Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Οι μεγαλύτεροι σεισμοί από το 1900: Adams, Αϊντάχο, Ηνωμένες Πολιτείες - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση: 30 Ιουλίου 2022 03:43 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί από το 1900:

  • 3 σεισμοί μεγέθους 6 βαθμών και άνω
  • 2 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 5 και 6 βαθμών
  • 50 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 4 και 5 βαθμών
  • 562 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 3 και 4 βαθμών
Από το 1900, Adams είχε 3 σεισμούς μεγέθους 6.0 ή μεγαλύτερο, 2 σεισμούς μεγέθους 5+, 50 σεισμούς μεγέθους 4+ και 562 σεισμούς μεγέθους 3+. Δείτε όλους τους σεισμούς τις τελευταίες 24 ώρες!

Τελευταίος σεισμός: Mag. 3.0 | 36 km Δ από Challis, Custer County, Αϊντάχο, Ηνωμένες Πολιτείες -

Ο ισχυρότερος σεισμός: Mag. 6.5 | 34 km ΒΔ από Stanley, Custer County, Αϊντάχο, Ηνωμένες Πολιτείες -

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:

όλα
3.0+
4.0+
5.0+
6.0+
Filter by age:

όλα
1y
3y
5y
10y
30y
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
3.0+
4.0+
5.0+
6.0+
Showing quakes since 1900, από μέγεθος 3 ή μεγαλύτερο (617 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
21 Σεπ 2022 22:31 (GMT -6) (22 Σεπ 2022 04:31 GMT)
3.0

10 km
155 km (96 mi)36 km δυτικά από Challis, Custer County, Αϊντάχο, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.
4 Σεπ 2022 07:54 (GMT -6) (4 Σεπ 2022 13:54 GMT)
3.3

10 km
141 km (88 mi)111 km βορειοανατολικά από Μπόιζι, Ada County, Αϊντάχο, Ηνωμένες Πολιτείες 1 αναφοράΠερ.
4 Σεπ 2022 07:31 (GMT -6) (4 Σεπ 2022 13:31 GMT)
3.4

10 km
131 km (81 mi)105 km βορειοανατολικά από Μπόιζι, Ada County, Αϊντάχο, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.
4 Σεπ 2022 07:16 (GMT -6) (4 Σεπ 2022 13:16 GMT)
3.4

10 km
136 km (85 mi)113 km βορειοανατολικά από Μπόιζι, Ada County, Αϊντάχο, Ηνωμένες Πολιτείες 7 εκθέσειςΠερ.
25 Αυγ 2022 20:42 (GMT -6) (26 Αυγ 2022 02:42 GMT)
3.7

10 km
152 km (94 mi)119 km βορειοανατολικά από Μπόιζι, Ada County, Αϊντάχο, Ηνωμένες Πολιτείες 1 αναφοράΠερ.
9 Ιου 2022 21:20 (GMT -6) (10 Ιου 2022 03:20 GMT)
3.1

10 km
120 km (75 mi)98 km βορειοανατολικά από Μπόιζι, Ada County, Αϊντάχο, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.
6 Ιου 2022 08:49 (GMT -6) (6 Ιου 2022 14:49 GMT)
3.3

6.9 km
155 km (96 mi)122 km βορειοανατολικά από Μπόιζι, Ada County, Αϊντάχο, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.
3 Ιου 2022 04:42 (GMT -6) (3 Ιου 2022 10:42 GMT)
3.1

9.9 km
166 km (103 mi)79 km βόρεια από Μπόιζι, Ada County, Αϊντάχο, Ηνωμένες Πολιτείες 3 εκθέσειςΠερ.
23 Μαΐ 2022 04:43 (GMT -6) (23 Μαΐ 2022 10:43 GMT)
3.0

6.4 km
129 km (80 mi)105 km βορειοανατολικά από Μπόιζι, Ada County, Αϊντάχο, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.
21 Μαΐ 2022 07:47 (GMT -6) (21 Μαΐ 2022 13:47 GMT)
3.2

6.2 km
166 km (103 mi)78 km βόρεια από Μπόιζι, Ada County, Αϊντάχο, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.
17 Μαρ 2022 08:27 (GMT -6) (17 Μαρ 2022 14:27 GMT)
3.1

10 km
134 km (83 mi)127 km βορειοανατολικά από Μπόιζι, Ada County, Αϊντάχο, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.
17 Μαρ 2022 08:25 (GMT -6) (17 Μαρ 2022 14:25 GMT)
3.1

10 km
132 km (82 mi)123 km βορειοανατολικά από Μπόιζι, Ada County, Αϊντάχο, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.
11 Μαρ 2022 13:59 (GMT -7) (11 Μαρ 2022 20:59 GMT)
3.3

17 km
135 km (84 mi)126 km βορειοανατολικά από Μπόιζι, Ada County, Αϊντάχο, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.
17 Φεβ 2022 11:16 (GMT -7) (17 Φεβ 2022 18:16 GMT)
3.3

12 km
151 km (94 mi)117 km βορειοανατολικά από Μπόιζι, Ada County, Αϊντάχο, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.
1 Φεβ 2022 02:43 (GMT -7) (1 Φεβ 2022 09:43 GMT)
3.4

10 km
141 km (88 mi)114 km βορειοανατολικά από Μπόιζι, Ada County, Αϊντάχο, Ηνωμένες Πολιτείες 3 εκθέσειςΠερ.
30 Ιαν 2022 09:36 (GMT -7) (30 Ιαν 2022 16:36 GMT)
3.0

10 km
153 km (95 mi)118 km βορειοανατολικά από Μπόιζι, Ada County, Αϊντάχο, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.
24 Δεκ 2021 10:44 (GMT -7) (24 Δεκ 2021 17:44 GMT)
3.1

10.1 km
146 km (91 mi)114 km βορειοανατολικά από Μπόιζι, Ada County, Αϊντάχο, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.
17 Δεκ 2021 13:17 (GMT -7) (17 Δεκ 2021 20:17 GMT)
3.0

19 km
133 km (83 mi)121 km βορειοανατολικά από Μπόιζι, Ada County, Αϊντάχο, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.
14 Δεκ 2021 10:55 (GMT -7) (14 Δεκ 2021 17:55 GMT)
3.1

17 km
144 km (89 mi)119 km βορειοανατολικά από Μπόιζι, Ada County, Αϊντάχο, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.
14 Δεκ 2021 09:49 (GMT -7) (14 Δεκ 2021 16:49 GMT)
3.2

21 km
134 km (83 mi)113 km βορειοανατολικά από Μπόιζι, Ada County, Αϊντάχο, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.
23 Νοε 2021 15:34 (GMT -7) (23 Νοε 2021 22:34 GMT)
3.0

10 km
119 km (74 mi)107 km βορειοανατολικά από Μπόιζι, Ada County, Αϊντάχο, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 5.6 x 1014 joules (155 gigawatt hours, ισοδυναμεί με 1.3 x 105 τόνους TNT ή 8.3 atomic bombs!) | about seismic energy

Latest seismic signals

Seismic station: Pearl Lake, Idaho, USA (PLID/IW network) | Show on map | Station Info
Seismic station Pearl Lake, Idaho, USA: seismogram of vertical movement last 60 minutes (source: IRIS/BUD)
Seismogram (vertical component) last 60 minutes. Source: IRIS query builder webtool
Δείτε περισσότερα

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Αναζήτηση!
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings