Help Ukraine

Οι μεγαλύτεροι σεισμοί από το 1900: Charki Dadri, Χαρυάνα, Ινδία - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 19 Δεκεμβρίου 2021 22:08 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί από το 1900:

  • 1 σεισμός μεγέθους 5 βαθμών και άνω
  • 40 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 4 και 5 βαθμών
  • 56 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 3 και 4 βαθμών
  • 46 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
  • 2 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Από το 1900, Charki Dadri είχε 1 σεισμό μεγέθους 5.1, 40 σεισμούς μεγέθους 4+, 56 σεισμούς μεγέθους 3+ και 46 σεισμούς μεγέθους 2+. Σημειώθηκαν επίσης 2 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν. Δείτε όλους τους σεισμούς τις τελευταίες 24 ώρες!

Τελευταίος σεισμός: Mag. 3.5 | 11 km Α από Rohtak, Χαρυάνα, Ινδία -

Ο ισχυρότερος σεισμός: Mag. 5.1 | Haryana - Delhi region, India -

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
4.0+
5.0+
Filter by age:
όλα
1y
3y
5y
10y
30y
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
4.0+
5.0+
Showing quakes since 1900, από μέγεθος 1.7 ή μεγαλύτερο (145 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
14 Μαΐ 2022 11:37 (GMT +5:30) (14 Μαΐ 2022 06:07 GMT)
3.5

76 km
808 km (502 mi)11 km ανατολικά από Rohtak, Χαρυάνα, Ινδία
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
9 Μαΐ 2022 21:07 (GMT +5:30) (9 Μαΐ 2022 15:37 GMT)
2.5

10 km
828 km (514 mi)20 km ανατολικά από Nawalgarh, Ινδία Περ.Χάρτης
17 Απρ 2022 06:24 (GMT +5:30) (17 Απρ 2022 00:54 GMT)
3.1

10 km
819 km (509 mi)11 km νοτιοανατολικά από Hānsi, Ινδία Περ.Χάρτης
17 Απρ 2022 06:24 (GMT +5:30) (17 Απρ 2022 00:54 GMT)
2.8

5 km
799 km (496 mi)13 km βορειοανατολικά από Rohtak, Χαρυάνα, Ινδία Περ.Χάρτης
12 Απρ 2022 00:59 (GMT +5:30) (11 Απρ 2022 19:29 GMT)
3.9

15 km
828 km (514 mi)Χαρυάνα, 19 km νοτιοανατολικά από Νέο Δελχί, Ινδία Περ.Χάρτης
6 Απρ 2022 10:27 (GMT +5:30) (6 Απρ 2022 04:57 GMT)
3.1
785 km (488 mi)8.9 km δυτικά από Gohana, Sonipat, Χαρυάνα, Ινδία Περ.Χάρτης
26 Μαρ 2022 18:09 (GMT +5:30) (26 Μαρ 2022 12:39 GMT)
3.4

10.2 km
790 km (491 mi)14 km ανατολικά από Gorakhpur, Fatehabad, Χαρυάνα, Ινδία Περ.Χάρτης
22 Μαρ 2022 15:17 (GMT +5:30) (22 Μαρ 2022 09:47 GMT)
3.2

5 km
736 km (457 mi)11 km βόρεια από Āsandh, Karnal, Χαρυάνα, Ινδία Περ.Χάρτης
17 Μαρ 2022 21:57 (GMT +5:30) (17 Μαρ 2022 16:27 GMT)
3.1

195 km
671 km (417 mi)6.5 km νότια από Saharanpur, Ούταρ Πραντές, Ινδία Περ.Χάρτης
12 Μαρ 2022 15:46 (GMT +5:30) (12 Μαρ 2022 10:16 GMT)
3.2

115 km
680 km (423 mi)14 km βορειοδυτικά από Deoband, Ινδία Περ.Χάρτης
5 Μαρ 2022 07:49 (GMT +5:30) (5 Μαρ 2022 02:19 GMT)
4.0

10 km
767 km (477 mi)8.8 km νοτιοανατολικά από Narwana, Ινδία Περ.Χάρτης
4 Μαρ 2022 07:56 (GMT +5:30) (4 Μαρ 2022 02:26 GMT)
3.9

23 km
774 km (481 mi)17 km βορειοδυτικά από Jīnd, Jind, Χαρυάνα, Ινδία Περ.Χάρτης
3 Μαρ 2022 04:57 (GMT +5:30) (2 Μαρ 2022 23:27 GMT)
4.3

254 km
870 km (541 mi)9.3 km βόρεια από Mahendragarh, Χαρυάνα, Ινδία Περ.Χάρτης
1 Μαρ 2022 16:39 (GMT +5:30) (1 Μαρ 2022 11:09 GMT)
4.0

5 km
779 km (484 mi)2.9 km βορειοδυτικά από Ratia, Ινδία Περ.Χάρτης
28 Φεβ 2022 01:51 (GMT +5:30) (27 Φεβ 2022 20:21 GMT)
3.5

129 km
828 km (514 mi)Χαρυάνα, 48 km δυτικά από Νέο Δελχί, Ινδία Περ.Χάρτης
25 Φεβ 2022 00:38 (GMT +5:30) (24 Φεβ 2022 19:08 GMT)
3.5

19 km
715 km (444 mi)4.9 km βορειοδυτικά από Karnāl, Ινδία Περ.Χάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 1.3 x 1013 joules (3.67 gigawatt hours, ισοδυναμεί με 3157 τόνους TNT ή 0.2 atomic bombs!) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.