Help Ukraine

Τελευταίοι σεισμοί, Shighnan, Badakhshan, Αφγανιστάν, τις τελευταίες 30 ημέρες - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 18 Μαΐου 2022 17:30 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 30 ημέρες:

  • 2 σεισμοί μεγέθους 5 βαθμών και άνω
  • 22 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 4 και 5 βαθμών
  • 33 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 3 και 4 βαθμών
  • 37 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
  • 4 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 30 ημέρες, Shighnan είχε 2 σεισμούς μεγέθους 5.0 ή μεγαλύτερο, 22 σεισμούς μεγέθους 4+, 33 σεισμούς μεγέθους 3+ και 37 σεισμούς μεγέθους 2+. Σημειώθηκαν επίσης 4 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν. Δείτε όλους τους σεισμούς τις τελευταίες 24 ώρες!

Ο ισχυρότερος σεισμός: Mag. 5.0 | 16 km Α από Khorugh, Gorno-Badakhshan, Τατζικιστάν -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near Shighnan, Badakhshan, Αφγανιστάν (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες:1 σεισμός | 0 σεισμοί M2+ | 0 σεισμοί M3+ | 1 σεισμός M4+
Τελευταίες 7 ημέρες:16 σεισμοί | 6 σεισμοί M2+ | 4 σεισμοί M3+ | 5 σεισμοί M4+
Τελευταίες 30 ημέρες:98 σεισμοί | 37 σεισμοί M2+ | 33 σεισμοί M3+ | 22 σεισμοί M4+ | 2 σεισμοί M5+
Τελευταίες 90 ημέρες:290 σεισμοί | 126 σεισμοί M2+ | 85 σεισμοί M3+ | 60 σεισμοί M4+ | 2 σεισμοί M5+
Τελευταίες 365 ημέρες:920 σεισμοί | 337 σεισμοί M2+ | 273 σεισμοί M3+ | 245 σεισμοί M4+ | 12 σεισμοί M5+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
5.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
5.0+
Showing most recent quakes and quakes από μέγεθος 2.7 ή μεγαλύτερο (67 στα 98 σεισμοί, Δείτε περισσότερα):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Τετάρτη, 18 Μαΐου 2022 GMT (1 σεισμός)
18 Μαΐ 2022 12:16 (GMT +4:30) (18 Μαΐ 2022 07:46 GMT)
4.7

100 km
Afghanistan-Tajikistan Border Region
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
Τρίτη, 17 Μαΐου 2022 GMT (1 σεισμός)
17 Μαΐ 2022 10:20 (GMT +5) (17 Μαΐ 2022 05:20 GMT)
4.1

197 km
Tajikistan: 55 Km N of Khandūd, Afghanistan
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022 GMT (3 σεισμοί)
16 Μαΐ 2022 11:00 (GMT +5) (16 Μαΐ 2022 06:00 GMT)
2.8

10 km
AFGHANISTAN-TAJIKISTAN BORDER REGION Περ.Χάρτης
16 Μαΐ 2022 11:00 (GMT +5) (16 Μαΐ 2022 06:00 GMT)
3.9

73 km
Tajikistan
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
16 Μαΐ 2022 05:59 (GMT +4:30) (16 Μαΐ 2022 01:29 GMT)
3.9

140 km
Hindu Kush Region, Afghanistan
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
Κυριακή, 15 Μαΐου 2022 GMT (2 σεισμοί)
15 Μαΐ 2022 13:24 (GMT +5) (15 Μαΐ 2022 08:24 GMT)
4.3

171 km
Tajikistan
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
15 Μαΐ 2022 13:24 (GMT +5) (15 Μαΐ 2022 08:24 GMT)
2.8

10 km
AFGHANISTAN-TAJIKISTAN BORDER REGION Περ.Χάρτης
Παρασκευή, 13 Μαΐου 2022 GMT (4 σεισμοί)
14 Μαΐ 2022 04:22 (GMT +4:30) (13 Μαΐ 2022 23:52 GMT)
3.9

130 km
Afghanistan
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
14 Μαΐ 2022 02:48 (GMT +4:30) (13 Μαΐ 2022 22:18 GMT)
3.7

233 km
Afghanistan: Hindu Kush And Pamir Area
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
14 Μαΐ 2022 02:48 (GMT +4:30) (13 Μαΐ 2022 22:18 GMT)
4.3

209 km
Afghanistan-Tajikistan Border Region
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.Χάρτης
13 Μαΐ 2022 05:44 (GMT +5) (13 Μαΐ 2022 00:44 GMT)
4.2

120 km
Tajikistan
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
Τετάρτη, 11 Μαΐου 2022 GMT (6 σεισμοί)
11 Μαΐ 2022 20:34 (GMT +5) (11 Μαΐ 2022 15:34 GMT)
2.7

10 km
TAJIKISTAN Περ.Χάρτης
11 Μαΐ 2022 19:35 (GMT +5) (11 Μαΐ 2022 14:35 GMT)
3.1

10 km
AFGHANISTAN-TAJIKISTAN BORDER REGION Περ.Χάρτης
11 Μαΐ 2022 19:04 (GMT +4:30) (11 Μαΐ 2022 14:34 GMT)
4.4

145 km
Afghanistan Περ.Χάρτης
11 Μαΐ 2022 14:13 (GMT +4:30) (11 Μαΐ 2022 09:43 GMT)
4.1

213 km
37 Km SSE of Jurm, Afghanistan Περ.Χάρτης
11 Μαΐ 2022 12:15 (GMT +4:30) (11 Μαΐ 2022 07:45 GMT)
2.9

10 km
AFGHANISTAN-TAJIKISTAN BORDER REGION Περ.Χάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 8.3 x 1012 joules (2.3 gigawatt hours, ισοδυναμεί με 1980 τόνους TNT ή 0.1 atomic bombs!) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.