Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Τελευταίοι σεισμοί, Urrao, Antioquia, Κολομβία, τις τελευταίες 14 ημέρες - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση: 3 Φεβρουαρίου 2023 05:14 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 14 ημέρες:

  • 1 σεισμός μεγέθους 4 βαθμών και άνω
  • 1 σεισμός μεγέθους μεταξύ 3 και 4 βαθμών
  • 24 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
  • 111 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 14 ημέρες, Urrao είχε 1 σεισμό μεγέθους 4.5, 1 σεισμό μεγέθους 3.3 και 24 σεισμούς μεγέθους 2+. Σημειώθηκαν επίσης 111 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν. Δείτε όλους τους σεισμούς τις τελευταίες 24 ώρες!

Ο ισχυρότερος σεισμός: Mag. 4.5 | 69 km ΝΑ από Κιμπδό, Quibdo, Departamento del Choco, Κολομβία -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near Urrao, Antioquia, Κολομβία (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες8 σεισμοί2 σεισμοί M2+
Τελευταίες 7 ημέρες62 σεισμοί13 σεισμοί M2+
Τελευταίες 30 ημέρες265 σεισμοί41 σεισμοί M2+2 σεισμοί M3+3 σεισμοί M4+
Τελευταίες 90 ημέρες692 σεισμοί129 σεισμοί M2+10 σεισμοί M3+7 σεισμοί M4+1 σεισμός M5+
Τελευταίες 365 ημέρες2,040 σεισμοί412 σεισμοί M2+53 σεισμοί M3+16 σεισμοί M4+1 σεισμός M5+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

Abejorral | Abriaqui | Aguadas | Alejandria | Alto Baudo | Amaga | Amalfi | Andes | Angelopolis | Angostura | ...Προβολή όλων... | Yolombo | Διαμέρισμα Κάλδας
...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:

όλα
1.0+
2.0+
3.0+
4.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
4.0+
Showing quakes από μέγεθος 1.7 ή μεγαλύτερο (49 στα 137 σεισμοί, Δείτε περισσότερα):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023 GMT (1 σεισμός)
26 Ιαν 2023 23:34 (GMT -5) (27 Ιαν 2023 04:34 GMT)
4.5

103 km
69 km νοτιοανατολικά από Κιμπδό, Κολομβία 45 εκθέσειςΠερ.
Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023 GMT (4 σεισμοί)
26 Ιαν 2023 10:24 (GMT -5) (26 Ιαν 2023 15:24 GMT)
1.8

10.1 km
13 km δυτικά από Dabeiba, Antioquia, Κολομβία Περ.
26 Ιαν 2023 06:06 (GMT -5) (26 Ιαν 2023 11:06 GMT)
2.0

21 km
33 km νότια από Κιμπδό, Κολομβία Περ.
26 Ιαν 2023 05:15 (GMT -5) (26 Ιαν 2023 10:15 GMT)
2.1

24 km
13 km νότια από Dabeiba, Antioquia, Κολομβία Περ.
25 Ιαν 2023 23:06 (GMT -5) (26 Ιαν 2023 04:06 GMT)
2.1

54 km
8.1 km νότια από Ciudad Bolivar, Antioquia, Κολομβία Περ.
Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023 GMT (5 σεισμοί)
25 Ιαν 2023 10:08 (GMT -5) (25 Ιαν 2023 15:08 GMT)
2.1

34 km
16 km νοτιοανατολικά από Riosucio, Κολομβία Περ.
24 Ιαν 2023 21:13 (GMT -5) (25 Ιαν 2023 02:13 GMT)
1.7

37 km
Northern Colombia Περ.
24 Ιαν 2023 21:01 (GMT -5) (25 Ιαν 2023 02:01 GMT)
1.7

23 km
Northern Colombia Περ.
24 Ιαν 2023 21:01 (GMT -5) (25 Ιαν 2023 02:01 GMT)
1.7

23 km
Northern Colombia Περ.
24 Ιαν 2023 20:36 (GMT -5) (25 Ιαν 2023 01:36 GMT)
2.1

33 km
15 km δυτικά από Anserma, Κολομβία Περ.
Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2023 GMT (3 σεισμοί)
24 Ιαν 2023 14:59 (GMT -5) (24 Ιαν 2023 19:59 GMT)
2.5

10 km
North Pacific Ocean, 55 km νοτιοδυτικά από Ciudad Mutis, Κολομβία Περ.
23 Ιαν 2023 21:44 (GMT -5) (24 Ιαν 2023 02:44 GMT)
1.8

37 km
Departamento del Choco, 92 km νοτιοδυτικά από Chigorodo, Κολομβία Περ.
23 Ιαν 2023 19:49 (GMT -5) (24 Ιαν 2023 00:49 GMT)
3.3

20 km
Antioquia, 66 km βόρεια από Κιμπδό, Κολομβία Περ.
Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2023 GMT (2 σεισμοί)
23 Ιαν 2023 10:08 (GMT -5) (23 Ιαν 2023 15:08 GMT)
2.0

18 km
11 km νοτιοανατολικά από Cañasgordas, Κολομβία Περ.
23 Ιαν 2023 02:10 (GMT -5) (23 Ιαν 2023 07:10 GMT)
2.4

21 km
46 km βορειοανατολικά από Κιμπδό, Κολομβία Περ.
Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2023 GMT (3 σεισμοί)
22 Ιαν 2023 07:20 (GMT -5) (22 Ιαν 2023 12:20 GMT)
2.2

20 km
3.3 km βόρεια από Frontino, Antioquia, Κολομβία Περ.
22 Ιαν 2023 05:52 (GMT -5) (22 Ιαν 2023 10:52 GMT)
1.9

43 km
Departamento del Choco, 82 km νοτιοδυτικά από Chigorodo, Κολομβία Περ.
21 Ιαν 2023 21:09 (GMT -5) (22 Ιαν 2023 02:09 GMT)
1.7

39 km
Northern Colombia Περ.
Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2023 GMT (4 σεισμοί)
21 Ιαν 2023 16:33 (GMT -5) (21 Ιαν 2023 21:33 GMT)
1.7

30 km
Near West Coast of Colombia Περ.
21 Ιαν 2023 13:01 (GMT -5) (21 Ιαν 2023 18:01 GMT)
2.3

32 km
Departamento de Risaralda, 25 km δυτικά από Viterbo, Κολομβία Περ.
21 Ιαν 2023 12:43 (GMT -5) (21 Ιαν 2023 17:43 GMT)
1.8

22 km
11 km βορειοδυτικά από Frontino, Antioquia, Κολομβία Περ.
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 3.7 x 1011 joules (102 megawatt hours, ισοδυναμεί με 87.6 τόνους TNT) | about seismic energy

Latest seismic signals

Seismic station: Santa Helena, Medellin, Colombia (HEL/CM network) | Show on map | Station Info
Seismic station Santa Helena, Medellin, Colombia: seismogram of vertical movement last 60 minutes (source: IRIS/BUD)
Seismogram (vertical component) last 60 minutes. Source: IRIS query builder webtool
Δείτε περισσότερα

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Search!
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings