Αναζητήστε σεισμούς ανά περιοχή ή χώρα

Τελευταία ανανενώση: 20 Ιανουαρίου 2022 09:04 GMT - ανανέωση

Search!

Οι τελευταίοι σεισμοί, Indian Ocean: τελευταίες 7 ημέρες

Τελευταία ανανενώση 20 Ιανουαρίου 2022 09:04 GMT -
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
5.0+
6.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
5.0+
6.0+
Απόκρυψη 5 μη επιβεβαιωμένοι σεισμοί
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών από μέγεθος 3 ή μεγαλύτερο (224 στα 432 σεισμοί, Δείτε περισσότερα):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 08:31 GMT (8 σεισμοί)
20 Ιαν 2022 16:31 (GMT +8) (20 Ιαν 2022 08:31 GMT)
2.2

33 km
Province of Agusan del Sur, Caraga, Φιλιππίνες Περ.Χάρτης
20 Ιαν 2022 15:23 (GMT +7) (20 Ιαν 2022 08:23 GMT)
?

n/a
Vietnam (preliminary) Early Alert!
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.Χάρτης
20 Ιαν 2022 16:11 (GMT +8) (20 Ιαν 2022 08:11 GMT)
3.9

52 km
Flores Sea, Ινδονησία
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
20 Ιαν 2022 14:55 (GMT +8) (20 Ιαν 2022 06:55 GMT)
3.8

27 km
Flores Sea, Ινδονησία
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
20 Ιαν 2022 13:54 (GMT +8) (20 Ιαν 2022 05:54 GMT)
3.4

7.9 km
West Arthur, 189 km νοτιοανατολικά από Περθ, Perth, Australia Ocidental, Αυστραλία
Το ενιωσα - 2 εκθέσεις
Περ.Χάρτης
20 Ιαν 2022 09:06 (GMT +4) (20 Ιαν 2022 05:06 GMT)
5.0

10 km
Indian Ocean
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
20 Ιαν 2022 12:06 (GMT +8) (20 Ιαν 2022 04:06 GMT)
3.0

48 km
Savu Sea, 81 km νότια από Pura , East Nusa Tenggara, Ινδονησία
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
20 Ιαν 2022 08:59 (GMT +8) (20 Ιαν 2022 00:59 GMT)
4.1

201 km
Gulf of Tomini, Ινδονησία
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022 22:47 GMT (41 σεισμοί)
20 Ιαν 2022 06:47 (GMT +8) (19 Ιαν 2022 22:47 GMT)
3.5

26 km
Flores Sea, Ινδονησία
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
20 Ιαν 2022 07:39 (GMT +9) (19 Ιαν 2022 22:39 GMT)
4.5

71 km
244 Km E of Nabire, Indonesia
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
20 Ιαν 2022 06:07 (GMT +8) (19 Ιαν 2022 22:07 GMT)
3.8

23 km
Flores Sea, Ινδονησία
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
20 Ιαν 2022 06:06 (GMT +8) (19 Ιαν 2022 22:06 GMT)
3.0

15 km
Philippine Sea, Ινδονησία
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
20 Ιαν 2022 05:24 (GMT +8) (19 Ιαν 2022 21:24 GMT)
3.7

10 km
Flores Sea, Ινδονησία
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
20 Ιαν 2022 05:16 (GMT +8) (19 Ιαν 2022 21:16 GMT)
3.6

10 km
Flores Sea, Ινδονησία
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
20 Ιαν 2022 05:12 (GMT +8) (19 Ιαν 2022 21:12 GMT)
3.0

19 km
Flores Sea, Ινδονησία
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
20 Ιαν 2022 04:33 (GMT +8) (19 Ιαν 2022 20:33 GMT)
3.1

20 km
Flores Sea, Ινδονησία
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 5.5 x 1014 joules (153 gigawatt hours, ισοδυναμεί με 1.3 x 105 τόνους TNT ή 8.2 atomic bombs!) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Ακολουθήστε μας:Ακολουθήστε μας στο FacebookFollow us on InstagramΑκολουθήστε μας στο TwitterΕπισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube