2 spots left on Iceland Geo Tour 16-30 July 2022

Τελευταίοι σεισμοί, Κυκλάδες, Νότιο Αιγαίο, Ελλάδα, τις τελευταίες 24 ώρες το Σάββατο, 2 Ιουλίου 2022 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 2 Ιουλίου 2022 14:25 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες:

  • 1 σεισμός μεγέθους 3 βαθμών και άνω
  • 2 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
  • 8 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 24 ώρες, Κυκλάδες είχε 1 σεισμό μεγέθους 3.5 και 2 σεισμούς μεγέθους 2+. Σημειώθηκαν επίσης 8 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 1.3 | Greece: 3 Km W From Porto Germeno -

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 3.5 | Αιγαίο Πέλαγος, 74 km Ν από Κως, Ελλάδα -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near Κυκλάδες, Νότιο Αιγαίο, Ελλάδα (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες:11 σεισμοί | 2 σεισμοί M2+ | 1 σεισμός M3+
Τελευταίες 7 ημέρες:78 σεισμοί | 24 σεισμοί M2+ | 4 σεισμοί M3+
Τελευταίες 30 ημέρες:393 σεισμοί | 101 σεισμοί M2+ | 10 σεισμοί M3+
Τελευταίες 90 ημέρες:3,066 σεισμοί | 609 σεισμοί M2+ | 62 σεισμοί M3+ | 5 σεισμοί M4+
Τελευταίες 365 ημέρες:8,875 σεισμοί | 2,720 σεισμοί M2+ | 420 σεισμοί M3+ | 31 σεισμοί M4+ | 3 σεισμοί M5+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

Σεισμοί in or near Κυκλάδες, Νότιο Αιγαίο, Ελλάδα | Στον κόσμο

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Δείξε σεισμούς!
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (11 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Σάββατο, 2 Ιουλίου 2022 GMT (8 σεισμοί)
2 Ιου 2022 16:37 (GMT +3) (2 Ιου 2022 13:37 GMT)
1.3

16 km
Greece: 3 Km W From Porto Germeno Περ.Χάρτης
2 Ιου 2022 10:13 (GMT +3) (2 Ιου 2022 07:13 GMT)
2.6

10 km
Southern Greece Περ.Χάρτης
2 Ιου 2022 10:12 (GMT +3) (2 Ιου 2022 07:12 GMT)
3.5

13 km
Greece: 35 Km SW From Tilos
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
2 Ιου 2022 08:19 (GMT +3) (2 Ιου 2022 05:19 GMT)
1.7

7.8 km
Greece: KUSADASI KORFEZI (AEGEAN SEA) Περ.Χάρτης
2 Ιου 2022 06:34 (GMT +3) (2 Ιου 2022 03:34 GMT)
2.5

40 km
Greece Περ.Χάρτης
2 Ιου 2022 06:02 (GMT +3) (2 Ιου 2022 03:02 GMT)
1.7

10 km
Southern Greece Περ.Χάρτης
2 Ιου 2022 03:36 (GMT +3) (2 Ιου 2022 00:36 GMT)
1.6

9.7 km
Greece Περ.Χάρτης
2 Ιου 2022 03:29 (GMT +3) (2 Ιου 2022 00:29 GMT)
1.5

12 km
Greece Περ.Χάρτης
Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2022 GMT (3 σεισμοί)
2 Ιου 2022 01:16 (GMT +3) (1 Ιου 2022 22:16 GMT)
1.5

7.6 km
Greece Περ.Χάρτης
2 Ιου 2022 01:09 (GMT +3) (1 Ιου 2022 22:09 GMT)
1.4

17 km
Southern Greece Περ.Χάρτης
1 Ιου 2022 22:52 (GMT +3) (1 Ιου 2022 19:52 GMT)
1.3

12 km
Southern Greece Περ.Χάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 1.2 x 1010 joules (3.38 megawatt hours, ισοδυναμεί με 2.91 τόνους TNT) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.