Help Ukraine

Οι μεγαλύτεροι σεισμοί από το 1900: Barrancos Municipality, Beja, Πορτογαλία - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση never
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί από το 1900:

  • 1 σεισμός μεγέθους 5 βαθμών και άνω
  • 31 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 4 και 5 βαθμών
  • 290 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 3 και 4 βαθμών
Από το 1900, Barrancos Municipality είχε 1 σεισμό μεγέθους 5.3, 31 σεισμούς μεγέθους 4+ και 290 σεισμούς μεγέθους 3+. Δείτε όλους τους σεισμούς τις τελευταίες 24 ώρες!

Τελευταίος σεισμός: Mag. 3.0 | 21 km ΝΑ από Utrera, Sevilla, Ανδαλουσία, Ισπανία -

Ο ισχυρότερος σεισμός: Mag. 5.3 | 45 km Ν από Portimao, Faro, Πορτογαλία -

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

Σεισμοί in or near Barrancos Municipality, Beja, Πορτογαλία | Στον κόσμο

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
3.0+
4.0+
5.0+
Filter by age:
όλα
1y
3y
5y
10y
30y
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Δείξε σεισμούς!
όλα
3.0+
4.0+
5.0+
Showing quakes since 1900, από μέγεθος 3 ή μεγαλύτερο (322 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
13 Απρ 2022 15:28 (GMT +2) (13 Απρ 2022 13:28 GMT)
3.0
245 km (152 mi)21 km νοτιοανατολικά από Utrera, Ισπανία 2 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
11 Απρ 2022 03:05 (GMT +0) (11 Απρ 2022 03:05 GMT)
3.1

40 km
382 km (237 mi)North Atlantic Ocean, 55 km νοτιοανατολικά από Faro, Πορτογαλία Περ.Χάρτης
3 Δεκ 2021 22:46 (GMT -1) (3 Δεκ 2021 23:46 GMT)
3.0

25 km
388 km (241 mi)North Atlantic Ocean, 49 km νοτιοανατολικά από Faro, Πορτογαλία 1 αναφοράΠερ.Χάρτης
30 Οκτ 2021 19:50 (GMT +0) (30 Οκτ 2021 19:50 GMT)
3.0

20 km
362 km (225 mi)North Atlantic Ocean, 32 km νότια από Isla Cristina, Ισπανία 1 αναφοράΠερ.Χάρτης
19 Οκτ 2021 20:23 (GMT +2) (19 Οκτ 2021 18:23 GMT)
3.1

9 km
241 km (150 mi)Ανδαλουσία, Ισπανία 2 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
19 Οκτ 2021 19:43 (GMT +2) (19 Οκτ 2021 17:43 GMT)
4.1

1 km
239 km (149 mi)Ανδαλουσία, Ισπανία 28 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
4 Οκτ 2021 16:43 (GMT +2) (4 Οκτ 2021 14:43 GMT)
3.1

1 km
235 km (146 mi)14 km νοτιοανατολικά από Moron de la Frontera, Ισπανία Περ.Χάρτης
14 Ιου 2021 21:20 GMT
3.1
240 km (149 mi)9.8 km βορειοδυτικά από Moron de la Frontera, Ισπανία Περ.Χάρτης
2 Ιου 2021 12:45 GMT
3.1

10 km
197 km (122 mi)23 km νοτιοανατολικά από Almendralejo, Ισπανία 2 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
30 Ιου 2021 04:14 GMT
3.2

21 km
437 km (272 mi)19 km βόρεια από Portimao, Faro, Πορτογαλία Περ.Χάρτης
2 Απρ 2021 04:20 (GMT +2) (2 Απρ 2021 02:20 GMT)
3.0
376 km (234 mi)North Atlantic Ocean, 63 km νότια από Huelva, Ισπανία Περ.Χάρτης
20 Μαρ 2021 15:22 (GMT +1) (20 Μαρ 2021 14:22 GMT)
3.1

6 km
229 km (142 mi)16 km ανατολικά από Moron de la Frontera, Ισπανία 1 αναφοράΠερ.Χάρτης
6 Φεβ 2021 04:49 (GMT +0) (6 Φεβ 2021 04:49 GMT)
3.1

23 km
469 km (291 mi)18 km δυτικά από Lagos, Faro, Πορτογαλία 2 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
20 Ιαν 2021 20:33 (GMT +1) (20 Ιαν 2021 19:33 GMT)
3.0

20 km
244 km (152 mi)0.9 km νοτιοανατολικά από Olvera, Ισπανία Περ.Χάρτης
28 Νοε 2020 12:34 (GMT +1) (28 Νοε 2020 11:34 GMT)
3.8

2 km
269 km (167 mi)10.1 km βορειοανατολικά από Las Cabezas de San Juan, Ισπανία Περ.Χάρτης
11 Ιου 2020 09:35 GMT
3.0

19 km
441 km (274 mi)North Atlantic Ocean, 44 km νότια από Portimao, Πορτογαλία Περ.Χάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 1.5 x 1013 joules (4.29 gigawatt hours, ισοδυναμεί με 3691 τόνους TNT ή 0.2 atomic bombs!) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.