Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Τελευταίοι σεισμοί, La Esperanza, Norte de Santander, Κολομβία, τις τελευταίες 24 ώρες την Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση: 28 Σεπτεμβρίου 2022 17:33 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες:

  • 6 σεισμοί μεγέθους 2 βαθμών και άνω
  • 15 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 24 ώρες, La Esperanza είχε 6 σεισμούς μεγέθους 2.0 ή μεγαλύτερο. Σημειώθηκαν επίσης 15 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 1.7 | 19 km Β από San Gil, Santander, Κολομβία -

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 2.7 | 25 km ΝΔ από Piedecuesta, Santander, Κολομβία -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near La Esperanza, Norte de Santander, Κολομβία (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες19 σεισμοί | 6 σεισμοί M2+
Τελευταίες 7 ημέρες190 σεισμοί | 58 σεισμοί M2+ | 3 σεισμοί M3+
Τελευταίες 30 ημέρες852 σεισμοί | 284 σεισμοί M2+ | 23 σεισμοί M3+ | 4 σεισμοί M4+
Τελευταίες 90 ημέρες2,448 σεισμοί | 908 σεισμοί M2+ | 67 σεισμοί M3+ | 10 σεισμοί M4+
Τελευταίες 365 ημέρες5,561 σεισμοί | 2,086 σεισμοί M2+ | 137 σεισμοί M3+ | 35 σεισμοί M4+ | 1 σεισμός M5+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:

όλα
1.0+
2.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (21 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022 GMT (13 σεισμοί)
28 Σεπ 2022 07:21 (GMT -5) (28 Σεπ 2022 12:21 GMT)
1.7

132 km
19 km βόρεια από San Gil, Santander, Κολομβία Περ.
28 Σεπ 2022 07:15 (GMT -5) (28 Σεπ 2022 12:15 GMT)
1.9

132 km
20 km βόρεια από San Gil, Santander, Κολομβία Περ.
28 Σεπ 2022 05:03 (GMT -5) (28 Σεπ 2022 10:03 GMT)
1.5

138 km
35 km νότια από Bucaramanga, Santander, Κολομβία Περ.
28 Σεπ 2022 03:41 (GMT -5) (28 Σεπ 2022 08:41 GMT)
1.7

138 km
22 km βόρεια από San Gil, Santander, Κολομβία Περ.
28 Σεπ 2022 03:40 (GMT -5) (28 Σεπ 2022 08:40 GMT)
1.5

136 km
16 km βόρεια από San Gil, Santander, Κολομβία Περ.
28 Σεπ 2022 03:14 (GMT -5) (28 Σεπ 2022 08:14 GMT)
1.7

146 km
38 km νότια από Bucaramanga, Santander, Κολομβία Περ.
28 Σεπ 2022 03:07 (GMT -5) (28 Σεπ 2022 08:07 GMT)
1.6

144 km
Northern Colombia Περ.
28 Σεπ 2022 01:06 (GMT -5) (28 Σεπ 2022 06:06 GMT)
2.4

145 km
Northern Colombia Περ.
28 Σεπ 2022 00:04 (GMT -5) (28 Σεπ 2022 05:04 GMT)
1.7

140 km
Northern Colombia Περ.
27 Σεπ 2022 23:49 (GMT -5) (28 Σεπ 2022 04:49 GMT)
1.1

4.5 km
Northern Colombia Περ.
27 Σεπ 2022 21:18 (GMT -5) (28 Σεπ 2022 02:18 GMT)
1.8

137 km
Northern Colombia Περ.
27 Σεπ 2022 19:57 (GMT -5) (28 Σεπ 2022 00:57 GMT)
0.8

30 km
Northern Colombia Περ.
27 Σεπ 2022 19:12 (GMT -5) (28 Σεπ 2022 00:12 GMT)
2.7

143 km
Northern Colombia Περ.
Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022 GMT (8 σεισμοί)
27 Σεπ 2022 17:47 (GMT -5) (27 Σεπ 2022 22:47 GMT)
0.9

124 km
Northern Colombia Περ.
27 Σεπ 2022 15:51 (GMT -5) (27 Σεπ 2022 20:51 GMT)
2.2

137 km
Northern Colombia Περ.
27 Σεπ 2022 14:20 (GMT -5) (27 Σεπ 2022 19:20 GMT)
1.8

132 km
Northern Colombia Περ.
27 Σεπ 2022 14:11 (GMT -5) (27 Σεπ 2022 19:11 GMT)
2.1

133 km
Northern Colombia Περ.
27 Σεπ 2022 13:56 (GMT -5) (27 Σεπ 2022 18:56 GMT)
1.7

143 km
Northern Colombia Περ.
27 Σεπ 2022 13:30 (GMT -5) (27 Σεπ 2022 18:30 GMT)
2.3

138 km
Northern Colombia Περ.
27 Σεπ 2022 13:21 (GMT -5) (27 Σεπ 2022 18:21 GMT)
2.1

138 km
Northern Colombia Περ.
27 Σεπ 2022 12:47 (GMT -5) (27 Σεπ 2022 17:47 GMT)
1.7

135 km
Northern Colombia Περ.
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 1.7 x 109 joules (480 kilowatt hours, ισοδυναμεί με 0.413 τόνους TNT) | about seismic energy

Latest seismic signals

Seismic station: La Rusia, Boyaca, Colombia (RUS/CM network) | Show on map | Station Info
Seismic station La Rusia, Boyaca, Colombia: seismogram of vertical movement last 60 minutes (source: IRIS/BUD)
Seismogram (vertical component) last 60 minutes. Source: IRIS query builder webtool
Δείτε περισσότερα

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Αναζήτηση!
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings