Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Αναζήτηση!

Τελευταίοι σεισμοί, Πεδεμόντιο, Ιταλία, τις τελευταίες 24 ώρες την Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση: 26 Σεπτεμβρίου 2022 20:25 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες:

  • 4 σεισμοί μεγέθους 2 βαθμών και άνω
  • 8 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 24 ώρες, Πεδεμόντιο είχε 4 σεισμούς μεγέθους 2.0 ή μεγαλύτερο. Σημειώθηκαν επίσης 8 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 2.4 | 13 km ΒΑ από Cenova, Genoa, Λιγουρία, Ιταλία -

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 2.5 | Θάλασσα της Λιγουρίας, 20 km Α από Albenga, Ιταλία -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near Πεδεμόντιο, Ιταλία (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες7 σεισμοί | 4 σεισμοί M2+
Τελευταίες 7 ημέρες48 σεισμοί | 10 σεισμοί M2+ | 1 σεισμός M3+ | 1 σεισμός M4+
Τελευταίες 30 ημέρες181 σεισμοί | 24 σεισμοί M2+ | 2 σεισμοί M3+ | 1 σεισμός M4+
Τελευταίες 90 ημέρες496 σεισμοί | 64 σεισμοί M2+ | 4 σεισμοί M3+ | 1 σεισμός M4+
Τελευταίες 365 ημέρες2,281 σεισμοί | 261 σεισμοί M2+ | 20 σεισμοί M3+ | 3 σεισμοί M4+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

Σεισμοί in or near Πεδεμόντιο, Ιταλία | Στον κόσμο

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:

όλα
1.0+
2.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Δείξε σεισμούς!
όλα
1.0+
2.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (12 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 GMT (11 σεισμοί)
26 Σεπ 2022 18:10 (GMT +2) (26 Σεπ 2022 16:10 GMT)
2.4

8.7 km
13 km βορειοανατολικά από Cenova, Ιταλία Περ.
26 Σεπ 2022 13:49 (GMT +2) (26 Σεπ 2022 11:49 GMT)
2.5

6.1 km
Θάλασσα της Λιγουρίας, 20 km ανατολικά από Albenga, Ιταλία Περ.
26 Σεπ 2022 13:43 (GMT +2) (26 Σεπ 2022 11:43 GMT)
0.9

5 km
France: Near Gap Περ.
26 Σεπ 2022 13:42 (GMT +2) (26 Σεπ 2022 11:42 GMT)
0.8

6.8 km
France: Near Gap Περ.
26 Σεπ 2022 12:01 (GMT +2) (26 Σεπ 2022 10:01 GMT)
0.5

6.5 km
France: Near Nice Περ.
26 Σεπ 2022 12:01 (GMT +2) (26 Σεπ 2022 10:01 GMT)
2.0

0.6 km
3.7 km βόρεια από Castione della Presolana, Ιταλία Περ.
26 Σεπ 2022 10:16 (GMT +2) (26 Σεπ 2022 08:16 GMT)
1.1

8.1 km
22 km ανατολικά από Sierre, Valais, Ελβετία Περ.
26 Σεπ 2022 09:30 (GMT +2) (26 Σεπ 2022 07:30 GMT)
1.3

9.1 km
Italy: Near Menton Περ.
26 Σεπ 2022 09:27 (GMT +2) (26 Σεπ 2022 07:27 GMT)
2.2

8.6 km
12 km βορειοανατολικά από Cenova, Ιταλία Περ.
26 Σεπ 2022 02:58 (GMT +2) (26 Σεπ 2022 00:58 GMT)
0.7

2 km
France: Near Gap Περ.
26 Σεπ 2022 02:34 (GMT +2) (26 Σεπ 2022 00:34 GMT)
1.0

8.2 km
11 km βορειοδυτικά από Pinerolo, Ιταλία Περ.
Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2022 GMT (1 σεισμός)
26 Σεπ 2022 00:10 (GMT +2) (25 Σεπ 2022 22:10 GMT)
0.5

10.5 km
France: Near Turin Περ.
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 8.1 x 108 joules (225 kilowatt hours, ισοδυναμεί με 0.193 τόνους TNT) | about seismic energy

Latest seismic signals

Seismic station: Bardonecchia, Italy (BNI/MN network) | Show on map | Station Info
Seismic station Bardonecchia, Italy: seismogram of vertical movement last 60 minutes (source: IRIS/BUD)
Seismogram (vertical component) last 60 minutes. Source: IRIS query builder webtool
Δείτε περισσότερα

Κατάλογος σεισμών - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings