Help Ukraine

Προηγούμενοι σεισμοί, North Pacific Ocean τον Δεκέμβριο του 2021 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 24 Μαΐου 2022 22:30 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τον Δεκέμβριο του 2021:

  • 3 σεισμοί μεγέθους 6 βαθμών και άνω
  • 36 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 5 και 6 βαθμών
  • 514 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 4 και 5 βαθμών
  • 1470 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 3 και 4 βαθμών
  • 1845 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
  • 3838 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τον Δεκέμβριο του 2021, North Pacific Ocean είχε 3 σεισμούς μεγέθους 6.0 ή μεγαλύτερο, 36 σεισμούς μεγέθους 5+, 514 σεισμούς μεγέθους 4+, 1470 σεισμούς μεγέθους 3+ και 1845 σεισμούς μεγέθους 2+. Σημειώθηκαν επίσης 3838 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.

Ο ισχυρότερος σεισμός: Mag. 6.2 | North Pacific Ocean, 72 km ΝΔ από Eureka, Humboldt County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες -

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα

Earthquake Catalog

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
4.0+
5.0+
6.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
4.0+
5.0+
6.0+
Απόκρυψη μη επιβεβαιωμένοι σεισμοί
Showing quakes από μέγεθος 4.6 ή μεγαλύτερο (326 στα 7706 σεισμοί, Δείτε περισσότερα):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Παρασκευή, 31 Δεκεμβρίου 2021 GMT (7 σεισμοί)
31 Δεκ 2021 12:57 (GMT -8) (31 Δεκ 2021 20:57 GMT)
3.8

19 km
12km SSW of Ferndale, CA 16 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
31 Δεκ 2021 11:27 (GMT -8) (31 Δεκ 2021 19:27 GMT)
3.5

15 km
3km SW of Redlands, CA 136 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
31 Δεκ 2021 13:26 (GMT -5) (31 Δεκ 2021 18:26 GMT)
?

n/a
USA (unconfirmed) 191 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
31 Δεκ 2021 10:31 (GMT -6) (31 Δεκ 2021 16:31 GMT)
2.2

1.6 km
0 Km ENE of Bridge Creek, Oklahoma 4 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
31 Δεκ 2021 01:33 (GMT -8) (31 Δεκ 2021 09:33 GMT)
3.0

4.1 km
2km NW of Palomar Observatory, CA 3 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
30 Δεκ 2021 21:18 (GMT -8) (31 Δεκ 2021 05:18 GMT)
2.5

9.1 km
9km N of Rancho Cucamonga, CA 15 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
30 Δεκ 2021 19:46 (GMT -8) (31 Δεκ 2021 03:46 GMT)
2.0

5.5 km
9 Km WNW of Entiat, Washington 4 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2021 GMT (9 σεισμοί)
30 Δεκ 2021 13:52 (GMT -7) (30 Δεκ 2021 20:52 GMT)
?

n/a
USA (unconfirmed) 75 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
30 Δεκ 2021 14:11 (GMT -5) (30 Δεκ 2021 19:11 GMT)
2.4

3.8 km
6 Km ESE of Elgin, South Carolina 27 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
30 Δεκ 2021 09:40 (GMT -7) (30 Δεκ 2021 16:40 GMT)
3.7
Alberta, Canada 9 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
30 Δεκ 2021 04:24 (GMT -9) (30 Δεκ 2021 13:24 GMT)
4.9

58 km
46 Km SW of Karluk, Alaska Περ.Χάρτης
30 Δεκ 2021 07:11 (GMT -5) (30 Δεκ 2021 12:11 GMT)
2.5

2.5 km
6 Km E of Elgin, South Carolina 24 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
30 Δεκ 2021 05:43 (GMT -6) (30 Δεκ 2021 11:43 GMT)
3.6

4 km
COSTA RICA 4 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
30 Δεκ 2021 03:17 (GMT -8) (30 Δεκ 2021 11:17 GMT)
?

n/a
Canada (unconfirmed) 3 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
29 Δεκ 2021 17:21 (GMT -8) (30 Δεκ 2021 01:21 GMT)
2.3

10.7 km
4km SE of Carson, CA 4 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
30 Δεκ 2021 09:41 (GMT +9) (30 Δεκ 2021 00:41 GMT)
4.7

63 km
Japan: CENTRAL CHIBA PREF 9 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 5.8 x 1014 joules (160 gigawatt hours, ισοδυναμεί με 1.4 x 105 τόνους TNT ή 8.6 atomic bombs!) | about seismic energy

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.