Αναζητήστε σεισμούς ανά περιοχή ή χώρα

Τελευταία ανανενώση: 28 Νοεμβρίου 2021 17:14 GMT -

Πληκτρολογήστε τοπωνύμιο, πόλη, περιοχή ή χώρα για να αναζητήσετε σεισμούς:

Search!

Οι τελευταίοι σεισμοί, Νησί Mindanao, Φιλιππίνες: τελευταίες 7 ημέρες

Τελευταία ανανενώση 28 Νοεμβρίου 2021 17:14 GMT -
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
5.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
5.0+
Απόκρυψη 1 μη επιβεβαιωμένος σεισμός
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών από μέγεθος 2.4 ή μεγαλύτερο (57 στα 131 σεισμοί, Δείτε περισσότερα):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 14:27 GMT (6 σεισμοί)
28 Νοε 2021 22:27 (GMT +8) (28 Νοε 2021 14:27 GMT)
2.5

33 km
18 km δυτικά από Kidapawan, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 19:12 (GMT +8) (28 Νοε 2021 11:12 GMT)
3.7

31 km
Philippine Sea, 110 km νοτιοανατολικά από Mati, Φιλιππίνες
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 18:16 (GMT +8) (28 Νοε 2021 10:16 GMT)
2.0

38 km
7 km νοτιοδυτικά από San Francisco, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 18:01 (GMT +8) (28 Νοε 2021 10:01 GMT)
2.9

19 km
Philippine Sea, 97 km βορειοανατολικά από Dapa, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 10:16 (GMT +8) (28 Νοε 2021 02:16 GMT)
2.6

18 km
24 km βόρεια από Dapa, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 09:57 (GMT +8) (28 Νοε 2021 01:57 GMT)
3.6

4 km
Philippine Sea, 38 km ανατολικά από Santa Monica, Φιλιππίνες
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 23:23 GMT (9 σεισμοί)
28 Νοε 2021 07:23 (GMT +8) (27 Νοε 2021 23:23 GMT)
2.8

46 km
Philippine Sea, 63 km βόρεια από Tandag, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 07:23 (GMT +8) (27 Νοε 2021 23:23 GMT)
2.8

29 km
Philippine Sea, 13 km νοτιοανατολικά από Socorro, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 03:56 (GMT +8) (27 Νοε 2021 19:56 GMT)
2.7

19 km
48 km βόρεια από Butuan, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 23:11 (GMT +8) (27 Νοε 2021 15:11 GMT)
2.4

5 km
19 km βόρεια από Bunawan, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 22:34 (GMT +8) (27 Νοε 2021 14:34 GMT)
2.5

22 km
12 km νότια από Dipolog City, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 21:12 (GMT +8) (27 Νοε 2021 13:12 GMT)
2.6

31 km
24 km βορειοδυτικά από Tandag, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 21:12 (GMT +8) (27 Νοε 2021 13:12 GMT)
2.6

7 km
9.8 km νοτιοδυτικά από Cantilan, Φιλιππίνες
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 18:32 (GMT +8) (27 Νοε 2021 10:32 GMT)
3.0

66 km
Philippine Sea, 93 km νοτιοανατολικά από Mati, Φιλιππίνες
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 14:16 (GMT +8) (27 Νοε 2021 06:16 GMT)
2.5

8 km
Sulu Sea, 36 km βόρεια από Sipalay, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 23:14 GMT (15 σεισμοί)
27 Νοε 2021 07:14 (GMT +8) (26 Νοε 2021 23:14 GMT)
4.1

1 km
Philippine Sea, 88 km ανατολικά από Surigao City, Φιλιππίνες
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 07:11 (GMT +8) (26 Νοε 2021 23:11 GMT)
3.4

16 km
Philippine Sea, 190 km βορειοανατολικά από Butuan, Φιλιππίνες
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 04:41 (GMT +8) (26 Νοε 2021 20:41 GMT)
2.4

51 km
Philippine Sea, 21 km βορειοανατολικά από Surigao City, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 03:14 (GMT +8) (26 Νοε 2021 19:14 GMT)
2.9

4 km
Philippine Sea, 49 km βορειοανατολικά από Santa Monica, Φιλιππίνες
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 03:04 (GMT +8) (26 Νοε 2021 19:04 GMT)
2.5

8 km
Philippine Sea, 94 km βορειοανατολικά από Surigao City, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 02:36 (GMT +8) (26 Νοε 2021 18:36 GMT)
2.5

33 km
Philippine Sea, 111 km νοτιοανατολικά από Pondaguitan, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 02:31 (GMT +8) (26 Νοε 2021 18:31 GMT)
2.4

44 km
Philippine Sea, 65 km βορειοανατολικά από Surigao City, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 01:30 (GMT +8) (26 Νοε 2021 17:30 GMT)
2.4

9 km
Philippine Sea, 99 km βορειοανατολικά από Surigao City, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 00:50 (GMT +8) (26 Νοε 2021 16:50 GMT)
2.5

46 km
Sulu Sea, 68 km βορειοδυτικά από Sipalay, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 00:06 (GMT +8) (26 Νοε 2021 16:06 GMT)
2.6

4 km
Philippine Sea, 40 km βορειοανατολικά από Santa Monica, Φιλιππίνες
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 23:47 (GMT +8) (26 Νοε 2021 15:47 GMT)
4.7

10 km
Philippine Sea, 62 km βορειοανατολικά από Dapa, Φιλιππίνες
Το ενιωσα - 4 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 20:18 (GMT +8) (26 Νοε 2021 12:18 GMT)
2.7

7 km
Sulu Sea, 48 km νότια από Iloilo City, Φιλιππίνες
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 15:32 (GMT +8) (26 Νοε 2021 07:32 GMT)
2.7

12 km
Philippine Sea, 29 km νοτιοανατολικά από Manay, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 13:25 (GMT +8) (26 Νοε 2021 05:25 GMT)
2.6

3 km
9.9 km βορειοανατολικά από Iligan, Φιλιππίνες
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 08:32 (GMT +8) (26 Νοε 2021 00:32 GMT)
3.4

78 km
Province of Surigao del Sur, 26 km βορειοανατολικά από Bah-Bah, Φιλιππίνες
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 22:52 GMT (4 σεισμοί)
26 Νοε 2021 06:52 (GMT +8) (25 Νοε 2021 22:52 GMT)
2.8

31 km
Province of Davao del Sur, 18 km βόρεια από Maluñgun, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 05:40 (GMT +8) (25 Νοε 2021 21:40 GMT)
2.7

21 km
Philippine Sea, 81 km βορειοανατολικά από Surigao City, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 05:38 (GMT +8) (25 Νοε 2021 21:38 GMT)
4.0

68 km
Philippine Sea, 176 km νοτιοανατολικά από Mati, Φιλιππίνες
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 22:12 (GMT +8) (25 Νοε 2021 14:12 GMT)
2.7

1 km
Bohol Sea, 39 km νότια από Maasin, Φιλιππίνες
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021 19:53 GMT (11 σεισμοί)
25 Νοε 2021 03:53 (GMT +8) (24 Νοε 2021 19:53 GMT)
2.6

24 km
Philippine Sea, 25 km ανατολικά από Dapa, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 23:42 (GMT +8) (24 Νοε 2021 15:42 GMT)
3.8

29 km
Philippine Sea, 176 km νοτιοανατολικά από Mati, Φιλιππίνες
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 21:59 (GMT +8) (24 Νοε 2021 13:59 GMT)
2.7

26 km
Davao de Oro, 13 km ανατολικά από Magugpo Poblacion, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 18:24 (GMT +8) (24 Νοε 2021 10:24 GMT)
3.1

58 km
Philippine Sea, 99 km ανατολικά από Caburan, Φιλιππίνες
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 18:12 (GMT +8) (24 Νοε 2021 10:12 GMT)
?

n/a
4.1 km βορειοδυτικά από Davao City, Φιλιππίνες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 17:30 (GMT +8) (24 Νοε 2021 09:30 GMT)
2.4

17 km
Philippine Sea, 23 km ανατολικά από Dapa, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 16:28 (GMT +8) (24 Νοε 2021 08:28 GMT)
2.8

30 km
Philippine Sea, 69 km ανατολικά από Manay, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 16:28 (GMT +8) (24 Νοε 2021 08:28 GMT)
2.8

13 km
Philippine Sea, 85 km ανατολικά από Mati, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 11:29 (GMT +8) (24 Νοε 2021 03:29 GMT)
2.5

34 km
Philippine Sea, 22 km βορειοδυτικά από Tagbilaran, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 10:37 (GMT +8) (24 Νοε 2021 02:37 GMT)
2.7

16 km
Philippine Sea, 83 km βορειοανατολικά από Surigao City, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 09:15 (GMT +8) (24 Νοε 2021 01:15 GMT)
2.6

1 km
8.6 km δυτικά από Don Carlos, Φιλιππίνες
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021 18:16 GMT (3 σεισμοί)
24 Νοε 2021 02:16 (GMT +8) (23 Νοε 2021 18:16 GMT)
3.4

27 km
Philippine Sea, 46 km νοτιοανατολικά από Tandag, Φιλιππίνες
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
23 Νοε 2021 16:09 (GMT +8) (23 Νοε 2021 08:09 GMT)
5.1

10 km
Philippine Sea, 42 km βορειοανατολικά από Tandag, Φιλιππίνες
Το ενιωσα - 4 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
23 Νοε 2021 14:27 (GMT +8) (23 Νοε 2021 06:27 GMT)
3.1

1 km
Sulu Sea, 39 km νοτιοδυτικά από Tobias Fornier, Φιλιππίνες
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2021 18:22 GMT (5 σεισμοί)
23 Νοε 2021 02:22 (GMT +8) (22 Νοε 2021 18:22 GMT)
2.9

34 km
Philippine Sea, 58 km ανατολικά από Manay, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
23 Νοε 2021 02:22 (GMT +8) (22 Νοε 2021 18:22 GMT)
2.9

23 km
Philippine Sea, 33 km βορειοανατολικά από Manay, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
22 Νοε 2021 19:55 (GMT +8) (22 Νοε 2021 11:55 GMT)
3.0

14 km
24 km νοτιοδυτικά από Maramag, Φιλιππίνες
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
22 Νοε 2021 19:03 (GMT +8) (22 Νοε 2021 11:03 GMT)
2.4

2 km
Celebes Sea, 63 km νοτιοδυτικά από Cotabato City, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
22 Νοε 2021 09:25 (GMT +8) (22 Νοε 2021 01:25 GMT)
2.9

2 km
Philippines: 030 Km N 82° E of Anda (Bohol)
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2021 20:48 GMT (4 σεισμοί)
22 Νοε 2021 04:48 (GMT +8) (21 Νοε 2021 20:48 GMT)
2.6

11 km
Philippines: 049 Km S 82° E of General Luna (Surigao Del Norte) ΠερισσότεροΧάρτης
22 Νοε 2021 04:32 (GMT +8) (21 Νοε 2021 20:32 GMT)
2.4

16 km
Philippines: 012 Km N 39° E of Cortes (Surigao Del Sur) ΠερισσότεροΧάρτης
22 Νοε 2021 03:52 (GMT +8) (21 Νοε 2021 19:52 GMT)
3.5

8 km
Philippines: 045 Km S 82° E of General Luna (Surigao Del Norte)
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
22 Νοε 2021 03:34 (GMT +8) (21 Νοε 2021 19:34 GMT)
3.0

15 km
Philippines: 096 Km S 49° E of Governor Generoso (Davao Oriental)
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 3.8 x 1012 joules (1.06 gigawatt hours, ισοδυναμεί με 913 τόνους TNT) Περισσότερες πληροφορίες
Δείτε περισσότερα

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
έως
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Ακολουθήστε μας:Ακολουθήστε μας στο FacebookFollow us on InstagramΑκολουθήστε μας στο TwitterΕπισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube