3 spots left on Iceland Geo Tour 16-30 July 2022

Τελευταίοι σεισμοί, Pueblo Rico, Departamento de Risaralda, Κολομβία, τις τελευταίες 24 ώρες την Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 27 Ιουνίου 2022 20:13 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Τις τελευταίες 24 ώρες, Pueblo Rico είχε 8 μικρούς σεισμούς κάτω των 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν. Δείτε τους σεισμούς τις τελευταίες 30 ημέρες!

Τελευταίος σεισμός: Mag. 1.4 | Departamento del Choco, 72 km Δ από Pereira, Κολομβία -

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 1.8 | 23 km Β από Tulua, Departamento del Valle del Cauca, Κολομβία -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near Pueblo Rico, Departamento de Risaralda, Κολομβία (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες:6 σεισμοί
Τελευταίες 7 ημέρες:55 σεισμοί | 9 σεισμοί M2+ | 2 σεισμοί M3+
Τελευταίες 30 ημέρες:218 σεισμοί | 24 σεισμοί M2+ | 5 σεισμοί M3+
Τελευταίες 90 ημέρες:486 σεισμοί | 71 σεισμοί M2+ | 11 σεισμοί M3+ | 2 σεισμοί M4+ | 1 σεισμός M5+
Τελευταίες 365 ημέρες:758 σεισμοί | 129 σεισμοί M2+ | 25 σεισμοί M3+ | 8 σεισμοί M4+ | 1 σεισμός M5+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

Abejorral | Aguadas | Alto Baudo | Alvarado | Andes | Anserma | Ansermanuevo | Antioquia | Anzoategui | Apia | ...Προβολή όλων... | Villamaria | Viterbo
...Διαβάστε περισσότερα
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (8 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 GMT (8 σεισμοί)
27 Ιου 2022 08:55 (GMT -5) (27 Ιου 2022 13:55 GMT)
1.4

72 km
Departamento del Choco, 72 km δυτικά από Pereira, Κολομβία Περ.Χάρτης
27 Ιου 2022 06:50 (GMT -5) (27 Ιου 2022 11:50 GMT)
1.6

121 km
23 km βορειοδυτικά από La Union, Κολομβία Περ.Χάρτης
27 Ιου 2022 06:44 (GMT -5) (27 Ιου 2022 11:44 GMT)
1.0

29 km
Colombia Περ.Χάρτης
27 Ιου 2022 06:32 (GMT -5) (27 Ιου 2022 11:32 GMT)
1.3

33 km
Colombia Περ.Χάρτης
27 Ιου 2022 05:03 (GMT -5) (27 Ιου 2022 10:03 GMT)
0.6
Colombia Περ.Χάρτης
27 Ιου 2022 02:31 (GMT -5) (27 Ιου 2022 07:31 GMT)
1.8

121 km
23 km βόρεια από Tulua, Κολομβία Περ.Χάρτης
27 Ιου 2022 02:09 (GMT -5) (27 Ιου 2022 07:09 GMT)
1.4

101 km
Colombia Περ.Χάρτης
27 Ιου 2022 00:40 (GMT -5) (27 Ιου 2022 05:40 GMT)
0.6

5 km
Colombia Περ.Χάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 7.2 x 107 joules (20 kilowatt hours) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.