Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Τελευταίοι σεισμοί, San José de Pare, Boyaca, Κολομβία, τις τελευταίες 24 ώρες το Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2022 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση: 26 Νοεμβρίου 2022 13:26 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες:

  • 7 σεισμοί μεγέθους 2 βαθμών και άνω
  • 20 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 24 ώρες, San José de Pare είχε 7 σεισμούς μεγέθους 2.0 ή μεγαλύτερο. Σημειώθηκαν επίσης 20 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 2.1 | 20 km Ν από Honda, Departamento de Tolima, Κολομβία -

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 2.2 | 22 km Β από San Gil, Santander, Κολομβία -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near San José de Pare, Boyaca, Κολομβία (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες24 σεισμοί7 σεισμοί M2+
Τελευταίες 7 ημέρες262 σεισμοί58 σεισμοί M2+4 σεισμοί M3+
Τελευταίες 30 ημέρες973 σεισμοί261 σεισμοί M2+18 σεισμοί M3+
Τελευταίες 90 ημέρες2,805 σεισμοί807 σεισμοί M2+63 σεισμοί M3+8 σεισμοί M4+
Τελευταίες 365 ημέρες8,120 σεισμοί2,710 σεισμοί M2+190 σεισμοί M3+34 σεισμοί M4+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

Aguada | Albania | Antioquia | Arcabuco | Barbosa | Belen | Betéitiva | Boavita | Bolivar | Boyaca | ...Προβολή όλων... | Yolombo | Yopal
...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:

όλα
1.0+
2.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (27 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2022 GMT (10 σεισμοί)
26 Νοε 2022 04:48 (GMT -5) (26 Νοε 2022 09:48 GMT)
2.1

12 km
20 km νότια από Honda, Departamento de Tolima, Κολομβία Περ.
25 Νοε 2022 23:44 (GMT -5) (26 Νοε 2022 04:44 GMT)
1.8

131 km
19 km βόρεια από San Gil, Santander, Κολομβία Περ.
25 Νοε 2022 23:25 (GMT -5) (26 Νοε 2022 04:25 GMT)
1.5

139 km
Northern Colombia Περ.
25 Νοε 2022 22:14 (GMT -5) (26 Νοε 2022 03:14 GMT)
1.6

149 km
Northern Colombia Περ.
25 Νοε 2022 22:02 (GMT -5) (26 Νοε 2022 03:02 GMT)
1.6

150 km
Northern Colombia Περ.
25 Νοε 2022 22:01 (GMT -5) (26 Νοε 2022 03:01 GMT)
1.8

145 km
22 km βόρεια από San Gil, Santander, Κολομβία Περ.
25 Νοε 2022 22:00 (GMT -5) (26 Νοε 2022 03:00 GMT)
1.5

146 km
Northern Colombia Περ.
25 Νοε 2022 21:44 (GMT -5) (26 Νοε 2022 02:44 GMT)
1.6

135 km
29 km νοτιοδυτικά από Piedecuesta, Santander, Κολομβία Περ.
25 Νοε 2022 20:05 (GMT -5) (26 Νοε 2022 01:05 GMT)
2.2

135 km
22 km βόρεια από San Gil, Santander, Κολομβία Περ.
25 Νοε 2022 19:01 (GMT -5) (26 Νοε 2022 00:01 GMT)
1.9

147 km
21 km βόρεια από San Gil, Santander, Κολομβία Περ.
Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2022 GMT (17 σεισμοί)
25 Νοε 2022 17:50 (GMT -5) (25 Νοε 2022 22:50 GMT)
0.7

26 km
Colombia Περ.
25 Νοε 2022 17:39 (GMT -5) (25 Νοε 2022 22:39 GMT)
2.1

26 km
13 km δυτικά από La Dorada, Caldas, Κολομβία Περ.
25 Νοε 2022 17:08 (GMT -5) (25 Νοε 2022 22:08 GMT)
0.7

25 km
Colombia Περ.
25 Νοε 2022 16:43 (GMT -5) (25 Νοε 2022 21:43 GMT)
0.8

1 km
Northern Colombia Περ.
25 Νοε 2022 16:28 (GMT -5) (25 Νοε 2022 21:28 GMT)
2.2

126 km
Cundinamarca, 24 km νότια από Chiquinquira, Boyaca, Κολομβία Περ.
25 Νοε 2022 15:01 (GMT -5) (25 Νοε 2022 20:01 GMT)
2.1

137 km
21 km βόρεια από San Gil, Santander, Κολομβία Περ.
25 Νοε 2022 14:58 (GMT -5) (25 Νοε 2022 19:58 GMT)
2.0

76 km
25 km νοτιοδυτικά από Aguazul, Κολομβία Περ.
25 Νοε 2022 13:47 (GMT -5) (25 Νοε 2022 18:47 GMT)
1.9

13 km
19 km νότια από Τούνχα, Tunja, Boyaca, Κολομβία Περ.
25 Νοε 2022 13:26 (GMT -5) (25 Νοε 2022 18:26 GMT)
1.6

153 km
Northern Colombia Περ.
25 Νοε 2022 12:50 (GMT -5) (25 Νοε 2022 17:50 GMT)
1.9

19 km
38 km νότια από Sogamoso, Boyaca, Κολομβία Περ.
25 Νοε 2022 11:55 (GMT -5) (25 Νοε 2022 16:55 GMT)
1.6

154 km
Northern Colombia Περ.
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 1 x 109 joules (289 kilowatt hours, ισοδυναμεί με 0.248 τόνους TNT) | about seismic energy

Latest seismic signals

Seismic station: La Rusia, Boyaca, Colombia (RUS/CM network) | Show on map | Station Info
Seismic station La Rusia, Boyaca, Colombia: seismogram of vertical movement last 60 minutes (source: IRIS/BUD)
Seismogram (vertical component) last 60 minutes. Source: IRIS query builder webtool
Δείτε περισσότερα

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Search!
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings