Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Τελευταίοι σεισμοί, Chitaraque, Boyaca, Κολομβία, τις τελευταίες 24 ώρες την Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2022 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση: 5 Δεκεμβρίου 2022 21:58 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες:

  • 2 σεισμοί μεγέθους 3 βαθμών και άνω
  • 3 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
  • 20 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 24 ώρες, Chitaraque είχε 2 σεισμούς μεγέθους 3.0 ή μεγαλύτερο και 3 σεισμούς μεγέθους 2+. Σημειώθηκαν επίσης 20 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 2.9 | Departamento de Bolivar, 25 km ΒΔ από Barrancabermeja, Κολομβία -

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 3.1 | 24 km Ν από San Gil, Santander, Κολομβία -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near Chitaraque, Boyaca, Κολομβία (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες24 σεισμοί3 σεισμοί M2+2 σεισμοί M3+
Τελευταίες 7 ημέρες230 σεισμοί47 σεισμοί M2+4 σεισμοί M3+1 σεισμός M4+
Τελευταίες 30 ημέρες996 σεισμοί236 σεισμοί M2+21 σεισμοί M3+1 σεισμός M4+
Τελευταίες 90 ημέρες2,784 σεισμοί770 σεισμοί M2+61 σεισμοί M3+6 σεισμοί M4+
Τελευταίες 365 ημέρες8,403 σεισμοί2,768 σεισμοί M2+196 σεισμοί M3+33 σεισμοί M4+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

Aguada | Albania | Antioquia | Arcabuco | Barbosa | Barichara | Belen | Betéitiva | Boavita | Bolivar | ...Προβολή όλων... | Yacopi | Yopal
...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:

όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (25 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2022 GMT (23 σεισμοί)
5 Δεκ 2022 15:07 (GMT -5) (5 Δεκ 2022 20:07 GMT)
2.9

80 km
Departamento de Bolivar, 25 km βορειοδυτικά από Barrancabermeja, Κολομβία Περ.
5 Δεκ 2022 09:43 (GMT -5) (5 Δεκ 2022 14:43 GMT)
1.9

109 km
17 km δυτικά από Barbosa, Santander, Κολομβία Περ.
5 Δεκ 2022 09:41 (GMT -5) (5 Δεκ 2022 14:41 GMT)
1.6

135 km
Northern Colombia Περ.
5 Δεκ 2022 09:35 (GMT -5) (5 Δεκ 2022 14:35 GMT)
1.8

133 km
15 km βόρεια από San Gil, Santander, Κολομβία Περ.
5 Δεκ 2022 08:37 (GMT -5) (5 Δεκ 2022 13:37 GMT)
2.1

13 km
Boyaca, 96 km ανατολικά από Piedecuesta, Santander, Κολομβία Περ.
5 Δεκ 2022 07:39 (GMT -5) (5 Δεκ 2022 12:39 GMT)
1.9

149 km
37 km νότια από Bucaramanga, Santander, Κολομβία Περ.
5 Δεκ 2022 06:21 (GMT -5) (5 Δεκ 2022 11:21 GMT)
3.1

151 km
24 km νότια από San Gil, Santander, Κολομβία
Το ενιωσα
Περ.
5 Δεκ 2022 06:08 (GMT -5) (5 Δεκ 2022 11:08 GMT)
1.7

132 km
36 km νοτιοδυτικά από Piedecuesta, Santander, Κολομβία Περ.
5 Δεκ 2022 05:25 (GMT -5) (5 Δεκ 2022 10:25 GMT)
1.9

140 km
22 km βόρεια από San Gil, Santander, Κολομβία Περ.
5 Δεκ 2022 05:08 (GMT -5) (5 Δεκ 2022 10:08 GMT)
1.2

112 km
Northern Colombia Περ.
5 Δεκ 2022 04:29 (GMT -5) (5 Δεκ 2022 09:29 GMT)
1.7

130 km
Northern Colombia Περ.
5 Δεκ 2022 04:21 (GMT -5) (5 Δεκ 2022 09:21 GMT)
1.6

135 km
Northern Colombia Περ.
5 Δεκ 2022 03:29 (GMT -5) (5 Δεκ 2022 08:29 GMT)
1.7

146 km
Northern Colombia Περ.
5 Δεκ 2022 03:16 (GMT -5) (5 Δεκ 2022 08:16 GMT)
1.0

107 km
Northern Colombia Περ.
5 Δεκ 2022 03:06 (GMT -5) (5 Δεκ 2022 08:06 GMT)
1.4

138 km
16 km βορειοδυτικά από San Gil, Santander, Κολομβία Περ.
5 Δεκ 2022 01:53 (GMT -5) (5 Δεκ 2022 06:53 GMT)
1.4

143 km
Northern Colombia Περ.
5 Δεκ 2022 00:53 (GMT -5) (5 Δεκ 2022 05:53 GMT)
0.9

2.2 km
Northern Colombia Περ.
4 Δεκ 2022 23:10 (GMT -5) (5 Δεκ 2022 04:10 GMT)
1.5

141 km
Northern Colombia Περ.
4 Δεκ 2022 22:15 (GMT -5) (5 Δεκ 2022 03:15 GMT)
1.5

136 km
Northern Colombia Περ.
4 Δεκ 2022 20:02 (GMT -5) (5 Δεκ 2022 01:02 GMT)
1.4

140 km
Northern Colombia Περ.
4 Δεκ 2022 20:00 (GMT -5) (5 Δεκ 2022 01:00 GMT)
1.5

35 km
Cundinamarca, 70 km νότια από La Dorada, Caldas, Κολομβία Περ.
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 7.6 x 109 joules (2.12 megawatt hours, ισοδυναμεί με 1.82 τόνους TNT) | about seismic energy

Latest seismic signals

Seismic station: La Rusia, Boyaca, Colombia (RUS/CM network) | Show on map | Station Info
Seismic station La Rusia, Boyaca, Colombia: seismogram of vertical movement last 60 minutes (source: IRIS/BUD)
Seismogram (vertical component) last 60 minutes. Source: IRIS query builder webtool
Δείτε περισσότερα

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Αναζήτηση!
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings