Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Προηγούμενοι σεισμοί, Adams, Αϊντάχο, Ηνωμένες Πολιτείες τον Ιούλιο του 2022 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση: 30 Σεπτεμβρίου 2022 16:19 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τον Ιούλιο του 2022:

  • 3 σεισμοί μεγέθους 3 βαθμών και άνω
  • 19 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
  • 26 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τον Ιούλιο του 2022, Adams είχε 3 σεισμούς μεγέθους 3.0 ή μεγαλύτερο και 19 σεισμούς μεγέθους 2+. Σημειώθηκαν επίσης 26 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.

Ο ισχυρότερος σεισμός: Mag. 3.3 | 122 km ΒΑ από Μπόιζι, Ada County, Αϊντάχο, Ηνωμένες Πολιτείες -

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος σεισμών

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Αναζητήστε σεισμούς!
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:

όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Απόκρυψη 1 μη επιβεβαιωμένος σεισμός
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (49 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2022 GMT (2 σεισμοί)
28 Ιου 2022 13:56 (GMT -6) (28 Ιου 2022 19:56 GMT)
?

n/a
5.5 km βορειοδυτικά από Μπόιζι, Ada County, Αϊντάχο, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους) 2 εκθέσειςΠερ.
27 Ιου 2022 19:24 (GMT -6) (28 Ιου 2022 01:24 GMT)
2.5

10 km
22 Km NW of Stanley, Idaho Περ.
Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2022 GMT (1 σεισμός)
27 Ιου 2022 06:56 (GMT -6) (27 Ιου 2022 12:56 GMT)
2.3

6.7 km
23 Km NW of Stanley, Idaho Περ.
Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2022 GMT (1 σεισμός)
25 Ιου 2022 13:32 (GMT -6) (25 Ιου 2022 19:32 GMT)
2.1

9.6 km
28 Km NW of Stanley, Idaho Περ.
Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2022 GMT (1 σεισμός)
21 Ιου 2022 20:11 (GMT -6) (22 Ιου 2022 02:11 GMT)
2.8

5 km
32 km δυτικά από Challis, Custer County, Αϊντάχο, Ηνωμένες Πολιτείες 2 εκθέσειςΠερ.
Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2022 GMT (1 σεισμός)
20 Ιου 2022 13:20 (GMT -7) (20 Ιου 2022 20:20 GMT)
1.6

1.1 km
26 Km NNW of Huntington, Oregon Περ.
Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2022 GMT (3 σεισμοί)
18 Ιου 2022 06:32 (GMT -6) (18 Ιου 2022 12:32 GMT)
1.7

6.1 km
31 Km NW of Stanley, Idaho Περ.
18 Ιου 2022 06:08 (GMT -6) (18 Ιου 2022 12:08 GMT)
1.9

6 km
6 Km WNW of Stanley, Idaho Περ.
18 Ιου 2022 01:49 (GMT -6) (18 Ιου 2022 07:49 GMT)
1.6

6 km
7 Km WNW of Stanley, Idaho Περ.
Κυριακή, 17 Ιουλίου 2022 GMT (6 σεισμοί)
17 Ιου 2022 13:38 (GMT -6) (17 Ιου 2022 19:38 GMT)
1.9

14 km
18 Km WNW of Stanley, Idaho Περ.
17 Ιου 2022 03:54 (GMT -6) (17 Ιου 2022 09:54 GMT)
1.9

8.2 km
35 Km NW of Stanley, Idaho Περ.
17 Ιου 2022 03:28 (GMT -6) (17 Ιου 2022 09:28 GMT)
2.4

5.3 km
11 Km NE of Stanley, Idaho Περ.
16 Ιου 2022 23:42 (GMT -6) (17 Ιου 2022 05:42 GMT)
1.6

2.9 km
10 Km NE of Stanley, Idaho Περ.
16 Ιου 2022 21:11 (GMT -6) (17 Ιου 2022 03:11 GMT)
1.9

5.1 km
12 Km NE of Stanley, Idaho Περ.
16 Ιου 2022 20:18 (GMT -6) (17 Ιου 2022 02:18 GMT)
1.7

4.8 km
10 Km NE of Stanley, Idaho Περ.
Σάββατο, 16 Ιουλίου 2022 GMT (6 σεισμοί)
16 Ιου 2022 08:22 (GMT -6) (16 Ιου 2022 14:22 GMT)
1.6

0.6 km
19 Km WNW of Stanley, Idaho Περ.
16 Ιου 2022 08:11 (GMT -6) (16 Ιου 2022 14:11 GMT)
1.5

4.5 km
24 Km NW of Stanley, Idaho Περ.
16 Ιου 2022 01:03 (GMT -6) (16 Ιου 2022 07:03 GMT)
2.1

7 km
11 Km NE of Stanley, Idaho Περ.
16 Ιου 2022 00:59 (GMT -6) (16 Ιου 2022 06:59 GMT)
2.3

10 km
57 km νοτιοδυτικά από Challis, Custer County, Αϊντάχο, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.
15 Ιου 2022 21:33 (GMT -6) (16 Ιου 2022 03:33 GMT)
2.2

10.5 km
Southern Idaho Περ.
15 Ιου 2022 18:15 (GMT -6) (16 Ιου 2022 00:15 GMT)
1.5

6 km
Southern Idaho Περ.
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 1.6 x 1010 joules (4.54 megawatt hours, ισοδυναμεί με 3.9 τόνους TNT) | about seismic energy

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Αναζήτηση!
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings