Help Ukraine

Τελευταίοι σεισμοί, San Andrés Ixtlahuaca, Oaxaca, Μεξικό, τις τελευταίες 14 ημέρες - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 21 Μαΐου 2022 20:24 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 14 ημέρες:

  • 2 σεισμοί μεγέθους 4 βαθμών και άνω
  • 68 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 3 και 4 βαθμών
  • 1 σεισμός μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
Τις τελευταίες 14 ημέρες, San Andrés Ixtlahuaca είχε 2 σεισμούς μεγέθους 4.0 ή μεγαλύτερο, 68 σεισμούς μεγέθους 3+ και 1 σεισμό μεγέθους 2.9. Δείτε όλους τους σεισμούς τις τελευταίες 24 ώρες!

Ο ισχυρότερος σεισμός: Mag. 4.1 | 61 km ΒΔ από Matias Romero Avendaño, Oaxaca, Μεξικό -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 2.0 in or near San Andrés Ixtlahuaca, Oaxaca, Μεξικό (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες:4 σεισμοί | 0 σεισμοί M2+ | 4 σεισμοί M3+
Τελευταίες 7 ημέρες:38 σεισμοί | 1 σεισμός M2+ | 36 σεισμοί M3+ | 1 σεισμός M4+
Τελευταίες 30 ημέρες:159 σεισμοί | 4 σεισμοί M2+ | 145 σεισμοί M3+ | 10 σεισμοί M4+
Τελευταίες 90 ημέρες:481 σεισμοί | 13 σεισμοί M2+ | 426 σεισμοί M3+ | 40 σεισμοί M4+ | 2 σεισμοί M5+
Τελευταίες 365 ημέρες:1,880 σεισμοί | 44 σεισμοί M2+ | 1,684 σεισμοί M3+ | 147 σεισμοί M4+ | 5 σεισμοί M5+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

Abejones | Animas Trujano | Asuncion Cacalotepec | Asuncion Nochixtlan | Asuncion Ocotlan | Ayoquezco de Aldama | Capulalpam de Méndez | Chalcatongo de Hidalgo | Ciénega de Zimatlan | Coatecas Altas | ...Προβολή όλων... | Yutanduchi de Guerrero | Zimatlan de Alvarez
...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
3.0+
4.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
3.0+
4.0+
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών από μέγεθος 3.1 ή μεγαλύτερο (62 στα 71 σεισμοί, Δείτε περισσότερα):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Σάββατο, 21 Μαΐου 2022 GMT (4 σεισμοί)
21 Μαΐ 2022 03:47 (GMT -5) (21 Μαΐ 2022 08:47 GMT)
3.5

16 km
22 km βορειοδυτικά από Rio Grande, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
21 Μαΐ 2022 02:24 (GMT -5) (21 Μαΐ 2022 07:24 GMT)
3.3

5 km
28 km ανατολικά από Santiago Pinotepa Nacional, Oaxaca, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
21 Μαΐ 2022 01:04 (GMT -5) (21 Μαΐ 2022 06:04 GMT)
3.1

4 km
3.8 km βορειοδυτικά από Santiago Pinotepa Nacional, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
21 Μαΐ 2022 01:01 (GMT -5) (21 Μαΐ 2022 06:01 GMT)
3.5

15 km
6.8 km νότια από Santiago Pinotepa Nacional, Oaxaca, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022 GMT (5 σεισμοί)
20 Μαΐ 2022 13:28 (GMT -5) (20 Μαΐ 2022 18:28 GMT)
4.1

110 km
61 km βορειοδυτικά από Matias Romero Avendaño, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
20 Μαΐ 2022 04:58 (GMT -5) (20 Μαΐ 2022 09:58 GMT)
3.8

6 km
16 km δυτικά από Rio Grande, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
20 Μαΐ 2022 03:09 (GMT -5) (20 Μαΐ 2022 08:09 GMT)
3.5

40 km
24 km βορειοδυτικά από Santiago Pinotepa Nacional, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
20 Μαΐ 2022 01:19 (GMT -5) (20 Μαΐ 2022 06:19 GMT)
3.4

18 km
18 km δυτικά από Santiago Pinotepa Nacional, Oaxaca, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
20 Μαΐ 2022 00:22 (GMT -5) (20 Μαΐ 2022 05:22 GMT)
3.5

11 km
10.6 km νότια από Santiago Pinotepa Nacional, Oaxaca, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
Πέμπτη, 19 Μαΐου 2022 GMT (2 σεισμοί)
19 Μαΐ 2022 08:12 (GMT -5) (19 Μαΐ 2022 13:12 GMT)
3.6

26 km
3.4 km νότια από Santiago Pinotepa Nacional, Oaxaca, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
19 Μαΐ 2022 03:13 (GMT -5) (19 Μαΐ 2022 08:13 GMT)
3.2

11 km
24 km νότια από Santiago Pinotepa Nacional, Oaxaca, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
Τετάρτη, 18 Μαΐου 2022 GMT (6 σεισμοί)
18 Μαΐ 2022 14:27 (GMT -5) (18 Μαΐ 2022 19:27 GMT)
3.4

16 km
22 km βορειοδυτικά από Rio Grande, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
18 Μαΐ 2022 13:03 (GMT -6) (18 Μαΐ 2022 19:03 GMT)
3.8

26 km
North Pacific Ocean, 61 km νοτιοδυτικά από Salina Cruz, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
18 Μαΐ 2022 10:54 (GMT -7) (18 Μαΐ 2022 17:54 GMT)
3.4

17 km
North Pacific Ocean, 80 km νότια από Santiago Pinotepa Nacional, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
18 Μαΐ 2022 03:08 (GMT -5) (18 Μαΐ 2022 08:08 GMT)
3.5

10 km
10.4 km νότια από Santiago Pinotepa Nacional, Oaxaca, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
18 Μαΐ 2022 01:25 (GMT -5) (18 Μαΐ 2022 06:25 GMT)
3.9

20 km
22 km δυτικά από Santiago Pinotepa Nacional, Oaxaca, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 9 x 1011 joules (249 megawatt hours, ισοδυναμεί με 214 τόνους TNT) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.