Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Τελευταίοι σεισμοί, Cuitiva, Boyaca, Κολομβία, τις τελευταίες 24 ώρες την Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2022 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση: 7 Δεκεμβρίου 2022 03:21 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες:

  • 14 σεισμοί μεγέθους 2 βαθμών και άνω
  • 21 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 24 ώρες, Cuitiva είχε 14 σεισμούς μεγέθους 2.0 ή μεγαλύτερο. Σημειώθηκαν επίσης 21 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 1.4 | Northern Colombia -

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 2.9 | 36 km ΝΔ από Bucaramanga, Santander, Κολομβία -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near Cuitiva, Boyaca, Κολομβία (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες35 σεισμοί14 σεισμοί M2+
Τελευταίες 7 ημέρες221 σεισμοί47 σεισμοί M2+4 σεισμοί M3+1 σεισμός M4+
Τελευταίες 30 ημέρες940 σεισμοί234 σεισμοί M2+20 σεισμοί M3+1 σεισμός M4+
Τελευταίες 90 ημέρες2,580 σεισμοί748 σεισμοί M2+58 σεισμοί M3+6 σεισμοί M4+
Τελευταίες 365 ημέρες7,858 σεισμοί2,711 σεισμοί M2+191 σεισμοί M3+35 σεισμοί M4+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

Aguada | Albania | Antioquia | Arauca | Arcabuco | Barbosa | Belen | Berbeo | Betéitiva | Bolivar | ...Προβολή όλων... | Zetaquira | Zipaquira
...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:

όλα
1.0+
2.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (35 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2022 GMT (2 σεισμοί)
6 Δεκ 2022 21:31 (GMT -5) (7 Δεκ 2022 02:31 GMT)
1.4

5 km
Northern Colombia Περ.
6 Δεκ 2022 19:54 (GMT -5) (7 Δεκ 2022 00:54 GMT)
2.9

123 km
36 km νοτιοδυτικά από Bucaramanga, Santander, Κολομβία Περ.
Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2022 GMT (33 σεισμοί)
6 Δεκ 2022 17:50 (GMT -5) (6 Δεκ 2022 22:50 GMT)
1.7

141 km
Northern Colombia Περ.
6 Δεκ 2022 17:31 (GMT -5) (6 Δεκ 2022 22:31 GMT)
1.6

135 km
Northern Colombia Περ.
6 Δεκ 2022 16:54 (GMT -5) (6 Δεκ 2022 21:54 GMT)
1.4

43 km
Colombia Περ.
6 Δεκ 2022 16:45 (GMT -5) (6 Δεκ 2022 21:45 GMT)
1.8

141 km
16 km βορειοδυτικά από San Gil, Santander, Κολομβία Περ.
6 Δεκ 2022 14:01 (GMT -5) (6 Δεκ 2022 19:01 GMT)
1.3

24 km
Colombia Περ.
6 Δεκ 2022 13:40 (GMT -5) (6 Δεκ 2022 18:40 GMT)
2.1

150 km
37 km νότια από Bucaramanga, Santander, Κολομβία Περ.
6 Δεκ 2022 13:24 (GMT -5) (6 Δεκ 2022 18:24 GMT)
2.2

5 km
84 km βορειοανατολικά από Yopal, Κολομβία Περ.
6 Δεκ 2022 13:24 (GMT -5) (6 Δεκ 2022 18:24 GMT)
1.8

138 km
38 km νότια από Bucaramanga, Santander, Κολομβία Περ.
6 Δεκ 2022 13:14 (GMT -5) (6 Δεκ 2022 18:14 GMT)
1.8

135 km
12 km βορειοανατολικά από Villa de San Diego de Ubaté, Κολομβία Περ.
6 Δεκ 2022 13:06 (GMT -5) (6 Δεκ 2022 18:06 GMT)
1.6

130 km
Colombia Περ.
6 Δεκ 2022 13:02 (GMT -5) (6 Δεκ 2022 18:02 GMT)
1.7

145 km
Northern Colombia Περ.
6 Δεκ 2022 12:57 (GMT -5) (6 Δεκ 2022 17:57 GMT)
2.0

133 km
21 km βόρεια από San Gil, Santander, Κολομβία Περ.
6 Δεκ 2022 12:19 (GMT -5) (6 Δεκ 2022 17:19 GMT)
2.5

145 km
20 km βόρεια από San Gil, Santander, Κολομβία Περ.
6 Δεκ 2022 11:02 (GMT -5) (6 Δεκ 2022 16:02 GMT)
1.4

5 km
Colombia Περ.
6 Δεκ 2022 10:56 (GMT -5) (6 Δεκ 2022 15:56 GMT)
2.2

133 km
20 km βόρεια από San Gil, Santander, Κολομβία Περ.
6 Δεκ 2022 10:42 (GMT -5) (6 Δεκ 2022 15:42 GMT)
1.6

141 km
Northern Colombia Περ.
6 Δεκ 2022 10:25 (GMT -5) (6 Δεκ 2022 15:25 GMT)
2.4

136 km
21 km νότια από Piedecuesta, Santander, Κολομβία Περ.
6 Δεκ 2022 09:08 (GMT -5) (6 Δεκ 2022 14:08 GMT)
2.0

138 km
19 km βόρεια από San Gil, Santander, Κολομβία Περ.
6 Δεκ 2022 06:12 (GMT -5) (6 Δεκ 2022 11:12 GMT)
2.9

144 km
23 km βόρεια από San Gil, Santander, Κολομβία Περ.
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 5.2 x 109 joules (1.43 megawatt hours, ισοδυναμεί με 1.23 τόνους TNT) | about seismic energy

Latest seismic signals

Seismic station: La Rusia, Boyaca, Colombia (RUS/CM network) | Show on map | Station Info
Seismic station La Rusia, Boyaca, Colombia: seismogram of vertical movement last 60 minutes (source: IRIS/BUD)
Seismogram (vertical component) last 60 minutes. Source: IRIS query builder webtool
Δείτε περισσότερα

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Search!
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings