Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Τελευταίοι σεισμοί, La Uvita, Boyaca, Κολομβία, τις τελευταίες 24 ώρες την Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2023 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση: 9 Φεβρουαρίου 2023 06:48 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες:

  • 1 σεισμός μεγέθους 3 βαθμών και άνω
  • 9 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
  • 30 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 24 ώρες, La Uvita είχε 1 σεισμό μεγέθους 3.2 και 9 σεισμούς μεγέθους 2+. Σημειώθηκαν επίσης 30 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 1.8 | 39 km ΝΑ από Barrancabermeja, Santander, Κολομβία -

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 3.2 | 29 km ΝΔ από Piedecuesta, Santander, Κολομβία -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near La Uvita, Boyaca, Κολομβία (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες40 σεισμοί9 σεισμοί M2+1 σεισμός M3+
Τελευταίες 7 ημέρες312 σεισμοί58 σεισμοί M2+6 σεισμοί M3+2 σεισμοί M4+
Τελευταίες 30 ημέρες1,262 σεισμοί262 σεισμοί M2+23 σεισμοί M3+8 σεισμοί M4+
Τελευταίες 90 ημέρες3,727 σεισμοί819 σεισμοί M2+68 σεισμοί M3+12 σεισμοί M4+
Τελευταίες 365 ημέρες10,802 σεισμοί3,369 σεισμοί M2+243 σεισμοί M3+41 σεισμοί M4+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

Aguada | Aratoca | Arauca | Arauquita | Arcabuco | Barbosa | Barichara | Barrancabermeja | Belen | Betulia | ...Προβολή όλων... | Vélez | Zapatoca
...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:

όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (40 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2023 GMT (13 σεισμοί)
9 Φεβ 2023 01:32 (GMT -5) (9 Φεβ 2023 06:32 GMT)
1.8

20 km
39 km νοτιοανατολικά από Barrancabermeja, Κολομβία Περ.
8 Φεβ 2023 22:38 (GMT -5) (9 Φεβ 2023 03:38 GMT)
1.9

136 km
24 km νότια από Piedecuesta, Santander, Κολομβία Περ.
8 Φεβ 2023 22:25 (GMT -5) (9 Φεβ 2023 03:25 GMT)
1.8

140 km
38 km νότια από Bucaramanga, Santander, Κολομβία Περ.
8 Φεβ 2023 22:16 (GMT -5) (9 Φεβ 2023 03:16 GMT)
1.6

130 km
6 km νοτιοανατολικά από Villa de San Diego de Ubaté, Κολομβία Περ.
8 Φεβ 2023 21:59 (GMT -5) (9 Φεβ 2023 02:59 GMT)
1.8

138 km
22 km βόρεια από San Gil, Santander, Κολομβία Περ.
8 Φεβ 2023 21:41 (GMT -5) (9 Φεβ 2023 02:41 GMT)
1.6

141 km
Northern Colombia Περ.
8 Φεβ 2023 21:31 (GMT -5) (9 Φεβ 2023 02:31 GMT)
1.4

139 km
Northern Colombia Περ.
8 Φεβ 2023 21:00 (GMT -5) (9 Φεβ 2023 02:00 GMT)
1.6

144 km
Northern Colombia Περ.
8 Φεβ 2023 20:53 (GMT -5) (9 Φεβ 2023 01:53 GMT)
3.2

139 km
29 km νοτιοδυτικά από Piedecuesta, Santander, Κολομβία
Το ενιωσα
Περ.
8 Φεβ 2023 20:30 (GMT -5) (9 Φεβ 2023 01:30 GMT)
1.6

147 km
Colombia Περ.
8 Φεβ 2023 20:21 (GMT -5) (9 Φεβ 2023 01:21 GMT)
1.6

144 km
Colombia Περ.
8 Φεβ 2023 19:47 (GMT -5) (9 Φεβ 2023 00:47 GMT)
1.5

110 km
Northern Colombia Περ.
8 Φεβ 2023 19:20 (GMT -5) (9 Φεβ 2023 00:20 GMT)
1.7

131 km
Northern Colombia Περ.
Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2023 GMT (27 σεισμοί)
8 Φεβ 2023 18:22 (GMT -5) (8 Φεβ 2023 23:22 GMT)
2.9

14 km
81 km βορειοανατολικά από Yopal, Κολομβία Περ.
8 Φεβ 2023 17:46 (GMT -5) (8 Φεβ 2023 22:46 GMT)
1.8

148 km
21 km βόρεια από San Gil, Santander, Κολομβία Περ.
8 Φεβ 2023 17:11 (GMT -5) (8 Φεβ 2023 22:11 GMT)
1.8

131 km
9.6 km ανατολικά από Villa de San Diego de Ubaté, Κολομβία Περ.
8 Φεβ 2023 17:04 (GMT -5) (8 Φεβ 2023 22:04 GMT)
1.7

136 km
Northern Colombia Περ.
8 Φεβ 2023 16:44 (GMT -5) (8 Φεβ 2023 21:44 GMT)
2.9

139 km
7.5 km ανατολικά από Villa de San Diego de Ubaté, Κολομβία Περ.
8 Φεβ 2023 16:10 (GMT -5) (8 Φεβ 2023 21:10 GMT)
2.2

128 km
35 km νοτιοδυτικά από Bucaramanga, Santander, Κολομβία Περ.
8 Φεβ 2023 15:03 (GMT -5) (8 Φεβ 2023 20:03 GMT)
2.3

144 km
37 km νότια από Bucaramanga, Santander, Κολομβία Περ.
8 Φεβ 2023 13:44 (GMT -5) (8 Φεβ 2023 18:44 GMT)
1.8

136 km
19 km βόρεια από San Gil, Santander, Κολομβία Περ.
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 1.1 x 1010 joules (3.17 megawatt hours, ισοδυναμεί με 2.72 τόνους TNT) | about seismic energy

Latest seismic signals

Seismic station: La Rusia, Boyaca, Colombia (RUS/CM network) | Show on map | Station Info
Seismic station La Rusia, Boyaca, Colombia: seismogram of vertical movement last 60 minutes (source: IRIS/BUD)
Seismogram (vertical component) last 60 minutes. Source: IRIS query builder webtool
Δείτε περισσότερα

Κατάλογος σεισμών - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Αναζήτηση!
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings