Αναζητήστε σεισμούς ανά περιοχή ή χώρα

Τελευταία ανανενώση: 28 Νοεμβρίου 2021 18:30 GMT -

Type place name, city, region or country to look up earthquakes:

Search!

Οι τελευταίοι σεισμοί, Orange, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες: τελευταίες 7 ημέρες

Τελευταία ανανενώση 28 Νοεμβρίου 2021 18:30 GMT -
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
4.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Δείξε σεισμούς!
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
4.0+
Απόκρυψη 5 μη επιβεβαιωμένοι σεισμοί
Showing quakes από μέγεθος 1 ή μεγαλύτερο (61 στα 131 σεισμοί, Δείτε περισσότερα):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 15:11 GMT (11 σεισμοί)
28 Νοε 2021 07:11 (GMT -8) (28 Νοε 2021 15:11 GMT)
1.3

4.3 km
2km ENE of Carson, CA ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 03:28 (GMT -8) (28 Νοε 2021 11:28 GMT)
1.5

11 km
1km WSW of View Park-Windsor Hills, CA ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 02:16 (GMT -8) (28 Νοε 2021 10:16 GMT)
1.0

7.3 km
12km NW of Big Bear Lake, CA ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 22:30 (GMT -8) (28 Νοε 2021 06:30 GMT)
1.1

7.2 km
4km N of Yucca Valley, CA ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 21:57 (GMT -8) (28 Νοε 2021 05:57 GMT)
1.1

6.2 km
5km W of Yucaipa, CA ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 21:10 (GMT -8) (28 Νοε 2021 05:10 GMT)
1.6

10.7 km
5km S of Loma Linda, CA ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 20:57 (GMT -8) (28 Νοε 2021 04:57 GMT)
1.5

4.3 km
6km SSW of Winchester, CA ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 20:19 (GMT -8) (28 Νοε 2021 04:19 GMT)
1.3

7.5 km
6km NW of Lakeland Village, CA ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 18:45 (GMT -8) (28 Νοε 2021 02:45 GMT)
1.3

10.3 km
0km E of Upland, CA ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 17:35 (GMT -8) (28 Νοε 2021 01:35 GMT)
?

n/a
3.1 km νότια από Murrieta, Riverside County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (unconfirmed)
Το ενιωσα - 3 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 16:20 (GMT -8) (28 Νοε 2021 00:20 GMT)
2.0

6.1 km
4km W of Yucaipa, CA ΠερισσότεροΧάρτης
Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 23:48 GMT (14 σεισμοί)
27 Νοε 2021 15:48 (GMT -8) (27 Νοε 2021 23:48 GMT)
1.0

13 km
18km NNW of Borrego Springs, CA ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 12:34 (GMT -8) (27 Νοε 2021 20:34 GMT)
1.0

11 km
4km E of Moreno Valley, CA ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 09:45 (GMT -8) (27 Νοε 2021 17:45 GMT)
1.2

8.2 km
3km W of Big Bear Lake, CA ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 09:13 (GMT -8) (27 Νοε 2021 17:13 GMT)
1.1

8.6 km
12km ESE of Julian, CA ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 08:07 (GMT -8) (27 Νοε 2021 16:07 GMT)
1.8

14 km
3km E of Calimesa, CA ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 07:14 (GMT -8) (27 Νοε 2021 15:14 GMT)
1.5

14 km
1km NW of Baldwin Hills, CA ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 06:12 (GMT -8) (27 Νοε 2021 14:12 GMT)
2.6

8.2 km
9.4 km ανατολικά από Big Bear, San Bernardino County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 03:09 (GMT -8) (27 Νοε 2021 11:09 GMT)
1.7

5.2 km
1km ESE of Carson, CA ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 01:25 (GMT -8) (27 Νοε 2021 09:25 GMT)
?

n/a
39 km βορειοδυτικά από La Habra, Orange County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (unconfirmed)
Το ενιωσα - 3 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 00:11 (GMT -8) (27 Νοε 2021 08:11 GMT)
1.0

9.3 km
10km NNW of Banning, CA ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 23:51 (GMT -8) (27 Νοε 2021 07:51 GMT)
1.6

15 km
6km E of Calimesa, CA ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 20:20 (GMT -8) (27 Νοε 2021 04:20 GMT)
1.0

11 km
9km ENE of Running Springs, CA ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 16:13 (GMT -8) (27 Νοε 2021 00:13 GMT)
1.6

12 km
16km ESE of Anza, CA ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 16:13 (GMT -8) (27 Νοε 2021 00:13 GMT)
1.3

15 km
18km ESE of Anza, CA ΠερισσότεροΧάρτης
Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 19:54 GMT (5 σεισμοί)
26 Νοε 2021 11:54 (GMT -8) (26 Νοε 2021 19:54 GMT)
1.1

2.5 km
13km NE of Yucaipa, CA ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 07:02 (GMT -8) (26 Νοε 2021 15:02 GMT)
2.0

15 km
10km NW of Garnet, CA ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 01:12 (GMT -8) (26 Νοε 2021 09:12 GMT)
2.4

2.1 km
1km ESE of San Fernando, CA 15 εκθέσειςΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 22:48 (GMT -8) (26 Νοε 2021 06:48 GMT)
1.0

6.8 km
12km SE of Big Bear City, CA ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 16:46 (GMT -8) (26 Νοε 2021 00:46 GMT)
1.2

17 km
2km E of Lytle Creek, CA ΠερισσότεροΧάρτης
Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 22:57 GMT (5 σεισμοί)
25 Νοε 2021 14:57 (GMT -8) (25 Νοε 2021 22:57 GMT)
1.3

7.7 km
7km S of Calimesa, CA ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 10:04 (GMT -8) (25 Νοε 2021 18:04 GMT)
1.1

16 km
6km SW of Ramona, CA ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 06:03 (GMT -8) (25 Νοε 2021 14:03 GMT)
1.4

8.2 km
13km WNW of Anza, CA ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 18:22 (GMT -8) (25 Νοε 2021 02:22 GMT)
1.0

14 km
9km SSW of Idyllwild, CA ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 17:57 (GMT -8) (25 Νοε 2021 01:57 GMT)
1.4

3.4 km
9km NE of Aguanga, CA ΠερισσότεροΧάρτης
Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021 20:40 GMT (9 σεισμοί)
24 Νοε 2021 12:40 (GMT -8) (24 Νοε 2021 20:40 GMT)
1.1

0.2 km
1km S of San Marcos, CA ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 12:02 (GMT -8) (24 Νοε 2021 20:02 GMT)
1.0

0.5 km
Quarry Blast - 2km ESE of Home Gardens, CA ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 06:08 (GMT -8) (24 Νοε 2021 14:08 GMT)
1.0

15 km
10km SW of Calimesa, CA ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 04:02 (GMT -8) (24 Νοε 2021 12:02 GMT)
1.0

11 km
8km SSE of Lake Henshaw, CA ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 06:29 GMT
2.5

59 km
North Pacific Ocean, 41 km δυτικά από Torrance, Κομητεία Λος Άντζελες County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες ΠερισσότεροΧάρτης
23 Νοε 2021 22:26 (GMT -8) (24 Νοε 2021 06:26 GMT)
?

n/a
12 km βορειοανατολικά από Oxnard, Ventura County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (unconfirmed)
Το ενιωσα - 238 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
23 Νοε 2021 21:28 (GMT -8) (24 Νοε 2021 05:28 GMT)
1.3

14 km
19km ESE of Anza, CA ΠερισσότεροΧάρτης
23 Νοε 2021 21:27 (GMT -8) (24 Νοε 2021 05:27 GMT)
1.2

14 km
20km ESE of Anza, CA ΠερισσότεροΧάρτης
23 Νοε 2021 20:37 (GMT -8) (24 Νοε 2021 04:37 GMT)
4.9

1.3 km
3.3 km βόρεια από Mira Mesa, San Diego County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021 18:01 GMT (3 σεισμοί)
23 Νοε 2021 10:01 (GMT -8) (23 Νοε 2021 18:01 GMT)
1.9

3.3 km
4km SSE of Home Gardens, CA ΠερισσότεροΧάρτης
23 Νοε 2021 07:56 (GMT -8) (23 Νοε 2021 15:56 GMT)
1.3

0.3 km
6km NNW of Thousand Oaks, CA ΠερισσότεροΧάρτης
22 Νοε 2021 17:18 (GMT -8) (23 Νοε 2021 01:18 GMT)
1.3

21 km
4km WNW of Desert Hot Springs, CA ΠερισσότεροΧάρτης
Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2021 23:22 GMT (12 σεισμοί)
22 Νοε 2021 15:22 (GMT -8) (22 Νοε 2021 23:22 GMT)
?

n/a
3.2 km ανατολικά από Huntington Beach, Orange County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (unconfirmed) 4 εκθέσειςΠερισσότεροΧάρτης
22 Νοε 2021 14:47 (GMT -8) (22 Νοε 2021 22:47 GMT)
1.7

10.9 km
8km NE of Moreno Valley, CA ΠερισσότεροΧάρτης
22 Νοε 2021 14:46 (GMT -8) (22 Νοε 2021 22:46 GMT)
1.2

10.4 km
8km NE of Moreno Valley, CA ΠερισσότεροΧάρτης
22 Νοε 2021 12:34 (GMT -8) (22 Νοε 2021 20:34 GMT)
1.0

0.5 km
2km SE of Home Gardens, CA ΠερισσότεροΧάρτης
22 Νοε 2021 11:00 (GMT -8) (22 Νοε 2021 19:00 GMT)
1.2

16 km
0km E of Colton, CA ΠερισσότεροΧάρτης
22 Νοε 2021 10:06 (GMT -8) (22 Νοε 2021 18:06 GMT)
1.2

14 km
8km SW of Morongo Valley, CA ΠερισσότεροΧάρτης
22 Νοε 2021 04:23 (GMT -8) (22 Νοε 2021 12:23 GMT)
?

n/a
134 km βορειοδυτικά από Escondido, San Diego County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (unconfirmed)
Το ενιωσα - 2 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
22 Νοε 2021 00:44 (GMT -8) (22 Νοε 2021 08:44 GMT)
1.5

17 km
3km S of Long Beach, CA ΠερισσότεροΧάρτης
21 Νοε 2021 20:42 (GMT -8) (22 Νοε 2021 04:42 GMT)
1.0

13 km
2km N of Loma Linda, CA ΠερισσότεροΧάρτης
21 Νοε 2021 20:00 (GMT -8) (22 Νοε 2021 04:00 GMT)
1.4

9.7 km
5km NNW of Rancho Cucamonga, CA ΠερισσότεροΧάρτης
21 Νοε 2021 17:26 (GMT -8) (22 Νοε 2021 01:26 GMT)
1.3

3.7 km
6km WNW of Sylmar, CA ΠερισσότεροΧάρτης
21 Νοε 2021 16:18 (GMT -8) (22 Νοε 2021 00:18 GMT)
1.4

3.5 km
6km NNW of Yucaipa, CA ΠερισσότεροΧάρτης
Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2021 23:21 GMT (2 σεισμοί)
21 Νοε 2021 15:21 (GMT -8) (21 Νοε 2021 23:21 GMT)
1.0

16 km
5km E of Calimesa, CA ΠερισσότεροΧάρτης
21 Νοε 2021 11:16 (GMT -8) (21 Νοε 2021 19:16 GMT)
1.2

5.1 km
5km SE of Ontario, CA ΠερισσότεροΧάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 1.4 x 1012 joules (393 megawatt hours, ισοδυναμεί με 338 τόνους TNT) Περισσότερες πληροφορίες
Δείτε περισσότερα

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
έως
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Ακολουθήστε μας:Follow us on facebookFollow us on InstagramFollow us on TwitterVisit our Youtube channel