Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Τελευταίοι σεισμοί, Νομός Τρικάλων, Θεσσαλία, Ελλάδα, τις τελευταίες 24 ώρες την Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2022 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση: 7 Δεκεμβρίου 2022 11:02 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες:

  • 1 σεισμός μεγέθους 3 βαθμών και άνω
  • 8 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
  • 59 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 24 ώρες, Νομός Τρικάλων είχε 1 σεισμό μεγέθους 3.4 και 8 σεισμούς μεγέθους 2+. Σημειώθηκαν επίσης 59 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 1.3 | Greece -

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 3.4 | Θεσσαλία, 38 km ΝΑ από Ιωάννινα, Ελλάδα -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near Νομός Τρικάλων, Θεσσαλία, Ελλάδα (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες63 σεισμοί8 σεισμοί M2+1 σεισμός M3+
Τελευταίες 7 ημέρες183 σεισμοί25 σεισμοί M2+2 σεισμοί M3+
Τελευταίες 30 ημέρες509 σεισμοί106 σεισμοί M2+10 σεισμοί M3+
Τελευταίες 90 ημέρες1,648 σεισμοί361 σεισμοί M2+26 σεισμοί M3+1 σεισμός M4+1 σεισμός M5+
Τελευταίες 365 ημέρες10,682 σεισμοί2,202 σεισμοί M2+191 σεισμοί M3+27 σεισμοί M4+3 σεισμοί M5+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

Σεισμοί in or near Νομός Τρικάλων, Θεσσαλία, Ελλάδα | Στον κόσμο

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:

όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Δείξε σεισμούς!
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (68 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2022 GMT (25 σεισμοί)
7 Δεκ 2022 12:54 (GMT +2) (7 Δεκ 2022 10:54 GMT)
1.3

10 km
Greece Περ.
7 Δεκ 2022 12:42 (GMT +2) (7 Δεκ 2022 10:42 GMT)
1.5

21 km
Greece: 5 Km W From Patrai Περ.
7 Δεκ 2022 12:36 (GMT +2) (7 Δεκ 2022 10:36 GMT)
2.4

130 km
Κεντρική Ελλάδα, 51 km νοτιοανατολικά από Βόλος, Ελλάδα Περ.
7 Δεκ 2022 12:34 (GMT +2) (7 Δεκ 2022 10:34 GMT)
1.1

20 km
Greece Περ.
7 Δεκ 2022 11:21 (GMT +2) (7 Δεκ 2022 09:21 GMT)
1.1

19 km
Greece: 5 Km W From Patrai Περ.
7 Δεκ 2022 10:54 (GMT +2) (7 Δεκ 2022 08:54 GMT)
1.5

19 km
Greece: 5 Km W From Patrai Περ.
7 Δεκ 2022 09:22 (GMT +2) (7 Δεκ 2022 07:22 GMT)
1.2

21 km
Greece: 5 Km W From Patrai Περ.
7 Δεκ 2022 07:05 (GMT +2) (7 Δεκ 2022 05:05 GMT)
2.5

10.6 km
24 km νοτιοδυτικά από Βόλος, Ελλάδα Περ.
7 Δεκ 2022 06:35 (GMT +2) (7 Δεκ 2022 04:35 GMT)
1.0

26 km
Greece: 6 Km W From Patrai Περ.
7 Δεκ 2022 06:35 (GMT +2) (7 Δεκ 2022 04:35 GMT)
1.0

26 km
Greece Περ.
7 Δεκ 2022 06:26 (GMT +2) (7 Δεκ 2022 04:26 GMT)
1.0

20 km
Greece: 5 Km WSW From Patrai Περ.
7 Δεκ 2022 05:45 (GMT +2) (7 Δεκ 2022 03:45 GMT)
1.3

24 km
Greece: 6 Km W From Patrai Περ.
7 Δεκ 2022 05:45 (GMT +2) (7 Δεκ 2022 03:45 GMT)
2.4

10 km
13 km βόρεια από Kateríni, Ελλάδα Περ.
7 Δεκ 2022 04:54 (GMT +2) (7 Δεκ 2022 02:54 GMT)
1.0

27 km
Greece: 6 Km W From Patrai Περ.
7 Δεκ 2022 04:54 (GMT +2) (7 Δεκ 2022 02:54 GMT)
1.0

27 km
Ionian Sea, 66 km βόρεια από Πύργος, Δυτική Ελλάδα Περ.
7 Δεκ 2022 04:38 (GMT +2) (7 Δεκ 2022 02:38 GMT)
1.8

30 km
29 km βορειοδυτικά από Λάρισα, Ελλάδα Περ.
7 Δεκ 2022 04:31 (GMT +2) (7 Δεκ 2022 02:31 GMT)
1.6

18 km
Greece: 18 Km ESE From Agia Kyriaki Περ.
7 Δεκ 2022 04:14 (GMT +2) (7 Δεκ 2022 02:14 GMT)
1.7

10 km
Greece Περ.
7 Δεκ 2022 04:13 (GMT +2) (7 Δεκ 2022 02:13 GMT)
1.3

5 km
Greece Περ.
7 Δεκ 2022 03:47 (GMT +2) (7 Δεκ 2022 01:47 GMT)
1.6

22 km
Greece: 8 Km SW From Patrai Περ.
7 Δεκ 2022 03:28 (GMT +2) (7 Δεκ 2022 01:28 GMT)
1.3

5 km
Greece Περ.
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 9.9 x 109 joules (2.75 megawatt hours, ισοδυναμεί με 2.36 τόνους TNT) | about seismic energy

Latest seismic signals

Seismic station: Timpagrande, Italy (TIP/MN network) | Show on map | Station Info
Seismic station Timpagrande, Italy: seismogram of vertical movement last 60 minutes (source: IRIS/BUD)
Seismogram (vertical component) last 60 minutes. Source: IRIS query builder webtool
Δείτε περισσότερα

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Αναζήτηση!
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings