Αναζητήστε σεισμούς ανά περιοχή ή χώρα

Τελευταία ανανενώση: 2 Δεκεμβρίου 2021 04:12 GMT -

Πληκτρολογήστε τοπωνύμιο, πόλη, περιοχή ή χώρα για να αναζητήσετε σεισμούς:

Search!

Οι τελευταίοι σεισμοί, Γρανάδα, Ανδαλουσία, Ισπανία: τελευταίες 7 ημέρες

Τελευταία ανανενώση 2 Δεκεμβρίου 2021 04:12 GMT -
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
4.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Δείξε σεισμούς!
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
4.0+
Απόκρυψη 1 μη επιβεβαιωμένος σεισμός
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (16 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021 03:09 GMT (2 σεισμοί)
30 Νοε 2021 04:09 (GMT +1) (30 Νοε 2021 03:09 GMT)
1.6

13 km
9.9 km βορειοανατολικά από Cieza, Murcia, Ισπανία ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 03:15 (GMT +1) (30 Νοε 2021 02:15 GMT)
1.7

18 km
7.6 km βόρεια από Cieza, Murcia, Ισπανία ΠερισσότεροΧάρτης
Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021 15:38 GMT (1 σεισμός)
29 Νοε 2021 16:38 (GMT +1) (29 Νοε 2021 15:38 GMT)
?

n/a
58 km βορειοανατολικά από Lorca, Murcia, Ισπανία (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 3 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 20:30 GMT (3 σεισμοί)
28 Νοε 2021 21:30 (GMT +1) (28 Νοε 2021 20:30 GMT)
2.7

52 km
0.9 km ανατολικά από Mijas, Ισπανία ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 20:47 (GMT +1) (28 Νοε 2021 19:47 GMT)
4.1

60 km
1.2 km νοτιοδυτικά από Benalmadena, Ισπανία
Το ενιωσα - 30 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 03:53 (GMT +1) (28 Νοε 2021 02:53 GMT)
3.2

5 km
15 km βόρεια από Αλμερία, Ανδαλουσία, Ισπανία
Το ενιωσα - 49 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 00:17 GMT (1 σεισμός)
27 Νοε 2021 01:17 (GMT +1) (27 Νοε 2021 00:17 GMT)
2.2

10 km
Malaga, 17 km νότια από Loja, Ισπανία 1 αναφοράΠερισσότεροΧάρτης
Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 21:39 GMT (9 σεισμοί)
26 Νοε 2021 22:39 (GMT +1) (26 Νοε 2021 21:39 GMT)
2.0
13 km νότια από Jumilla, Murcia, Ισπανία ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 18:55 (GMT +1) (26 Νοε 2021 17:55 GMT)
1.4

10 km
Spain: W PADUL.GR ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 14:13 (GMT +1) (26 Νοε 2021 13:13 GMT)
1.4

26 km
Spain: SW ALDEIRE.GR ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 14:11 (GMT +1) (26 Νοε 2021 13:11 GMT)
1.7
17 km ανατολικά από Αλμερία, Ισπανία ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 11:52 (GMT +1) (26 Νοε 2021 10:52 GMT)
1.1

11 km
Spain: NW CACÍN.GR ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 04:34 (GMT +1) (26 Νοε 2021 03:34 GMT)
2.0

2 km
Western Mediterranean, 9.5 km ανατολικά από Carboneras, Ισπανία ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 03:00 (GMT +1) (26 Νοε 2021 02:00 GMT)
2.1

91 km
Alboran Sea, 2.1 km ανατολικά από Τορρεμολίνος, Ισπανία ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 02:00 (GMT +1) (26 Νοε 2021 01:00 GMT)
1.5

12 km
4.7 km νοτιοανατολικά από Γρανάδα, Ισπανία ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 01:49 (GMT +1) (26 Νοε 2021 00:49 GMT)
1.5

3 km
18 km νότια από Γρανάδα, Ανδαλουσία, Ισπανία ΠερισσότεροΧάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 9.4 x 1010 joules (26.2 megawatt hours, ισοδυναμεί με 22.5 τόνους TNT) Περισσότερες πληροφορίες
Δείτε περισσότερα

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
έως
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Ακολουθήστε μας:Ακολουθήστε μας στο FacebookFollow us on InstagramΑκολουθήστε μας στο TwitterΕπισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube