3 spots left on Iceland Geo Tour 16-30 July 2022

Τελευταίοι σεισμοί, San Juan Mixtepec -Dto. 08 -, Oaxaca, Μεξικό, τις τελευταίες 24 ώρες την Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2022 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 1 Ιουλίου 2022 02:43 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Τις τελευταίες 24 ώρες, San Juan Mixtepec -Dto. 08 - είχε 7 σεισμούς μεγέθους μεταξύ 3-4 Ρίχτερ. Δείτε τους σεισμούς τις τελευταίες 30 ημέρες!

Τελευταίος σεισμός: Mag. 3.7 | 20 km Δ από Ayutla de los Libres, Guerrero, Μεξικό -

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 3.9 | 17 km Β από Puerto Escondido, Μεξικό -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 2.0 in or near San Juan Mixtepec -Dto. 08 -, Oaxaca, Μεξικό (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες:7 σεισμοί | 0 σεισμοί M2+ | 7 σεισμοί M3+
Τελευταίες 7 ημέρες:46 σεισμοί | 2 σεισμοί M2+ | 44 σεισμοί M3+
Τελευταίες 30 ημέρες:196 σεισμοί | 4 σεισμοί M2+ | 184 σεισμοί M3+ | 8 σεισμοί M4+
Τελευταίες 90 ημέρες:570 σεισμοί | 18 σεισμοί M2+ | 529 σεισμοί M3+ | 23 σεισμοί M4+
Τελευταίες 365 ημέρες:2,146 σεισμοί | 70 σεισμοί M2+ | 1,959 σεισμοί M3+ | 116 σεισμοί M4+ | 1 σεισμός M5+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

Acatepec | Acatlan | Ahuacuotzingo | Albino Zertuche | Alcozauca de Guerrero | Alpoyeca | Asuncion Cuyotepeji | Asuncion Nochixtlan | Atenango del Rio | Atlamajalcingo del Monte | ...Προβολή όλων... | Zimatlan de Alvarez | Πουέμπλα
...Διαβάστε περισσότερα
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (7 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 GMT (7 σεισμοί)
30 Ιου 2022 16:15 (GMT -5) (30 Ιου 2022 21:15 GMT)
3.7

8 km
20 km δυτικά από Ayutla de los Libres, Guerrero, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
30 Ιου 2022 14:57 (GMT -5) (30 Ιου 2022 19:57 GMT)
3.6

15 km
17 km νοτιοδυτικά από Santiago Pinotepa Nacional, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
30 Ιου 2022 14:52 (GMT -5) (30 Ιου 2022 19:52 GMT)
3.4

18 km
18 km δυτικά από Santiago Pinotepa Nacional, Oaxaca, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
30 Ιου 2022 11:22 (GMT -5) (30 Ιου 2022 16:22 GMT)
3.9

16 km
17 km βόρεια από Puerto Escondido, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
30 Ιου 2022 03:02 (GMT -5) (30 Ιου 2022 08:02 GMT)
3.3

48 km
6.8 km δυτικά από Ayutla de los Libres, Guerrero, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
29 Ιου 2022 19:52 (GMT -7) (30 Ιου 2022 02:52 GMT)
3.6

22 km
North Pacific Ocean, 96 km νοτιοδυτικά από Santiago Pinotepa Nacional, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
29 Ιου 2022 21:51 (GMT -5) (30 Ιου 2022 02:51 GMT)
3.2

42 km
18 km βόρεια από Santiago Pinotepa Nacional, Oaxaca, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 1.2 x 1011 joules (32.3 megawatt hours, ισοδυναμεί με 27.8 τόνους TNT) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.