Help Ukraine

Τελευταίοι σεισμοί, Cuba Municipality, Beja, Πορτογαλία, τις τελευταίες 30 ημέρες - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 16 Μαΐου 2022 15:31 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 30 ημέρες:

  • 6 σεισμοί μεγέθους 2 βαθμών και άνω
  • 77 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 30 ημέρες, Cuba Municipality είχε 6 σεισμούς μεγέθους 2.0 ή μεγαλύτερο. Σημειώθηκαν επίσης 77 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν. Δείτε όλους τους σεισμούς τις τελευταίες 24 ώρες!

Τελευταίος σεισμός: Mag. 1.6 | North Atlantic Ocean, 25 km Ν από Isla Cristina, Ισπανία -

Ο ισχυρότερος σεισμός: Mag. 2.6 | North Atlantic Ocean, 95 km Δ από Lagos, Faro, Πορτογαλία -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near Cuba Municipality, Beja, Πορτογαλία (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες:4 σεισμοί | 1 σεισμός M2+
Τελευταίες 7 ημέρες:12 σεισμοί | 2 σεισμοί M2+
Τελευταίες 30 ημέρες:43 σεισμοί | 6 σεισμοί M2+
Τελευταίες 90 ημέρες:126 σεισμοί | 30 σεισμοί M2+ | 1 σεισμός M3+
Τελευταίες 365 ημέρες:347 σεισμοί | 152 σεισμοί M2+ | 5 σεισμοί M3+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

Σεισμοί in or near Cuba Municipality, Beja, Πορτογαλία | Στον κόσμο

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
2.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Δείξε σεισμούς!
όλα
1.0+
2.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.8 ή μεγαλύτερο (54 στα 83 σεισμοί, Δείτε περισσότερα):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022 GMT (2 σεισμοί)
16 Μαΐ 2022 02:50 (GMT +2) (16 Μαΐ 2022 00:50 GMT)
1.6

13 km
North Atlantic Ocean, 25 km νότια από Isla Cristina, Ισπανία Περ.Χάρτης
16 Μαΐ 2022 02:50 (GMT +2) (16 Μαΐ 2022 00:50 GMT)
2.0

10 km
North Atlantic Ocean, 22 km νότια από Isla Cristina, Ισπανία Περ.Χάρτης
Κυριακή, 15 Μαΐου 2022 GMT (2 σεισμοί)
15 Μαΐ 2022 23:29 (GMT +1) (15 Μαΐ 2022 22:29 GMT)
1.3

10 km
Portugal: SW Albufeira Περ.Χάρτης
15 Μαΐ 2022 23:29 (GMT +1) (15 Μαΐ 2022 22:29 GMT)
1.7

18 km
North Atlantic Ocean, 42 km νοτιοδυτικά από Faro, Πορτογαλία Περ.Χάρτης
Σάββατο, 14 Μαΐου 2022 GMT (2 σεισμοί)
14 Μαΐ 2022 15:17 (GMT +1) (14 Μαΐ 2022 14:17 GMT)
1.3

11 km
Portugal: N Monchique 1 αναφοράΠερ.Χάρτης
14 Μαΐ 2022 15:17 (GMT +1) (14 Μαΐ 2022 14:17 GMT)
1.9

16 km
21 km βόρεια από Portimao, Faro, Πορτογαλία Περ.Χάρτης
Πέμπτη, 12 Μαΐου 2022 GMT (3 σεισμοί)
12 Μαΐ 2022 13:17 (GMT +1) (12 Μαΐ 2022 12:17 GMT)
1.0

6 km
Portugal: SW Sesimbra Περ.Χάρτης
12 Μαΐ 2022 10:24 (GMT +1) (12 Μαΐ 2022 09:24 GMT)
0.9

7 km
Portugal: SW Monchique Περ.Χάρτης
12 Μαΐ 2022 07:21 (GMT +1) (12 Μαΐ 2022 06:21 GMT)
1.4

15 km
Portugal: NW Loulé Περ.Χάρτης
Τετάρτη, 11 Μαΐου 2022 GMT (3 σεισμοί)
11 Μαΐ 2022 18:27 (GMT +1) (11 Μαΐ 2022 17:27 GMT)
1.6

10 km
52 km βορειοδυτικά από Huelva, Ισπανία Περ.Χάρτης
11 Μαΐ 2022 19:27 (GMT +2) (11 Μαΐ 2022 17:27 GMT)
2.1

10 km
32 km βορειοδυτικά από Lepe, Ισπανία Περ.Χάρτης
11 Μαΐ 2022 12:59 (GMT +1) (11 Μαΐ 2022 11:59 GMT)
1.0

6 km
Portugal: NE Monchique Περ.Χάρτης
Τρίτη, 10 Μαΐου 2022 GMT (1 σεισμός)
10 Μαΐ 2022 02:05 (GMT +1) (10 Μαΐ 2022 01:05 GMT)
1.0

28 km
Portugal: SW Lagoa Περ.Χάρτης
Κυριακή, 8 Μαΐου 2022 GMT (2 σεισμοί)
8 Μαΐ 2022 20:44 (GMT +1) (8 Μαΐ 2022 19:44 GMT)
1.4

1 km
Portugal: SE Evora Περ.Χάρτης
8 Μαΐ 2022 20:44 (GMT +1) (8 Μαΐ 2022 19:44 GMT)
1.9

10 km
4.2 km νότια από Evora, Έβορα, Évora, Πορτογαλία Περ.Χάρτης
Σάββατο, 7 Μαΐου 2022 GMT (1 σεισμός)
7 Μαΐ 2022 18:21 (GMT -1) (7 Μαΐ 2022 19:21 GMT)
2.6

21 km
North Atlantic Ocean, 95 km δυτικά από Lagos, Πορτογαλία Περ.Χάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 1.9 x 109 joules (536 kilowatt hours, ισοδυναμεί με 0.461 τόνους TNT) | about seismic energy

Κατάλογος σεισμών - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.