Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Τελευταίοι σεισμοί, North Pacific Ocean τις τελευταίες 24 ώρες την Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2023 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση: 3 Φεβρουαρίου 2023 13:55 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες:

  • 14 σεισμοί μεγέθους 4 βαθμών και άνω
  • 29 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 3 και 4 βαθμών
  • 33 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
  • 106 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 24 ώρες, North Pacific Ocean είχε 14 σεισμούς μεγέθους 4.0 ή μεγαλύτερο, 29 σεισμούς μεγέθους 3+ και 33 σεισμούς μεγέθους 2+. Σημειώθηκαν επίσης 106 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.
Μέτριος σεισμός μεγέθους 4.8 σημειώθηκε Bering Sea, Ηνωμένες Πολιτείες, πριν από 2 ώρες και 29 λεπτά.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 4.1 | North Pacific Ocean, 67 km Ν από Salina Cruz, Oaxaca, Μεξικό -

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 4.8 | Bering Sea, 265 km Δ από Unalaska, Aleutians West, Αλάσκα, Ηνωμένες Πολιτείες -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near North Pacific Ocean (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες134 σεισμοί34 σεισμοί M2+30 σεισμοί M3+13 σεισμοί M4+
Τελευταίες 7 ημέρες1,238 σεισμοί349 σεισμοί M2+311 σεισμοί M3+59 σεισμοί M4+2 σεισμοί M5+
Τελευταίες 30 ημέρες5,892 σεισμοί1,840 σεισμοί M2+1,435 σεισμοί M3+252 σεισμοί M4+12 σεισμοί M5+1 σεισμός M6+
Τελευταίες 90 ημέρες18,460 σεισμοί5,678 σεισμοί M2+4,303 σεισμοί M3+935 σεισμοί M4+72 σεισμοί M5+6 σεισμοί M6+
Τελευταίες 365 ημέρες99,467 σεισμοί32,470 σεισμοί M2+18,909 σεισμοί M3+4,111 σεισμοί M4+297 σεισμοί M5+18 σεισμοί M6+2 σεισμοί M7+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:

όλα
2.0+
3.0+
4.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
Απόκρυψη 3 μη επιβεβαιωμένοι σεισμοί
Showing most recent quakes and quakes από μέγεθος 2.4 ή μεγαλύτερο (67 στα 182 σεισμοί, Δείτε περισσότερα):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2023 GMT (31 σεισμοί)
3 Φεβ 2023 07:12 (GMT -6) (3 Φεβ 2023 13:12 GMT)
4.1

21 km
North Pacific Ocean, 67 km νότια από Salina Cruz, Oaxaca, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.
3 Φεβ 2023 02:34 (GMT -10) (3 Φεβ 2023 12:34 GMT)
2.2

31 km
9.3 km ανατολικά από Pāhala, Hawaii County, Χαβάη, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.
3 Φεβ 2023 05:31 (GMT -6) (3 Φεβ 2023 11:31 GMT)
3.4

2 km
North Pacific Ocean, 159 km νοτιοδυτικά από Σαν Σαλβαδόρ, Ελ Σαλβαδόρ
Το ενιωσα
Περ.
3 Φεβ 2023 01:26 (GMT -10) (3 Φεβ 2023 11:26 GMT)
4.8

10 km
Bering Sea, 265 km δυτικά από Unalaska, Aleutians West, Αλάσκα, Ηνωμένες Πολιτείες
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.
3 Φεβ 2023 01:26 (GMT -10) (3 Φεβ 2023 11:26 GMT)
4.0

3.3 km
Bering Sea, 242 km δυτικά από Unalaska, Aleutians West, Αλάσκα, Ηνωμένες Πολιτείες
Το ενιωσα
Περ.
3 Φεβ 2023 20:00 (GMT +9) (3 Φεβ 2023 11:00 GMT)
3.2

91 km
58 km βορειοανατολικά από Kushiro, Ιαπωνία
Το ενιωσα
Περ.
3 Φεβ 2023 20:56 (GMT +10) (3 Φεβ 2023 10:56 GMT)
2.6

9 km
North Pacific Ocean, Ιαπωνία
Το ενιωσα
Περ.
3 Φεβ 2023 01:36 (GMT -9) (3 Φεβ 2023 10:36 GMT)
3.7

35 km
180 km βορειοανατολικά από Sandpoint, Aleutians East, Αλάσκα, Ηνωμένες Πολιτείες
Το ενιωσα
Περ.
3 Φεβ 2023 18:56 (GMT +9) (3 Φεβ 2023 09:56 GMT)
2.6

52 km
Inland Sea of Japan, 38 km νοτιοανατολικά από Hikari, Ιαπωνία Περ.
2 Φεβ 2023 22:35 (GMT -10) (3 Φεβ 2023 08:35 GMT)
4.0

35 km
North Pacific Ocean, 259 km νοτιοδυτικά από Unalaska, Aleutians West, Αλάσκα, Ηνωμένες Πολιτείες
Το ενιωσα
Περ.
3 Φεβ 2023 02:24 (GMT -6) (3 Φεβ 2023 08:24 GMT)
3.1

4 km
24 km νότια από Jutiapa, Departamento de Jutiapa, Γουατεμάλα
Το ενιωσα
Περ.
3 Φεβ 2023 01:56 (GMT -6) (3 Φεβ 2023 07:56 GMT)
2.6

28 km
North Pacific Ocean, 60 km νότια από Σαν Σαλβαδόρ, Ελ Σαλβαδόρ Περ.
3 Φεβ 2023 02:45 (GMT -5) (3 Φεβ 2023 07:45 GMT)
3.0

48 km
North Pacific Ocean, 33 km νότια από David, Παναμάς
Το ενιωσα
Περ.
3 Φεβ 2023 01:42 (GMT -6) (3 Φεβ 2023 07:42 GMT)
3.4

9 km
North Pacific Ocean, 100 km νοτιοδυτικά από Λιμπέρια, Κόστα Ρίκα
Το ενιωσα
Περ.
3 Φεβ 2023 01:26 (GMT -6) (3 Φεβ 2023 07:26 GMT)
4.3

30 km
North Pacific Ocean, 64 km νότια από Matamoros, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.
2 Φεβ 2023 21:05 (GMT -10) (3 Φεβ 2023 07:05 GMT)
4.2

42 km
North Pacific Ocean, 261 km νοτιοδυτικά από Unalaska, Aleutians West, Αλάσκα, Ηνωμένες Πολιτείες
Το ενιωσα
Περ.
3 Φεβ 2023 15:23 (GMT +9) (3 Φεβ 2023 06:23 GMT)
2.9

152 km
13 km βορειοανατολικά από Chitose, Ιαπωνία Περ.
3 Φεβ 2023 15:15 (GMT +9) (3 Φεβ 2023 06:15 GMT)
3.0

47 km
North Pacific Ocean, 77 km νοτιοανατολικά από Sendai, Ιαπωνία
Το ενιωσα
Περ.
3 Φεβ 2023 00:15 (GMT -6) (3 Φεβ 2023 06:15 GMT)
2.7

31 km
North Pacific Ocean, 67 km νότια από Σαν Σαλβαδόρ, Ελ Σαλβαδόρ Περ.
2 Φεβ 2023 23:58 (GMT -6) (3 Φεβ 2023 05:58 GMT)
2.9

4 km
18 km βορειοδυτικά από Σάντα Άνα, Ελ Σαλβαδόρ
Το ενιωσα
Περ.
2 Φεβ 2023 23:21 (GMT -6) (3 Φεβ 2023 05:21 GMT)
2.6

4.4 km
70 km νοτιοανατολικά από San Antonio, Bexar County, Τέξας, Ηνωμένες Πολιτείες
Το ενιωσα
Περ.
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 3.7 x 1012 joules (1.02 gigawatt hours, ισοδυναμεί με 882 τόνους TNT) | about seismic energy

Latest seismic signals

Seismic station: Amchitka Island, Regional Station, Alaska (AMKA/AV network) | Show on map | Station Info
Seismic station Amchitka Island, Regional Station, Alaska: seismogram of vertical movement last 60 minutes (source: IRIS/BUD)
Seismogram (vertical component) last 60 minutes. Source: IRIS query builder webtool
Δείτε περισσότερα

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Search!
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings