Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Τελευταίοι σεισμοί, Colombia, Departamento del Huila, Κολομβία, τις τελευταίες 24 ώρες την Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2023 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση: 7 Φεβρουαρίου 2023 16:29 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες:

  • 1 σεισμός μεγέθους 3 βαθμών και άνω
  • 7 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 24 ώρες, Colombia είχε 1 σεισμό μεγέθους 3.8. Σημειώθηκαν επίσης 7 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.
Μέτριος σεισμός μεγέθους 3.8 έγινε αισθητός στο/στην Cundinamarca, Κολομβία, πριν από 16 ώρες.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 1.1 | Colombia -

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 3.8 | 10.1 km Α από Fusagasuga, Cundinamarca, Κολομβία -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near Colombia, Departamento del Huila, Κολομβία (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες6 σεισμοί0 σεισμοί M2+1 σεισμός M3+
Τελευταίες 7 ημέρες49 σεισμοί4 σεισμοί M2+1 σεισμός M3+
Τελευταίες 30 ημέρες252 σεισμοί16 σεισμοί M2+6 σεισμοί M3+
Τελευταίες 90 ημέρες759 σεισμοί66 σεισμοί M2+13 σεισμοί M3+3 σεισμοί M4+
Τελευταίες 365 ημέρες2,320 σεισμοί275 σεισμοί M2+25 σεισμοί M3+4 σεισμοί M4+1 σεισμός M5+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Απόκρυψη 2 μη επιβεβαιωμένοι σεισμοί
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (10 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2023 GMT (6 σεισμοί)
7 Φεβ 2023 02:25 (GMT -5) (7 Φεβ 2023 07:25 GMT)
1.1

32 km
Colombia Περ.
7 Φεβ 2023 00:25 (GMT -5) (7 Φεβ 2023 05:25 GMT)
1.8

138 km
7.3 km βόρεια από Sevilla, Κολομβία Περ.
6 Φεβ 2023 22:52 (GMT -5) (7 Φεβ 2023 03:52 GMT)
?

n/a
86 km βορειοδυτικά από Villavicencio, Κολομβία (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 2 εκθέσεις
Περ.
6 Φεβ 2023 20:30 (GMT -5) (7 Φεβ 2023 01:30 GMT)
?

n/a
25 km βορειοανατολικά από Fusagasuga, Κολομβία (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.
6 Φεβ 2023 19:53 (GMT -5) (7 Φεβ 2023 00:53 GMT)
1.5

21 km
Colombia Περ.
6 Φεβ 2023 19:44 (GMT -5) (7 Φεβ 2023 00:44 GMT)
3.8

7.8 km
10.1 km ανατολικά από Fusagasuga, Cundinamarca, Κολομβία
Το ενιωσα - 116 εκθέσεις
Περ.
Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2023 GMT (4 σεισμοί)
6 Φεβ 2023 18:08 (GMT -5) (6 Φεβ 2023 23:08 GMT)
0.7

12 km
Colombia Περ.
6 Φεβ 2023 15:33 (GMT -5) (6 Φεβ 2023 20:33 GMT)
1.3

7.5 km
Colombia Περ.
6 Φεβ 2023 13:02 (GMT -5) (6 Φεβ 2023 18:02 GMT)
0.9

10.1 km
Colombia Περ.
6 Φεβ 2023 12:15 (GMT -5) (6 Φεβ 2023 17:15 GMT)
1.4

3.9 km
Colombia Περ.
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 3.2 x 1010 joules (8.8 megawatt hours, ισοδυναμεί με 7.57 τόνους TNT) | about seismic energy

Latest seismic signals

Seismic station: Santa Helena, Medellin, Colombia (HEL/CM network) | Show on map | Station Info
Seismic station Santa Helena, Medellin, Colombia: seismogram of vertical movement last 60 minutes (source: IRIS/BUD)
Seismogram (vertical component) last 60 minutes. Source: IRIS query builder webtool
Δείτε περισσότερα

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Αναζήτηση!
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings