Help Ukraine

Τελευταίοι σεισμοί, Cuba Municipality, Beja, Πορτογαλία, τις τελευταίες 14 ημέρες - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 22 Μαΐου 2022 08:48 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 14 ημέρες:

  • 4 σεισμοί μεγέθους 2 βαθμών και άνω
  • 43 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 14 ημέρες, Cuba Municipality είχε 4 σεισμούς μεγέθους 2.0 ή μεγαλύτερο. Σημειώθηκαν επίσης 43 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν. Δείτε όλους τους σεισμούς τις τελευταίες 24 ώρες!

Τελευταίος σεισμός: Mag. 0.5 | Portugal: NW Constância -

Ο ισχυρότερος σεισμός: Mag. 2.4 | North Atlantic Ocean, 27 km Ν από Portimao, Faro, Πορτογαλία -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near Cuba Municipality, Beja, Πορτογαλία (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες:7 σεισμοί | 1 σεισμός M2+
Τελευταίες 7 ημέρες:17 σεισμοί | 3 σεισμοί M2+
Τελευταίες 30 ημέρες:47 σεισμοί | 8 σεισμοί M2+
Τελευταίες 90 ημέρες:136 σεισμοί | 30 σεισμοί M2+ | 1 σεισμός M3+
Τελευταίες 365 ημέρες:356 σεισμοί | 152 σεισμοί M2+ | 5 σεισμοί M3+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

Σεισμοί in or near Cuba Municipality, Beja, Πορτογαλία | Στον κόσμο

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
2.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Δείξε σεισμούς!
όλα
1.0+
2.0+
Απόκρυψη 1 μη επιβεβαιωμένος σεισμός
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (48 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Κυριακή, 22 Μαΐου 2022 GMT (1 σεισμός)
22 Μαΐ 2022 01:27 (GMT +1) (22 Μαΐ 2022 00:27 GMT)
0.5

3 km
Portugal: NW Constância Περ.Χάρτης
Σάββατο, 21 Μαΐου 2022 GMT (12 σεισμοί)
21 Μαΐ 2022 19:40 (GMT +1) (21 Μαΐ 2022 18:40 GMT)
0.5

20 km
Portugal: NW Alcoutim Περ.Χάρτης
21 Μαΐ 2022 19:37 (GMT +1) (21 Μαΐ 2022 18:37 GMT)
0.3

21 km
Portugal: NW Alcoutim Περ.Χάρτης
21 Μαΐ 2022 19:34 (GMT +1) (21 Μαΐ 2022 18:34 GMT)
1.1

12 km
Portugal: SE Mértola Περ.Χάρτης
21 Μαΐ 2022 19:34 (GMT +1) (21 Μαΐ 2022 18:34 GMT)
1.7

18 km
PORTUGAL Περ.Χάρτης
21 Μαΐ 2022 18:07 (GMT +1) (21 Μαΐ 2022 17:07 GMT)
0.9

19 km
Portugal: NW Alcoutim Περ.Χάρτης
21 Μαΐ 2022 15:12 (GMT +1) (21 Μαΐ 2022 14:12 GMT)
1.2

16 km
Portugal: NE Odemira Περ.Χάρτης
21 Μαΐ 2022 15:12 (GMT +1) (21 Μαΐ 2022 14:12 GMT)
1.9

25 km
Portugal: E ODEMIRA.POR Περ.Χάρτης
21 Μαΐ 2022 13:54 (GMT +1) (21 Μαΐ 2022 12:54 GMT)
1.6

14 km
Portugal: NE MONCHIQUE.POR Περ.Χάρτης
21 Μαΐ 2022 11:31 (GMT +1) (21 Μαΐ 2022 10:31 GMT)
1.4

21 km
Portugal: NW ALCOUTIM.POR Περ.Χάρτης
21 Μαΐ 2022 11:09 (GMT +1) (21 Μαΐ 2022 10:09 GMT)
2.1
Portugal: W SARDOAL.POR Περ.Χάρτης
21 Μαΐ 2022 11:09 (GMT +1) (21 Μαΐ 2022 10:09 GMT)
0.8

6 km
Portugal: NW Constância Περ.Χάρτης
21 Μαΐ 2022 04:12 (GMT +1) (21 Μαΐ 2022 03:12 GMT)
0.8

4 km
Portugal: NW Alcácer Do Sal Περ.Χάρτης
Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022 GMT (3 σεισμοί)
21 Μαΐ 2022 00:43 (GMT +1) (20 Μαΐ 2022 23:43 GMT)
0.6

7 km
Portugal: NW Viana Do Alentejo Περ.Χάρτης
20 Μαΐ 2022 13:17 (GMT +1) (20 Μαΐ 2022 12:17 GMT)
?

n/a
Near Lissabon, Lissabon, Portugal (unconfirmed)
Το ενιωσα - 4 εκθέσεις
Περ.Χάρτης
20 Μαΐ 2022 11:40 (GMT +1) (20 Μαΐ 2022 10:40 GMT)
1.4

2 km
Portugal: NE Peniche Περ.Χάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 9.1 x 108 joules (253 kilowatt hours, ισοδυναμεί με 0.218 τόνους TNT) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.