Αναζητήστε σεισμούς ανά περιοχή ή χώρα

Τελευταία ανανενώση: 29 Νοεμβρίου 2021 02:25 GMT -

Πληκτρολογήστε τοπωνύμιο, πόλη, περιοχή ή χώρα για να αναζητήσετε σεισμούς:

Search!

Οι τελευταίοι σεισμοί, Nouvelle-Aquitaine, Γαλλία: τελευταίες 7 ημέρες

Τελευταία ανανενώση 29 Νοεμβρίου 2021 02:25 GMT -
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Δείξε σεισμούς!
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Showing quakes από μέγεθος 1.2 ή μεγαλύτερο (67 στα 85 σεισμοί, Δείτε περισσότερα):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 19:49 GMT (3 σεισμοί)
28 Νοε 2021 20:49 (GMT +1) (28 Νοε 2021 19:49 GMT)
1.6

5 km
18 km βόρεια από Χάκα, Ισπανία ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 12:03 (GMT +1) (28 Νοε 2021 11:03 GMT)
3.4

100 km
14 km νότια από Ανγκουλέμ, Γαλλία
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 01:40 (GMT +1) (28 Νοε 2021 00:40 GMT)
2.6

17 km
22 km βόρεια από Βισύ, Allier, Auvergne-Rhône-Alpes, Γαλλία ΠερισσότεροΧάρτης
Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 23:11 GMT (7 σεισμοί)
28 Νοε 2021 00:11 (GMT +1) (27 Νοε 2021 23:11 GMT)
1.4

4.3 km
France: Near Pau ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 20:48 (GMT +1) (27 Νοε 2021 19:48 GMT)
3.1

10 km
36 km δυτικά από Νάντη, Γαλλία
Το ενιωσα - 105 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 17:40 (GMT +1) (27 Νοε 2021 16:40 GMT)
2.0

5 km
Λιέιδα, Ισπανία, 7 km δυτικά από Ανδόρρα, Ανδόρα ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 13:17 (GMT +1) (27 Νοε 2021 12:17 GMT)
1.7

5 km
27 km νότια από Pau, Γαλλία ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 09:31 (GMT +1) (27 Νοε 2021 08:31 GMT)
1.8

11 km
24 km νοτιοανατολικά από Vielha e Mijaran, Ισπανία ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 06:25 (GMT +1) (27 Νοε 2021 05:25 GMT)
1.3

5 km
France: Near Pau ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 04:04 (GMT +1) (27 Νοε 2021 03:04 GMT)
1.6

5 km
8.5 km νοτιοδυτικά από Arudy, Γαλλία ΠερισσότεροΧάρτης
Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 17:09 GMT (18 σεισμοί)
26 Νοε 2021 18:09 (GMT +1) (26 Νοε 2021 17:09 GMT)
2.4

11 km
22 km νοτιοανατολικά από Vielha e Mijaran, Ισπανία ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 17:30 (GMT +1) (26 Νοε 2021 16:30 GMT)
1.2
25 km νότια από Pau, Γαλλία ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 13:08 (GMT +1) (26 Νοε 2021 12:08 GMT)
1.6
16 km νότια από Lavelanet, Ariège, Occitanie, Γαλλία ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 12:57 (GMT +1) (26 Νοε 2021 11:57 GMT)
1.9
18 km ανατολικά από Bressuire, Γαλλία ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 12:15 (GMT +1) (26 Νοε 2021 11:15 GMT)
1.3
13 km νοτιοανατολικά από Lourdes, Γαλλία ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 12:08 (GMT +1) (26 Νοε 2021 11:08 GMT)
1.6
Departement du Cantal, Auvergne-Rhône-Alpes, 14 km νοτιοανατολικά από Bort-les-Orgues, Γαλλία ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 12:07 (GMT +1) (26 Νοε 2021 11:07 GMT)
1.8
Morbihan, Βρετάνη, 24 km βορειοδυτικά από Σαιν-Ναζαίρ, Γαλλία ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 12:04 (GMT +1) (26 Νοε 2021 11:04 GMT)
1.6
9.2 km νότια από Λιμόζ, Γαλλία ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 12:02 (GMT +1) (26 Νοε 2021 11:02 GMT)
1.8
12 km βορειοδυτικά από Cholet, Γαλλία ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 11:44 (GMT +1) (26 Νοε 2021 10:44 GMT)
1.8
0.4 km νότια από Cluis, Indre, Centre-Val de Loire, Γαλλία ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 11:25 (GMT +1) (26 Νοε 2021 10:25 GMT)
1.6
3.4 km δυτικά από Lanouaille, Γαλλία ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 11:25 (GMT +1) (26 Νοε 2021 10:25 GMT)
1.8
13 km βορειοδυτικά από Les Sables-d'Olonne, Γαλλία ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 11:11 (GMT +1) (26 Νοε 2021 10:11 GMT)
1.7
14 km νοτιοανατολικά από Argenton-sur-Creuse, Γαλλία ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 11:11 (GMT +1) (26 Νοε 2021 10:11 GMT)
1.9
14 km βορειοανατολικά από Bressuire, Γαλλία ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 10:54 (GMT +1) (26 Νοε 2021 09:54 GMT)
1.2

12 km
France: Near Carcassonne ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 10:52 (GMT +1) (26 Νοε 2021 09:52 GMT)
1.5

2.7 km
Creuse, Nouvelle-Aquitaine, 23 km δυτικά από Montluçon, Γαλλία ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 10:35 (GMT +1) (26 Νοε 2021 09:35 GMT)
1.3
France: Near Clermont-Ferrand (quarry Blast) ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 07:32 (GMT +1) (26 Νοε 2021 06:32 GMT)
1.7

13 km
12 km νοτιοανατολικά από Ax-les-Thermes, Γαλλία ΠερισσότεροΧάρτης
Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 20:07 GMT (13 σεισμοί)
25 Νοε 2021 21:07 (GMT +1) (25 Νοε 2021 20:07 GMT)
2.0

3.1 km
11 km βορειοδυτικά από Challans, Γαλλία 5 εκθέσειςΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 16:43 (GMT +1) (25 Νοε 2021 15:43 GMT)
1.5
9.2 km ανατολικά από Figeac, Lot, Occitanie, Γαλλία ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 14:19 (GMT +1) (25 Νοε 2021 13:19 GMT)
1.6
17 km νοτιοδυτικά από Saint-Etienne-de-Baigorry, Γαλλία ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 13:34 (GMT +1) (25 Νοε 2021 12:34 GMT)
1.6
20 km νότια από Anglet, Γαλλία ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 13:02 (GMT +1) (25 Νοε 2021 12:02 GMT)
2.0
16 km νότια από Lavelanet, Ariège, Occitanie, Γαλλία ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 12:35 (GMT +1) (25 Νοε 2021 11:35 GMT)
1.6
8.7 km νοτιοδυτικά από Salies-de-Béarn, Γαλλία ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 11:54 (GMT +1) (25 Νοε 2021 10:54 GMT)
1.9
17 km δυτικά από La Roche-sur-Yon, Γαλλία ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 11:46 (GMT +1) (25 Νοε 2021 10:46 GMT)
2.0

2 km
21 km νοτιοδυτικά από Montmorillon, Γαλλία ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 11:39 (GMT +1) (25 Νοε 2021 10:39 GMT)
1.9
24 km βορειοανατολικά από Niort, Γαλλία 1 αναφοράΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 11:38 (GMT +1) (25 Νοε 2021 10:38 GMT)
1.5
5 km βόρεια από Felletin, Creuse, Nouvelle-Aquitaine, Γαλλία ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 11:30 (GMT +1) (25 Νοε 2021 10:30 GMT)
1.3
France: Near Clermont-Ferrand (quarry Blast) ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 11:11 (GMT +1) (25 Νοε 2021 10:11 GMT)
1.5
3.1 km νοτιοδυτικά από Martel, Lot, Occitanie, Γαλλία ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 10:20 (GMT +1) (25 Νοε 2021 09:20 GMT)
1.5
17 km βορειοανατολικά από Issoire, Γαλλία ΠερισσότεροΧάρτης
Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021 12:02 GMT (6 σεισμοί)
24 Νοε 2021 13:02 (GMT +1) (24 Νοε 2021 12:02 GMT)
2.0
16 km νότια από Lavelanet, Ariège, Occitanie, Γαλλία ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 11:40 (GMT +1) (24 Νοε 2021 10:40 GMT)
1.9
14 km νοτιοανατολικά από Bressuire, Γαλλία ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 11:38 (GMT +1) (24 Νοε 2021 10:38 GMT)
1.8
0.9 km βορειοανατολικά από Ingrandes, Γαλλία ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 11:23 (GMT +1) (24 Νοε 2021 10:23 GMT)
1.7
13 km νότια από Lannemezan, Hautes-Pyrénées, Occitanie, Γαλλία ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 10:46 (GMT +1) (24 Νοε 2021 09:46 GMT)
1.7
4.8 km νοτιοδυτικά από Thouars, Γαλλία ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 09:41 (GMT +1) (24 Νοε 2021 08:41 GMT)
1.6
24 km βορειοανατολικά από Rodez, Γαλλία ΠερισσότεροΧάρτης
Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021 23:14 GMT (12 σεισμοί)
24 Νοε 2021 00:14 (GMT +1) (23 Νοε 2021 23:14 GMT)
1.7

3.6 km
20 km νοτιοανατολικά από Les Herbiers, Γαλλία ΠερισσότεροΧάρτης
23 Νοε 2021 20:05 (GMT +1) (23 Νοε 2021 19:05 GMT)
1.6

10 km
Λιέιδα, Ισπανία, 6.7 km δυτικά από Ανδόρρα, Ανδόρα ΠερισσότεροΧάρτης
23 Νοε 2021 19:42 (GMT +1) (23 Νοε 2021 18:42 GMT)
1.7

5 km
5.6 km βορειοανατολικά από Pamplona, Navarra, Ισπανία ΠερισσότεροΧάρτης
23 Νοε 2021 16:37 (GMT +1) (23 Νοε 2021 15:37 GMT)
1.3
France: Near Dax (quarry Blast) ΠερισσότεροΧάρτης
23 Νοε 2021 16:21 (GMT +1) (23 Νοε 2021 15:21 GMT)
1.7
5 km νότια από Roumazières-Loubert, Γαλλία ΠερισσότεροΧάρτης
23 Νοε 2021 12:58 (GMT +1) (23 Νοε 2021 11:58 GMT)
1.5
8 km βορειοδυτικά από Ax-les-Thermes, Γαλλία ΠερισσότεροΧάρτης
23 Νοε 2021 12:14 (GMT +1) (23 Νοε 2021 11:14 GMT)
1.6
17 km βορειοανατολικά από Λιμόζ, Γαλλία ΠερισσότεροΧάρτης
23 Νοε 2021 12:13 (GMT +1) (23 Νοε 2021 11:13 GMT)
1.8
20 km βορειοανατολικά από Λιμόζ, Γαλλία ΠερισσότεροΧάρτης
23 Νοε 2021 11:50 (GMT +1) (23 Νοε 2021 10:50 GMT)
1.4
France: Near Vichy (quarry Blast) ΠερισσότεροΧάρτης
23 Νοε 2021 11:15 (GMT +1) (23 Νοε 2021 10:15 GMT)
1.5
13 km νότια από Vannes, Morbihan, Βρετάνη, Γαλλία ΠερισσότεροΧάρτης
23 Νοε 2021 10:56 (GMT +1) (23 Νοε 2021 09:56 GMT)
1.6

8.3 km
8.6 km νοτιοανατολικά από Arudy, Γαλλία ΠερισσότεροΧάρτης
23 Νοε 2021 10:43 (GMT +1) (23 Νοε 2021 09:43 GMT)
1.7
8.7 km νοτιοδυτικά από La Canourgue, Γαλλία ΠερισσότεροΧάρτης
Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2021 13:24 GMT (8 σεισμοί)
22 Νοε 2021 14:24 (GMT +1) (22 Νοε 2021 13:24 GMT)
1.8
5.3 km βορειοδυτικά από Issoire, Γαλλία ΠερισσότεροΧάρτης
22 Νοε 2021 14:23 (GMT +1) (22 Νοε 2021 13:23 GMT)
2.8

2 km
10.1 km δυτικά από Bagneres de Luchon, Γαλλία
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
22 Νοε 2021 13:00 (GMT +1) (22 Νοε 2021 12:00 GMT)
1.5
8.4 km βορειοδυτικά από Ax-les-Thermes, Γαλλία ΠερισσότεροΧάρτης
22 Νοε 2021 12:18 (GMT +1) (22 Νοε 2021 11:18 GMT)
2.1
Morbihan, Βρετάνη, 25 km βόρεια από Σαιν-Ναζαίρ, Γαλλία ΠερισσότεροΧάρτης
22 Νοε 2021 12:04 (GMT +1) (22 Νοε 2021 11:04 GMT)
1.9
1.3 km νότια από Saint-Pierre-Montlimart, Γαλλία ΠερισσότεροΧάρτης
22 Νοε 2021 11:29 (GMT +1) (22 Νοε 2021 10:29 GMT)
1.6
18 km βόρεια από Riom, Γαλλία ΠερισσότεροΧάρτης
22 Νοε 2021 11:01 (GMT +1) (22 Νοε 2021 10:01 GMT)
1.6
6.1 km νότια από Bretenoux, Lot, Occitanie, Γαλλία ΠερισσότεροΧάρτης
22 Νοε 2021 07:42 (GMT +1) (22 Νοε 2021 06:42 GMT)
2.0

1.2 km
22 km νοτιοανατολικά από Saint-Girons, Γαλλία 2 εκθέσειςΠερισσότεροΧάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 1.4 x 1010 joules (3.91 megawatt hours, ισοδυναμεί με 3.37 τόνους TNT) Περισσότερες πληροφορίες
Δείτε περισσότερα

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
έως
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Ακολουθήστε μας:Ακολουθήστε μας στο FacebookFollow us on InstagramΑκολουθήστε μας στο TwitterΕπισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube