Help Ukraine

Τελευταίοι σεισμοί, Barrancos Municipality, Beja, Πορτογαλία, τις τελευταίες 7 ημέρες - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 21 Μαΐου 2022 19:32 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 7 ημέρες:

  • 4 σεισμοί μεγέθους 2 βαθμών και άνω
  • 20 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 7 ημέρες, Barrancos Municipality είχε 4 σεισμούς μεγέθους 2.0 ή μεγαλύτερο. Σημειώθηκαν επίσης 20 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν. Δείτε όλους τους σεισμούς τις τελευταίες 24 ώρες!

Τελευταίος σεισμός: Mag. 1.7 | Beja, 64 km ΒΔ από Huelva, Ισπανία -

Ο ισχυρότερος σεισμός: Mag. 2.7 | North Atlantic Ocean, 65 km ΝΔ από Huelva, Ισπανία -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near Barrancos Municipality, Beja, Πορτογαλία (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες:5 σεισμοί | 1 σεισμός M2+
Τελευταίες 7 ημέρες:14 σεισμοί | 4 σεισμοί M2+
Τελευταίες 30 ημέρες:46 σεισμοί | 8 σεισμοί M2+
Τελευταίες 90 ημέρες:160 σεισμοί | 39 σεισμοί M2+ | 2 σεισμοί M3+
Τελευταίες 365 ημέρες:428 σεισμοί | 161 σεισμοί M2+ | 9 σεισμοί M3+ | 1 σεισμός M4+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

Σεισμοί in or near Barrancos Municipality, Beja, Πορτογαλία | Στον κόσμο

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
2.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Δείξε σεισμούς!
όλα
1.0+
2.0+
Απόκρυψη 1 μη επιβεβαιωμένος σεισμός
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (25 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Σάββατο, 21 Μαΐου 2022 GMT (8 σεισμοί)
21 Μαΐ 2022 19:34 (GMT +1) (21 Μαΐ 2022 18:34 GMT)
1.7

18 km
Beja, 64 km βορειοδυτικά από Huelva, Ισπανία Περ.Χάρτης
21 Μαΐ 2022 15:12 (GMT +1) (21 Μαΐ 2022 14:12 GMT)
1.2

16 km
Portugal: NE Odemira Περ.Χάρτης
21 Μαΐ 2022 15:12 (GMT +1) (21 Μαΐ 2022 14:12 GMT)
1.9

25 km
16 km ανατολικά από Odemira, Beja, Πορτογαλία Περ.Χάρτης
21 Μαΐ 2022 13:54 (GMT +1) (21 Μαΐ 2022 12:54 GMT)
1.6

14 km
Beja, 33 km βόρεια από Portimao, Faro, Πορτογαλία Περ.Χάρτης
21 Μαΐ 2022 11:31 (GMT +1) (21 Μαΐ 2022 10:31 GMT)
1.4

21 km
Portugal: NW ALCOUTIM.POR Περ.Χάρτης
21 Μαΐ 2022 11:09 (GMT +1) (21 Μαΐ 2022 10:09 GMT)
2.1
20 km νοτιοανατολικά από Tomar, Santarém, Πορτογαλία Περ.Χάρτης
21 Μαΐ 2022 11:09 (GMT +1) (21 Μαΐ 2022 10:09 GMT)
0.8

6 km
Portugal: NW Constância Περ.Χάρτης
21 Μαΐ 2022 04:12 (GMT +1) (21 Μαΐ 2022 03:12 GMT)
0.8

4 km
Portugal: NW Alcácer Do Sal Περ.Χάρτης
Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022 GMT (2 σεισμοί)
21 Μαΐ 2022 00:43 (GMT +1) (20 Μαΐ 2022 23:43 GMT)
0.6

7 km
Portugal: NW Viana Do Alentejo Περ.Χάρτης
20 Μαΐ 2022 13:17 (GMT +1) (20 Μαΐ 2022 12:17 GMT)
?

n/a
North Atlantic Ocean, 18 km νοτιοδυτικά από Huelva, Ισπανία (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 4 εκθέσεις
Περ.Χάρτης
Πέμπτη, 19 Μαΐου 2022 GMT (4 σεισμοί)
19 Μαΐ 2022 14:51 (GMT +1) (19 Μαΐ 2022 13:51 GMT)
0.9

13 km
Portugal: E Monchique Περ.Χάρτης
19 Μαΐ 2022 05:26 (GMT +1) (19 Μαΐ 2022 04:26 GMT)
0.1

11 km
Portugal: NE Arraiolos Περ.Χάρτης
19 Μαΐ 2022 03:50 (GMT +1) (19 Μαΐ 2022 02:50 GMT)
1.9

12 km
North Atlantic Ocean, 26 km νότια από Portimao, Πορτογαλία Περ.Χάρτης
19 Μαΐ 2022 03:50 (GMT +1) (19 Μαΐ 2022 02:50 GMT)
2.4

20 km
North Atlantic Ocean, 27 km νότια από Portimao, Πορτογαλία Περ.Χάρτης
Τετάρτη, 18 Μαΐου 2022 GMT (4 σεισμοί)
18 Μαΐ 2022 12:18 (GMT +1) (18 Μαΐ 2022 11:18 GMT)
0.8

19 km
Portugal: NW Portimão Περ.Χάρτης
18 Μαΐ 2022 11:59 (GMT +1) (18 Μαΐ 2022 10:59 GMT)
0.7

6 km
Portugal: SW Mértola Περ.Χάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 1.3 x 109 joules (371 kilowatt hours, ισοδυναμεί με 0.319 τόνους TNT) | about seismic energy

Κατάλογος σεισμών - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.