Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Τελευταίοι σεισμοί, San Miguel, Santander, Κολομβία, τις τελευταίες 24 ώρες την Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2023 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση: 3 Φεβρουαρίου 2023 23:51 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες:

  • 2 σεισμοί μεγέθους 3 βαθμών και άνω
  • 5 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
  • 27 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 24 ώρες, San Miguel είχε 2 σεισμούς μεγέθους 3.0 ή μεγαλύτερο και 5 σεισμούς μεγέθους 2+. Σημειώθηκαν επίσης 27 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 2.1 | 24 km Β από San Gil, Santander, Κολομβία -

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 3.7 | 41 km Ν από Bucaramanga, Santander, Κολομβία -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near San Miguel, Santander, Κολομβία (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες34 σεισμοί5 σεισμοί M2+2 σεισμοί M3+
Τελευταίες 7 ημέρες290 σεισμοί59 σεισμοί M2+6 σεισμοί M3+1 σεισμός M4+
Τελευταίες 30 ημέρες1,286 σεισμοί268 σεισμοί M2+25 σεισμοί M3+6 σεισμοί M4+
Τελευταίες 90 ημέρες3,636 σεισμοί819 σεισμοί M2+69 σεισμοί M3+9 σεισμοί M4+
Τελευταίες 365 ημέρες10,670 σεισμοί3,353 σεισμοί M2+243 σεισμοί M3+38 σεισμοί M4+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:

όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (34 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2023 GMT (34 σεισμοί)
3 Φεβ 2023 16:17 (GMT -5) (3 Φεβ 2023 21:17 GMT)
2.1

138 km
24 km βόρεια από San Gil, Santander, Κολομβία Περ.
3 Φεβ 2023 12:44 (GMT -5) (3 Φεβ 2023 17:44 GMT)
1.6

133 km
Northern Colombia Περ.
3 Φεβ 2023 12:09 (GMT -5) (3 Φεβ 2023 17:09 GMT)
2.0

139 km
18 km βόρεια από San Gil, Santander, Κολομβία Περ.
3 Φεβ 2023 12:08 (GMT -5) (3 Φεβ 2023 17:08 GMT)
1.9

148 km
20 km νότια από Piedecuesta, Santander, Κολομβία Περ.
3 Φεβ 2023 11:54 (GMT -5) (3 Φεβ 2023 16:54 GMT)
3.2

142 km
40 km νότια από Bucaramanga, Santander, Κολομβία
Το ενιωσα
Περ.
3 Φεβ 2023 11:48 (GMT -5) (3 Φεβ 2023 16:48 GMT)
1.6

148 km
Northern Colombia Περ.
3 Φεβ 2023 11:43 (GMT -5) (3 Φεβ 2023 16:43 GMT)
1.8

136 km
19 km βόρεια από San Gil, Santander, Κολομβία Περ.
3 Φεβ 2023 10:57 (GMT -5) (3 Φεβ 2023 15:57 GMT)
1.8

134 km
20 km βόρεια από San Gil, Santander, Κολομβία Περ.
3 Φεβ 2023 10:14 (GMT -5) (3 Φεβ 2023 15:14 GMT)
1.5

106 km
Northern Colombia Περ.
3 Φεβ 2023 09:52 (GMT -5) (3 Φεβ 2023 14:52 GMT)
1.6

142 km
Northern Colombia Περ.
3 Φεβ 2023 09:34 (GMT -5) (3 Φεβ 2023 14:34 GMT)
2.1

142 km
24 km βόρεια από San Gil, Santander, Κολομβία Περ.
3 Φεβ 2023 09:12 (GMT -5) (3 Φεβ 2023 14:12 GMT)
1.6

115 km
Colombia Περ.
3 Φεβ 2023 08:17 (GMT -5) (3 Φεβ 2023 13:17 GMT)
1.7

125 km
Northern Colombia Περ.
3 Φεβ 2023 08:10 (GMT -5) (3 Φεβ 2023 13:10 GMT)
1.9

132 km
18 km βόρεια από San Gil, Santander, Κολομβία Περ.
3 Φεβ 2023 07:52 (GMT -5) (3 Φεβ 2023 12:52 GMT)
1.7

143 km
Northern Colombia Περ.
3 Φεβ 2023 07:43 (GMT -5) (3 Φεβ 2023 12:43 GMT)
3.7

144 km
41 km νότια από Bucaramanga, Santander, Κολομβία
Το ενιωσα
Περ.
3 Φεβ 2023 06:42 (GMT -5) (3 Φεβ 2023 11:42 GMT)
2.0

136 km
Northern Colombia Περ.
3 Φεβ 2023 06:34 (GMT -5) (3 Φεβ 2023 11:34 GMT)
1.9

135 km
Northern Colombia Περ.
3 Φεβ 2023 05:53 (GMT -5) (3 Φεβ 2023 10:53 GMT)
2.1

138 km
Northern Colombia Περ.
3 Φεβ 2023 04:26 (GMT -5) (3 Φεβ 2023 09:26 GMT)
1.6

132 km
Northern Colombia Περ.
3 Φεβ 2023 04:23 (GMT -5) (3 Φεβ 2023 09:23 GMT)
1.9

136 km
Northern Colombia Περ.
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 2.7 x 1010 joules (7.61 megawatt hours, ισοδυναμεί με 6.55 τόνους TNT) | about seismic energy

Latest seismic signals

Seismic station: La Rusia, Boyaca, Colombia (RUS/CM network) | Show on map | Station Info
Seismic station La Rusia, Boyaca, Colombia: seismogram of vertical movement last 60 minutes (source: IRIS/BUD)
Seismogram (vertical component) last 60 minutes. Source: IRIS query builder webtool
Δείτε περισσότερα

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Αναζήτηση!
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings