Help Ukraine

Προηγούμενοι σεισμοί, North Pacific Ocean στις 28η Ιανουαρίου του 2022 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 27 Μαΐου 2022 00:43 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί στις 28η Ιανουαρίου του 2022:

  • 1 σεισμός μεγέθους 6 βαθμών και άνω
  • 11 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 4 και 5 βαθμών
  • 39 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 3 και 4 βαθμών
  • 65 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
  • 153 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Στις 28η Ιανουαρίου του 2022, North Pacific Ocean είχε 1 σεισμό μεγέθους 6.1, 11 σεισμούς μεγέθους 4+, 39 σεισμούς μεγέθους 3+ και 65 σεισμούς μεγέθους 2+. Σημειώθηκαν επίσης 153 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.

Ο ισχυρότερος σεισμός: Mag. 6.1 | North Pacific Ocean, Παναμάς -

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα

Earthquake Catalog

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Αναζητήστε σεισμούς!
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
4.0+
5.0+
6.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
4.0+
5.0+
6.0+
Απόκρυψη 1 μη επιβεβαιωμένος σεισμός
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (270 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022 GMT (270 σεισμοί)
28 Ιαν 2022 15:56 (GMT -8) (28 Ιαν 2022 23:56 GMT)
1.2

10.5 km
8km N of Azusa, CA Περ.Χάρτης
28 Ιαν 2022 15:51 (GMT -8) (28 Ιαν 2022 23:51 GMT)
0.4

7.9 km
16km W of Searles Valley, CA Περ.Χάρτης
28 Ιαν 2022 15:51 (GMT -8) (28 Ιαν 2022 23:51 GMT)
0.5

6.8 km
16km W of Searles Valley, CA Περ.Χάρτης
28 Ιαν 2022 15:49 (GMT -8) (28 Ιαν 2022 23:49 GMT)
1.6

7.1 km
17km W of Searles Valley, CA Περ.Χάρτης
28 Ιαν 2022 15:43 (GMT -8) (28 Ιαν 2022 23:43 GMT)
0.1

11 km
Nevada Περ.Χάρτης
28 Ιαν 2022 15:37 (GMT -8) (28 Ιαν 2022 23:37 GMT)
2.2

19 km
12km SSW of Ferndale, CA Περ.Χάρτης
28 Ιαν 2022 15:36 (GMT -8) (28 Ιαν 2022 23:36 GMT)
0.3

11 km
9 Km NNW of Sutcliffe, Nevada Περ.Χάρτης
28 Ιαν 2022 15:35 (GMT -8) (28 Ιαν 2022 23:35 GMT)
0.4

1.7 km
12km NE of Little Lake, CA Περ.Χάρτης
28 Ιαν 2022 13:30 (GMT -10) (28 Ιαν 2022 23:30 GMT)
1.1

2.4 km
10 Km S of Fern Forest, Hawaii Περ.Χάρτης
28 Ιαν 2022 15:29 (GMT -8) (28 Ιαν 2022 23:29 GMT)
1.2

5.3 km
15km S of Searles Valley, CA Περ.Χάρτης
28 Ιαν 2022 17:26 (GMT -6) (28 Ιαν 2022 23:26 GMT)
2.8

35 km
North Pacific Ocean, 198 km δυτικά από Μανάγκουα, Νικαράγουα Περ.Χάρτης
29 Ιαν 2022 08:15 (GMT +9) (28 Ιαν 2022 23:15 GMT)
2.5

55 km
Japan: NORTHERN IBARAKI PREF Περ.Χάρτης
28 Ιαν 2022 15:09 (GMT -8) (28 Ιαν 2022 23:09 GMT)
0.4

1.5 km
7km NW of The Geysers, CA Περ.Χάρτης
28 Ιαν 2022 14:01 (GMT -9) (28 Ιαν 2022 23:01 GMT)
2.6

73 km
39 Km S of Unalaska, Alaska Περ.Χάρτης
28 Ιαν 2022 14:01 (GMT -9) (28 Ιαν 2022 23:01 GMT)
2.1

74 km
28 Km S of Unalaska, Alaska Περ.Χάρτης
28 Ιαν 2022 16:59 (GMT -6) (28 Ιαν 2022 22:59 GMT)
3.5

12 km
Mexico: 30 Km Al OESTE De COQUIMATLAN, COL Περ.Χάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 9.3 x 1013 joules (25.8 gigawatt hours, ισοδυναμεί με 22184 τόνους TNT ή 1.4 atomic bombs!) | about seismic energy

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.