Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Τελευταίοι σεισμοί, Departamento de Potosi, Βολιβία, τις τελευταίες 24 ώρες την Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2022 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση: 3 Οκτωβρίου 2022 08:31 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες:

  • 1 σεισμός μεγέθους 4 βαθμών και άνω
  • 3 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 3 και 4 βαθμών
  • 6 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
Τις τελευταίες 24 ώρες, Departamento de Potosi είχε 1 σεισμό μεγέθους 4.1, 3 σεισμούς μεγέθους 3+ και 6 σεισμούς μεγέθους 2+.
Ελαφρύς σεισμός μεγέθους 4.1 σημειώθηκε Tarapaca, Χιλή, πριν από 22 ώρες.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 2.6 | 7.9 km ΒΔ από Calama, Provincia de El Loa, Antofagasta, Χιλή -

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 4.1 | 177 km ΝΑ από Ικίκε, Provincia de Iquique, Tarapaca, Χιλή -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near Departamento de Potosi, Βολιβία (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες10 σεισμοί | 6 σεισμοί M2+ | 3 σεισμοί M3+ | 1 σεισμός M4+
Τελευταίες 7 ημέρες63 σεισμοί | 32 σεισμοί M2+ | 23 σεισμοί M3+ | 8 σεισμοί M4+
Τελευταίες 30 ημέρες244 σεισμοί | 113 σεισμοί M2+ | 94 σεισμοί M3+ | 35 σεισμοί M4+ | 2 σεισμοί M5+
Τελευταίες 90 ημέρες717 σεισμοί | 336 σεισμοί M2+ | 302 σεισμοί M3+ | 73 σεισμοί M4+ | 5 σεισμοί M5+ | 1 σεισμός M6+
Τελευταίες 365 ημέρες4,373 σεισμοί | 2,580 σεισμοί M2+ | 1,480 σεισμοί M3+ | 287 σεισμοί M4+ | 13 σεισμοί M5+ | 2 σεισμοί M6+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

Σεισμοί in or near Departamento de Potosi, Βολιβία | Στον κόσμο

...Διαβάστε περισσότερα
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Δείξε σεισμούς!
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (10 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2022 GMT (3 σεισμοί)
3 Οκτ 2022 03:02 (GMT -3) (3 Οκτ 2022 06:02 GMT)
2.6

109 km
7.9 km βορειοδυτικά από Calama, Provincia de El Loa, Antofagasta, Χιλή Περ.
3 Οκτ 2022 01:33 (GMT -3) (3 Οκτ 2022 04:33 GMT)
2.5

125 km
74 km βορειοανατολικά από Calama, Provincia de El Loa, Antofagasta, Χιλή Περ.
2 Οκτ 2022 22:03 (GMT -4) (3 Οκτ 2022 02:03 GMT)
3.1

206 km
Chile-Bolivia Border Region
Το ενιωσα
Περ.
Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2022 GMT (7 σεισμοί)
2 Οκτ 2022 17:45 (GMT -3) (2 Οκτ 2022 20:45 GMT)
2.9

108 km
98 km νοτιοανατολικά από Huara, Provincia del Tamarugal, Tarapaca, Χιλή Περ.
2 Οκτ 2022 17:27 (GMT -3) (2 Οκτ 2022 20:27 GMT)
2.5

91 km
99 km βορειοανατολικά από Alto Hospicio, Provincia de Iquique, Tarapaca, Χιλή Περ.
2 Οκτ 2022 15:17 (GMT -3) (2 Οκτ 2022 18:17 GMT)
3.5

129 km
66 km νότια από Calama, Provincia de El Loa, Antofagasta, Χιλή
Το ενιωσα
Περ.
2 Οκτ 2022 12:53 (GMT -3) (2 Οκτ 2022 15:53 GMT)
2.9

245 km
Antofagasta, Χιλή Περ.
2 Οκτ 2022 10:58 (GMT -3) (2 Οκτ 2022 13:58 GMT)
2.6

131 km
31 km βορειοδυτικά από Ollagüe, Provincia de El Loa, Antofagasta, Χιλή Περ.
2 Οκτ 2022 10:47 (GMT -3) (2 Οκτ 2022 13:47 GMT)
3.0

109 km
170 km νοτιοανατολικά από Ικίκε, Provincia de Iquique, Tarapaca, Χιλή
Το ενιωσα
Περ.
2 Οκτ 2022 07:36 (GMT -3) (2 Οκτ 2022 10:36 GMT)
4.1

144 km
177 km νοτιοανατολικά από Ικίκε, Provincia de Iquique, Tarapaca, Χιλή
Το ενιωσα
Περ.
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 1.1 x 1011 joules (30.5 megawatt hours, ισοδυναμεί με 26.2 τόνους TNT) | about seismic energy

Latest seismic signals

Seismic station: Chusmiza, Chile (GO01/C network) | Show on map | Station Info
Seismic station Chusmiza, Chile: seismogram of vertical movement last 60 minutes (source: IRIS/BUD)
Seismogram (vertical component) last 60 minutes. Source: IRIS query builder webtool
Δείτε περισσότερα

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Search!
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings