Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Τελευταίοι σεισμοί, Iza, Boyaca, Κολομβία, τις τελευταίες 24 ώρες την Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση: 28 Νοεμβρίου 2022 10:42 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες:

  • 3 σεισμοί μεγέθους 3 βαθμών και άνω
  • 9 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
  • 18 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 24 ώρες, Iza είχε 3 σεισμούς μεγέθους 3.0 ή μεγαλύτερο και 9 σεισμούς μεγέθους 2+. Σημειώθηκαν επίσης 18 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 2.5 | 20 km Β από San Gil, Santander, Κολομβία -

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 3.5 | 41 km Ν από Bucaramanga, Santander, Κολομβία -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near Iza, Boyaca, Κολομβία (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες30 σεισμοί9 σεισμοί M2+3 σεισμοί M3+
Τελευταίες 7 ημέρες244 σεισμοί53 σεισμοί M2+6 σεισμοί M3+
Τελευταίες 30 ημέρες914 σεισμοί252 σεισμοί M2+18 σεισμοί M3+
Τελευταίες 90 ημέρες2,601 σεισμοί784 σεισμοί M2+63 σεισμοί M3+6 σεισμοί M4+
Τελευταίες 365 ημέρες7,613 σεισμοί2,658 σεισμοί M2+187 σεισμοί M3+34 σεισμοί M4+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

Aguada | Albania | Antioquia | Arauca | Arcabuco | Barbosa | Belen | Berbeo | Betéitiva | Bolivar | ...Προβολή όλων... | Zetaquira | Zipaquira
...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:

όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (30 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022 GMT (11 σεισμοί)
28 Νοε 2022 03:46 (GMT -5) (28 Νοε 2022 08:46 GMT)
2.5

138 km
20 km βόρεια από San Gil, Santander, Κολομβία Περ.
28 Νοε 2022 02:11 (GMT -5) (28 Νοε 2022 07:11 GMT)
1.7

95 km
Northern Colombia Περ.
28 Νοε 2022 01:46 (GMT -5) (28 Νοε 2022 06:46 GMT)
3.4

151 km
40 km νότια από Bucaramanga, Santander, Κολομβία
Το ενιωσα
Περ.
27 Νοε 2022 23:53 (GMT -5) (28 Νοε 2022 04:53 GMT)
3.5

144 km
41 km νότια από Bucaramanga, Santander, Κολομβία
Το ενιωσα
Περ.
27 Νοε 2022 22:54 (GMT -5) (28 Νοε 2022 03:54 GMT)
1.7

136 km
Colombia Περ.
27 Νοε 2022 22:43 (GMT -5) (28 Νοε 2022 03:43 GMT)
1.6

152 km
Northern Colombia Περ.
27 Νοε 2022 22:12 (GMT -5) (28 Νοε 2022 03:12 GMT)
1.6

131 km
Northern Colombia Περ.
27 Νοε 2022 21:07 (GMT -5) (28 Νοε 2022 02:07 GMT)
1.8

136 km
18 km βόρεια από San Gil, Santander, Κολομβία Περ.
27 Νοε 2022 21:05 (GMT -5) (28 Νοε 2022 02:05 GMT)
2.1

100 km
14 km δυτικά από Chiquinquira, Boyaca, Κολομβία Περ.
27 Νοε 2022 20:58 (GMT -5) (28 Νοε 2022 01:58 GMT)
1.9

151 km
23 km βόρεια από San Gil, Santander, Κολομβία Περ.
27 Νοε 2022 19:47 (GMT -5) (28 Νοε 2022 00:47 GMT)
1.8

155 km
24 km βόρεια από San Gil, Santander, Κολομβία Περ.
Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022 GMT (19 σεισμοί)
27 Νοε 2022 18:36 (GMT -5) (27 Νοε 2022 23:36 GMT)
1.6

120 km
Northern Colombia Περ.
27 Νοε 2022 18:12 (GMT -5) (27 Νοε 2022 23:12 GMT)
1.9

147 km
23 km νοτιοδυτικά από Piedecuesta, Santander, Κολομβία Περ.
27 Νοε 2022 17:57 (GMT -5) (27 Νοε 2022 22:57 GMT)
2.8

142 km
24 km βόρεια από San Gil, Santander, Κολομβία Περ.
27 Νοε 2022 16:57 (GMT -5) (27 Νοε 2022 21:57 GMT)
1.9

146 km
23 km νοτιοδυτικά από Piedecuesta, Santander, Κολομβία Περ.
27 Νοε 2022 15:07 (GMT -5) (27 Νοε 2022 20:07 GMT)
2.1

110 km
83 km νοτιοδυτικά από Bucaramanga, Santander, Κολομβία Περ.
27 Νοε 2022 14:53 (GMT -5) (27 Νοε 2022 19:53 GMT)
1.8

157 km
Northern Colombia Περ.
27 Νοε 2022 14:11 (GMT -5) (27 Νοε 2022 19:11 GMT)
1.7

147 km
Northern Colombia Περ.
27 Νοε 2022 13:32 (GMT -5) (27 Νοε 2022 18:32 GMT)
1.8

133 km
Northern Colombia Περ.
27 Νοε 2022 13:03 (GMT -5) (27 Νοε 2022 18:03 GMT)
1.6

129 km
Northern Colombia Περ.
27 Νοε 2022 12:58 (GMT -5) (27 Νοε 2022 17:58 GMT)
2.3

136 km
Northern Colombia Περ.
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 2.8 x 1010 joules (7.81 megawatt hours, ισοδυναμεί με 6.72 τόνους TNT) | about seismic energy

Latest seismic signals

Seismic station: La Rusia, Boyaca, Colombia (RUS/CM network) | Show on map | Station Info
Seismic station La Rusia, Boyaca, Colombia: seismogram of vertical movement last 60 minutes (source: IRIS/BUD)
Seismogram (vertical component) last 60 minutes. Source: IRIS query builder webtool
Δείτε περισσότερα

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Αναζήτηση!
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings