Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Οι μεγαλύτεροι σεισμοί από το 1900: Upper Subansiri, Αρουνάτσαλ Πραντές, Ινδία - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση: 31 Δεκεμβρίου 1969 23:59 GMT - never
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί από το 1900:

  • 1 σεισμός μεγέθους 7 βαθμών και άνω
  • 13 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 6 και 7 βαθμών
  • 38 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 5 και 6 βαθμών
  • 125 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 4 και 5 βαθμών
Από το 1900, Upper Subansiri είχε 1 σεισμό μεγέθους 7.3, 13 σεισμούς μεγέθους 6+, 38 σεισμούς μεγέθους 5+ και 125 σεισμούς μεγέθους 4+. Δείτε όλους τους σεισμούς τις τελευταίες 24 ώρες!

Τελευταίος σεισμός: Mag. 4.4 | Κίνα, 35 km Δ από Shi Yomi, Ινδία -

Ο ισχυρότερος σεισμός: Mag. 7.3 | Upper Subansiri, 123 km Δ από Along, Ινδία -

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:

όλα
4.0+
5.0+
6.0+
7.0+
Filter by age:

όλα
1y
3y
5y
10y
30y
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
4.0+
5.0+
6.0+
7.0+
Showing quakes since 1900, από μέγεθος 4 ή μεγαλύτερο (177 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
9 Ιου 2022 04:14 (GMT +5:30) (8 Ιου 2022 22:44 GMT)
4.4

10 km
576 km (358 mi)Κίνα, 35 km δυτικά από Shi Yomi, Ινδία Περ.
17 Μαρ 2022 18:42 (GMT +5:30) (17 Μαρ 2022 13:12 GMT)
4.5

10 km
537 km (334 mi)59 km δυτικά από Along, Ινδία Περ.
18 Ιαν 2022 06:59 (GMT +8) (17 Ιαν 2022 22:59 GMT)
4.9

10 km
623 km (387 mi)China: Eastern Xizang-India Border Region 1 αναφοράΠερ.
22 Δεκ 2021 07:25 (GMT +5:30) (22 Δεκ 2021 01:55 GMT)
4.6

5 km
580 km (360 mi)Tibet, Κίνα, 33 km δυτικά από Shi Yomi, Ινδία Περ.
14 Νοε 2021 17:13 (GMT +8) (14 Νοε 2021 09:13 GMT)
4.8

5 km
603 km (375 mi)Tibet, Κίνα, 55 km βορειοδυτικά από Shi Yomi, Ινδία Περ.
18 Οκτ 2021 16:00 (GMT +5:30) (18 Οκτ 2021 10:30 GMT)
4.1

10 km
496 km (308 mi)Αρουνάτσαλ Πραντές, 37 km βορειοδυτικά από Silapathar, Ινδία Περ.
11 Οκτ 2021 17:31 (GMT +8) (11 Οκτ 2021 09:31 GMT)
4.0

77 km
739 km (459 mi)146 km ανατολικά από Λάσα, Tibet, Κίνα Περ.
9 Οκτ 2021 13:47 (GMT +8) (9 Οκτ 2021 05:47 GMT)
4.0

336 km
643 km (400 mi)299 km ανατολικά από Λάσα, Tibet, Κίνα Περ.
2 Οκτ 2021 12:45 (GMT +8) (2 Οκτ 2021 04:45 GMT)
4.1

10 km
621 km (386 mi)286 km ανατολικά από Λάσα, Tibet, Κίνα Περ.
1 Οκτ 2021 21:02 (GMT +8) (1 Οκτ 2021 13:02 GMT)
4.2

142 km
617 km (383 mi)296 km ανατολικά από Λάσα, Tibet, Κίνα Περ.
25 Σεπ 2021 12:41 (GMT +8) (25 Σεπ 2021 04:41 GMT)
4.2

126 km
610 km (379 mi)Tibet, Κίνα, 60 km βορειοδυτικά από Shi Yomi, Ινδία Περ.
12 Σεπ 2021 15:15 (GMT +5:30) (12 Σεπ 2021 09:45 GMT)
4.3

381 km
520 km (323 mi)Αρουνάτσαλ Πραντές, 67 km βόρεια από North Lakhimpur, Ινδία Περ.
27 Μαρ 2021 00:32 (GMT +5:30) (26 Μαρ 2021 19:02 GMT)
5.0

25 km
633 km (393 mi)Αρουνάτσαλ Πραντές, 88 km βόρεια από Rangapara, Ινδία 99 εκθέσειςΠερ.
17 Απρ 2020 06:15 GMT
4.2

10 km
367 km (228 mi)14 km δυτικά από Ziro, Ινδία 1 αναφοράΠερ.
9 Απρ 2020 01:16 GMT
4.0

218 km
502 km (312 mi)236 km ανατολικά από Λάσα, Tibet, Κίνα Περ.
7 Απρ 2020 10:39 GMT
4.4

10 km
379 km (235 mi)279 km νοτιοδυτικά από Chamdo, Tibet, Κίνα 1 αναφοράΠερ.
15 Μαρ 2020 13:10 GMT
4.0

30 km
389 km (242 mi)105 km βόρεια από Pasighat, Ινδία 1 αναφοράΠερ.
9 Μαρ 2020 23:30 (GMT +0) (9 Μαρ 2020 23:30 GMT)
4.6

10 km
470 km (292 mi)232 km ανατολικά από Λάσα, Tibet, Κίνα Περ.
23 Σεπ 2019 09:36 GMT
4.2

10 km
578 km (359 mi)260 km νοτιοδυτικά από Chamdo, Tibet, Κίνα 1 αναφοράΠερ.
2019-07-20 06:54:25 (19 Ιου 2019 22:54 GMT)
4.8

10 km
628 km (390 mi)70 km βορειοανατολικά από Bomdila, Ινδία Περ.
19 Ιου 2019 09:51 GMT
4.9

95 km
596 km (370 mi)63 km βορειοδυτικά από Ziro, Ινδία 3 εκθέσειςΠερ.
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 8.6 x 1015 joules (2391 gigawatt hours, ισοδυναμεί με 2.1 x 106 τόνους TNT ή 128.6 atomic bombs!) | about seismic energy

Latest seismic signals

Seismic station: Kakani, Nepal (KKN/NK network) | Show on map | Station Info
Seismic station Kakani, Nepal: seismogram of vertical movement last 60 minutes (source: IRIS/BUD)
Seismogram (vertical component) last 60 minutes. Source: IRIS query builder webtool
Δείτε περισσότερα

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Search!
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings