Help Ukraine

Τελευταίοι σεισμοί, Villa de Chilapa de Diaz, Oaxaca, Μεξικό, τις τελευταίες 14 ημέρες - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 23 Μαΐου 2022 04:46 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 14 ημέρες:

  • 66 σεισμοί μεγέθους 3 βαθμών και άνω
  • 3 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
Τις τελευταίες 14 ημέρες, Villa de Chilapa de Diaz είχε 66 σεισμούς μεγέθους 3.0 ή μεγαλύτερο και 3 σεισμούς μεγέθους 2+. Δείτε όλους τους σεισμούς τις τελευταίες 24 ώρες!

Τελευταίος σεισμός: Mag. 3.7 | 22 km Α από Miahuatlan de Porfirio Diaz, Oaxaca, Μεξικό -

Ο ισχυρότερος σεισμός: Mag. 3.9 | 37 km ΝΑ από Tlacolula de Matamoros, Oaxaca, Μεξικό -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 2.0 in or near Villa de Chilapa de Diaz, Oaxaca, Μεξικό (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες:8 σεισμοί | 1 σεισμός M2+ | 7 σεισμοί M3+
Τελευταίες 7 ημέρες:40 σεισμοί | 3 σεισμοί M2+ | 37 σεισμοί M3+
Τελευταίες 30 ημέρες:142 σεισμοί | 5 σεισμοί M2+ | 133 σεισμοί M3+ | 4 σεισμοί M4+
Τελευταίες 90 ημέρες:392 σεισμοί | 18 σεισμοί M2+ | 362 σεισμοί M3+ | 12 σεισμοί M4+
Τελευταίες 365 ημέρες:1,424 σεισμοί | 48 σεισμοί M2+ | 1,310 σεισμοί M3+ | 65 σεισμοί M4+ | 1 σεισμός M5+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

Abejones | Acatlan | Ahuacuotzingo | Ahuehuetitla | Albino Zertuche | Alcozauca de Guerrero | Alpoyeca | Asuncion Cuyotepeji | Asuncion Nochixtlan | Atlamajalcingo del Monte | ...Προβολή όλων... | Zapotitlan Tablas | Πουέμπλα
...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
2.0+
3.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
2.0+
3.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (69 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Κυριακή, 22 Μαΐου 2022 GMT (8 σεισμοί)
22 Μαΐ 2022 15:32 (GMT -5) (22 Μαΐ 2022 20:32 GMT)
3.7

27 km
22 km ανατολικά από Miahuatlan de Porfirio Diaz, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
22 Μαΐ 2022 12:41 (GMT -5) (22 Μαΐ 2022 17:41 GMT)
3.1

22 km
28 km νοτιοδυτικά από Ometepec, Guerrero, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
22 Μαΐ 2022 12:29 (GMT -5) (22 Μαΐ 2022 17:29 GMT)
3.9

68 km
37 km νοτιοανατολικά από Tlacolula de Matamoros, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
22 Μαΐ 2022 11:41 (GMT -5) (22 Μαΐ 2022 16:41 GMT)
3.1

31 km
10.8 km νότια από Ayutla de los Libres, Guerrero, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
22 Μαΐ 2022 11:01 (GMT -5) (22 Μαΐ 2022 16:01 GMT)
3.5

28 km
28 km βορειοδυτικά από Santiago Pinotepa Nacional, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
22 Μαΐ 2022 04:01 (GMT -5) (22 Μαΐ 2022 09:01 GMT)
3.2

3 km
8.9 km νότια από Ometepec, Guerrero, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
22 Μαΐ 2022 02:07 (GMT -5) (22 Μαΐ 2022 07:07 GMT)
3.4

13 km
28 km βορειοδυτικά από Rio Grande, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
22 Μαΐ 2022 01:37 (GMT -5) (22 Μαΐ 2022 06:37 GMT)
2.9

45 km
24 km ανατολικά από Zacatepec, Oaxaca, Μεξικό Περ.Χάρτης
Σάββατο, 21 Μαΐου 2022 GMT (7 σεισμοί)
21 Μαΐ 2022 16:12 (GMT -5) (21 Μαΐ 2022 21:12 GMT)
2.9

21 km
7.5 km δυτικά από Santiago Pinotepa Nacional, Oaxaca, Μεξικό Περ.Χάρτης
21 Μαΐ 2022 11:27 (GMT -5) (21 Μαΐ 2022 16:27 GMT)
3.6

10 km
27 km νοτιοανατολικά από Santiago Pinotepa Nacional, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
21 Μαΐ 2022 10:59 (GMT -5) (21 Μαΐ 2022 15:59 GMT)
3.6

56 km
9.2 km βορειοδυτικά από Tlapa de Comonfort, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
21 Μαΐ 2022 03:47 (GMT -5) (21 Μαΐ 2022 08:47 GMT)
3.5

16 km
22 km βορειοδυτικά από Rio Grande, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
21 Μαΐ 2022 02:24 (GMT -5) (21 Μαΐ 2022 07:24 GMT)
3.3

5 km
28 km ανατολικά από Santiago Pinotepa Nacional, Oaxaca, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
21 Μαΐ 2022 01:04 (GMT -5) (21 Μαΐ 2022 06:04 GMT)
3.1

4 km
3.8 km βορειοδυτικά από Santiago Pinotepa Nacional, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
21 Μαΐ 2022 01:01 (GMT -5) (21 Μαΐ 2022 06:01 GMT)
3.5

15 km
6.8 km νότια από Santiago Pinotepa Nacional, Oaxaca, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022 GMT (3 σεισμοί)
20 Μαΐ 2022 03:09 (GMT -5) (20 Μαΐ 2022 08:09 GMT)
3.5

40 km
24 km βορειοδυτικά από Santiago Pinotepa Nacional, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 6.2 x 1011 joules (172 megawatt hours, ισοδυναμεί με 148 τόνους TNT) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.