M3+ | 1,028 σεισμοί M4+ | 79 σεισμοί M5+ | 4 σεισμοί M6+ | 1 σεισμός M7+
Τελευταίες 365 ημέρες:78,714 σεισμοί | 22,082 σεισμοί M2+ | 17,604 σεισμοί M3+ | 3,973 σεισμοί M4+ | 319 σεισμοί M5+ | 28 σεισμοί M6+ | 3 σεισμοί M7+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
4.0+
5.0+
6.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
4.0+
5.0+
6.0+
Απόκρυψη μη επιβεβαιωμένοι σεισμοί
Showing most recent quakes and quakes από μέγεθος 4.6 ή μεγαλύτερο (228 στα 7841 σεισμοί, Δείτε περισσότερα):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 GMT (30 σεισμοί)
26 Μαΐ 2022 01:01 (GMT -7) (26 Μαΐ 2022 08:01 GMT)
2.5

7.6 km
11km W of Toms Place, CA Περ.Χάρτης
26 Μαΐ 2022 03:34 (GMT -4) (26 Μαΐ 2022 07:34 GMT)
?

n/a
Near Charlotte, North Carolina, USA (preliminary) Early Alert!
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
26 Μαΐ 2022 02:06 (GMT -5) (26 Μαΐ 2022 07:06 GMT)
4.2

50 km
Mexico: 33 Km Al SUROESTE De IGUALA, GRO
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
26 Μαΐ 2022 15:50 (GMT +9) (26 Μαΐ 2022 06:50 GMT)
2.7

8.6 km
Japan: NORTHERN IBARAKI PREF
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
26 Μαΐ 2022 00:48 (GMT -6) (26 Μαΐ 2022 06:48 GMT)
4.6

10 km
Costa Rica: 13 Km Al Este De Savegre, Quepos.
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
25 Μαΐ 2022 23:47 (GMT -7) (26 Μαΐ 2022 06:47 GMT)
2.4

2.1 km
6km WNW of Cobb, CA Περ.Χάρτης
25 Μαΐ 2022 20:41 (GMT -10) (26 Μαΐ 2022 06:41 GMT)
2.3

32 km
11 Km SE of Pāhala, Hawaii Περ.Χάρτης
26 Μαΐ 2022 00:27 (GMT -6) (26 Μαΐ 2022 06:27 GMT)
2.9

1 km
23 Km Al Noreste De Santa Barbara, Honduras
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
25 Μαΐ 2022 23:39 (GMT -6) (26 Μαΐ 2022 05:39 GMT)
2.8

31 km
37 Km Al Suroeste De Jiquilillo, Nicaragua Περ.Χάρτης
25 Μαΐ 2022 22:23 (GMT -7) (26 Μαΐ 2022 05:23 GMT)
2.1

12 km
23km ESE of Anza, CA Περ.Χάρτης
25 Μαΐ 2022 23:10 (GMT -6) (26 Μαΐ 2022 05:10 GMT)
3.1

1 km
61 Km Al Sur De El Semillero, Guatemala
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
25 Μαΐ 2022 23:08 (GMT -6) (26 Μαΐ 2022 05:08 GMT)
4.9

5 km
Mexico: 232 Km Al Sur De Puerto Ángel, México
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
25 Μαΐ 2022 18:24 (GMT -10) (26 Μαΐ 2022 04:24 GMT)
2.0

2.1 km
Island of Hawaii, Hawaii Περ.Χάρτης
25 Μαΐ 2022 22:04 (GMT -6) (26 Μαΐ 2022 04:04 GMT)
3.4

5 km
19 Km Al Suroeste De Masachapa, Nicaragua
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
25 Μαΐ 2022 20:56 (GMT -7) (26 Μαΐ 2022 03:56 GMT)
2.8

65 km
Central California Περ.Χάρτης
25 Μαΐ 2022 17:50 (GMT -10) (26 Μαΐ 2022 03:50 GMT)
2.1

34 km
Island of Hawaii, Hawaii Περ.Χάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 3.2 x 1014 joules (87.8 gigawatt hours, ισοδυναμεί με 75576 τόνους TNT ή 4.7 atomic bombs!) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.