Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Search!

Οι μεγαλύτεροι σεισμοί από το 1900: Kota Bandar Lampung, Ινδονησία - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση: 4 Αυγούστου 2022 11:51 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί από το 1900:

  • 2 σεισμοί μεγέθους 7 βαθμών και άνω
  • 27 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 6 και 7 βαθμών
  • 256 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 5 και 6 βαθμών
Από το 1900, Kota Bandar Lampung είχε 2 σεισμούς μεγέθους 7.0 ή μεγαλύτερο, 27 σεισμούς μεγέθους 6+ και 256 σεισμούς μεγέθους 5+. Δείτε όλους τους σεισμούς τις τελευταίες 24 ώρες!

Τελευταίος σεισμός: Mag. 5.0 | Indian Ocean, 133 km ΝΔ από Bandar Lampung, Ινδονησία -

Ο ισχυρότερος σεισμός: Mag. 7.6 | southern Sumatra, Indonesia -

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:

όλα
5.0+
6.0+
7.0+
Filter by age:

όλα
1y
3y
5y
10y
30y
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
5.0+
6.0+
7.0+
Showing quakes since 1900, από μέγεθος 5 ή μεγαλύτερο (285 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
9 Αυγ 2022 06:15 (GMT +7) (8 Αυγ 2022 23:15 GMT)
5.0

10 km
108 km (67 mi)Indian Ocean, 133 km νοτιοδυτικά από Bandar Lampung, Ινδονησία Περ.
12 Ιου 2022 09:52 (GMT +7) (12 Ιου 2022 02:52 GMT)
5.1

13 km
90 km (56 mi)Indian Ocean, 135 km νοτιοδυτικά από Bandar Lampung, Ινδονησία Περ.
31 Μαΐ 2022 14:10 (GMT +7) (31 Μαΐ 2022 07:10 GMT)
5.2

43 km
71 km (44 mi)Indian Ocean, 114 km νοτιοδυτικά από Bandar Lampung, Ινδονησία 2 εκθέσειςΠερ.
30 Μαρ 2022 14:44 (GMT +7) (30 Μαρ 2022 07:44 GMT)
5.0

64 km
95 km (59 mi)Indian Ocean, 131 km νοτιοδυτικά από Bandar Lampung, Ινδονησία 1 αναφοράΠερ.
6 Αυγ 2021 18:08 (GMT +7) (6 Αυγ 2021 11:08 GMT)
5.8

10 km
Indian Ocean, 99 km νοτιοδυτικά από Bandar Lampung, Ινδονησία Περ.
12 Ιου 2021 06:30 GMT
5.1

147 km
26 km (16 mi)20 km νοτιοδυτικά από Pandeglang, Banten, Ινδονησία Περ.
23 Μαΐ 2021 10:50 (GMT +7) (23 Μαΐ 2021 03:50 GMT)
5.2

10 km
60 km (37 mi)Indian Ocean, 99 km νοτιοδυτικά από Serang, Ινδονησία 5 εκθέσειςΠερ.
12 Απρ 2021 08:52 (GMT +7) (12 Απρ 2021 01:52 GMT)
5.2

110 km
33 km (21 mi)82 km δυτικά από Bandar Lampung, Ινδονησία Περ.
26 Φεβ 2021 02:45 (GMT +7) (25 Φεβ 2021 19:45 GMT)
5.0

60 km
63 km (39 mi)93 km νοτιοδυτικά από Serang, Banten, Ινδονησία 3 εκθέσειςΠερ.
12 Φεβ 2021 13:37 (GMT +7) (12 Φεβ 2021 06:37 GMT)
5.0

392 km
154 km (96 mi)90 km βόρεια από Metro, Lampung, Ινδονησία 1 αναφοράΠερ.
16 Ιαν 2021 16:26 (GMT +7) (16 Ιαν 2021 09:26 GMT)
5.3

54 km
146 km (91 mi)Indian Ocean, 195 km νοτιοδυτικά από Bandar Lampung, Ινδονησία Περ.
10 Νοε 2020 07:52 (GMT +7) (10 Νοε 2020 00:52 GMT)
5.4

49 km
136 km (85 mi)313 km δυτικά από Τζακάρτα, Jakarta, Ινδονησία Περ.
12 Σεπ 2020 13:07 GMT
5.0

10 km
125 km (78 mi)Indian Ocean, 176 km νοτιοδυτικά από Bandar Lampung, Ινδονησία 1 αναφοράΠερ.
25 Αυγ 2020 23:27 GMT
5.1

10 km
124 km (77 mi)266 km δυτικά από Τζακάρτα, Jakarta, Ινδονησία Περ.
7 Ιου 2020 04:44 GMT
5.1

117 km
29 km (18 mi)2.1 km βόρεια από Rangkasbitung, Banten, Ινδονησία 33 εκθέσειςΠερ.
3 Μαΐ 2020 07:06 GMT
5.0

66 km
92 km (57 mi)Indian Ocean, 118 km νοτιοδυτικά από Bandar Lampung, Ινδονησία 1 αναφοράΠερ.
29 Οκτ 2018 21:11 GMT
5.1

40 km
104 km (65 mi)Indian Ocean, 225 km δυτικά από Τζακάρτα, Ινδονησία 6 εκθέσειςΠερ.
9 Μαΐ 2018 21:26 GMT
5.3

79 km
85 km (53 mi)Indian Ocean, 232 km δυτικά από Τζακάρτα, Ινδονησία Περ.
8 Νοε 2017 19:17 GMT
5.0

73 km
117 km (73 mi)Indian Ocean, 257 km δυτικά από Τζακάρτα, Ινδονησία 6 εκθέσειςΠερ.
2 Σεπ 2017 03:32 GMT
5.0

96 km
83 km (52 mi)Indian Ocean, 239 km δυτικά από Τζακάρτα, Ινδονησία Περ.
12 Αυγ 2016 08:30 GMT
5.2

71 km
47 km (29 mi)Indian Ocean, 205 km δυτικά από Τζακάρτα, Ινδονησία Περ.
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 2.8 x 1016 joules (7684 gigawatt hours, ισοδυναμεί με 6.6 x 106 τόνους TNT ή 413.2 atomic bombs!) | about seismic energy

Latest seismic signals

Seismic station: Ubin (UBIN/MS network) | Show on map | Station Info
Seismic station Ubin: seismogram of vertical movement last 60 minutes (source: IRIS/BUD)
Seismogram (vertical component) last 60 minutes. Source: IRIS query builder webtool
Δείτε περισσότερα

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings