Help Ukraine

Τελευταίοι σεισμοί, North Pacific Ocean τις τελευταίες 7 ημέρες - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 21 Μαΐου 2022 13:06 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 7 ημέρες:

  • 11 σεισμοί μεγέθους 5 βαθμών και άνω
  • 71 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 4 και 5 βαθμών
  • 303 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 3 και 4 βαθμών
  • 385 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
  • 963 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 7 ημέρες, North Pacific Ocean είχε 11 σεισμούς μεγέθους 5.0 ή μεγαλύτερο, 71 σεισμούς μεγέθους 4+, 303 σεισμούς μεγέθους 3+ και 385 σεισμούς μεγέθους 2+. Σημειώθηκαν επίσης 963 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν. Δείτε όλους τους σεισμούς τις τελευταίες 24 ώρες!

Τελευταίος σεισμός: Mag. 2.0 | 24km NE of Alum Rock, CA -

Ο ισχυρότερος σεισμός: Mag. 5.8 | Bering Sea, Αλάσκα, Ηνωμένες Πολιτείες -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near North Pacific Ocean (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες:133 σεισμοί | 47 σεισμοί M2+ | 34 σεισμοί M3+ | 4 σεισμοί M4+
Ο ισχυρότερος σεισμός: Mag. 4.1, Σάβ, 21 Μαΐ 2022 04:23 (GMT +9)Philippine Sea, 95 km Α από Shingu, Wakayama, Ιαπωνία
Τελευταίες 7 ημέρες:1,241 σεισμοί | 385 σεισμοί M2+ | 303 σεισμοί M3+ | 71 σεισμοί M4+ | 11 σεισμοί M5+
Τελευταίες 30 ημέρες:5,615 σεισμοί | 1,723 σεισμοί M2+ | 1,439 σεισμοί M3+ | 311 σεισμοί M4+ | 30 σεισμοί M5+
Τελευταίες 90 ημέρες:18,536 σεισμοί | 5,845 σεισμοί M2+ | 4,508 σεισμοί M3+ | 1,025 σεισμοί M4+ | 78 σεισμοί M5+ | 3 σεισμοί M6+ | 1 σεισμός M7+
Τελευταίες 365 ημέρες:78,692 σεισμοί | 22,053 σεισμοί M2+ | 17,557 σεισμοί M3+ | 3,973 σεισμοί M4+ | 316 σεισμοί M5+ | 27 σεισμοί M6+ | 3 σεισμοί M7+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
5.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
5.0+
Απόκρυψη 11 μη επιβεβαιωμένοι σεισμοί
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών από μέγεθος 4.2 ή μεγαλύτερο (80 στα 1733 σεισμοί, Δείτε περισσότερα):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Σάββατο, 21 Μαΐου 2022 GMT (23 σεισμοί)
21 Μαΐ 2022 05:50 (GMT -7) (21 Μαΐ 2022 12:50 GMT)
2.0

7.2 km
24km NE of Alum Rock, CA Περ.Χάρτης
21 Μαΐ 2022 21:35 (GMT +9) (21 Μαΐ 2022 12:35 GMT)
3.6

14 km
5.9 km βόρεια από Kameoka, Kyoto, Ιαπωνία
Το ενιωσα - 3 εκθέσεις
Περ.Χάρτης
21 Μαΐ 2022 21:35 (GMT +9) (21 Μαΐ 2022 12:35 GMT)
3.6

14 km
5.9 km βόρεια από Kameoka, Kyoto, Ιαπωνία
Το ενιωσα - 3 εκθέσεις
Περ.Χάρτης
21 Μαΐ 2022 06:34 (GMT -6) (21 Μαΐ 2022 12:34 GMT)
3.5

35 km
North Pacific Ocean, 96 km νοτιοανατολικά από Σαν Σαλβαδόρ, Ελ Σαλβαδόρ
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
21 Μαΐ 2022 02:30 (GMT -10) (21 Μαΐ 2022 12:30 GMT)
2.5

32 km
67 km νοτιοδυτικά από Χίλο, Hawaii County, Χαβάη, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.Χάρτης
21 Μαΐ 2022 22:25 (GMT +10) (21 Μαΐ 2022 12:25 GMT)
3.0

84 km
Sea of Okhotsk, 61 km βόρεια από Shikotan, Sakhalin Oblast, Ρωσία
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
21 Μαΐ 2022 20:36 (GMT +9) (21 Μαΐ 2022 11:36 GMT)
3.0

158 km
East China Sea, 18 km νότια από Makurazaki, Kagoshima, Ιαπωνία
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
21 Μαΐ 2022 07:22 (GMT -4) (21 Μαΐ 2022 11:22 GMT)
?

n/a
9.9 km βόρεια από Findlay, Hancock County, Οχάιο, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.Χάρτης
21 Μαΐ 2022 04:51 (GMT -5) (21 Μαΐ 2022 09:51 GMT)
2.1

3.1 km
5 Km N of Ames, Oklahoma Περ.Χάρτης
21 Μαΐ 2022 18:50 (GMT +9) (21 Μαΐ 2022 09:50 GMT)
3.4

69 km
North Pacific Ocean, 27 km βόρεια από Namie, Ιαπωνία
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
21 Μαΐ 2022 03:19 (GMT -6) (21 Μαΐ 2022 09:19 GMT)
3.4

31 km
38 Km Al Sur De Delta Del Rio Lempa, El Salvador
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
21 Μαΐ 2022 18:00 (GMT +9) (21 Μαΐ 2022 09:00 GMT)
2.5

44 km
Japan: E OFF FUKUSHIMA PREF Περ.Χάρτης
21 Μαΐ 2022 03:48 (GMT -5) (21 Μαΐ 2022 08:48 GMT)
3.1

0.9 km
7 Km NNE of Ames, Oklahoma
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.Χάρτης
21 Μαΐ 2022 01:11 (GMT -7) (21 Μαΐ 2022 08:11 GMT)
2.6

35 km
19km ESE of Hayfork, CA Περ.Χάρτης
21 Μαΐ 2022 02:04 (GMT -6) (21 Μαΐ 2022 08:04 GMT)
2.0

5 km
5 Km Al Norte De Ilopango, El Salvador Περ.Χάρτης
21 Μαΐ 2022 02:04 (GMT -6) (21 Μαΐ 2022 08:04 GMT)
2.2

6 km
6 Km Al Norte De Ilopango, El Salvador Περ.Χάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 1.2 x 1014 joules (34.2 gigawatt hours, ισοδυναμεί με 29424 τόνους TNT ή 1.8 atomic bombs!) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.