Αναζητήστε σεισμούς ανά περιοχή ή χώρα

Τελευταία ανανενώση: 2 Δεκεμβρίου 2021 04:29 GMT -

Πληκτρολογήστε τοπωνύμιο, πόλη, περιοχή ή χώρα για να αναζητήσετε σεισμούς:

Search!

Οι τελευταίοι σεισμοί, Chinandega, Νικαράγουα: τελευταίες 7 ημέρες

Τελευταία ανανενώση 2 Δεκεμβρίου 2021 04:29 GMT -
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
2.0+
3.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Δείξε σεισμούς!
όλα
2.0+
3.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (24 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου 2021 19:01 GMT (5 σεισμοί)
1 Δεκ 2021 13:01 (GMT -6) (1 Δεκ 2021 19:01 GMT)
3.0

33 km
North Pacific Ocean, 96 km δυτικά από Chinandega, Νικαράγουα
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
1 Δεκ 2021 04:21 (GMT -6) (1 Δεκ 2021 10:21 GMT)
2.0

8 km
6.5 km βόρεια από Μανάγκουα, Νικαράγουα ΠερισσότεροΧάρτης
1 Δεκ 2021 03:36 (GMT -6) (1 Δεκ 2021 09:36 GMT)
2.9

12 km
North Pacific Ocean, 92 km νοτιοδυτικά από Chinandega, Νικαράγουα ΠερισσότεροΧάρτης
1 Δεκ 2021 03:29 (GMT -6) (1 Δεκ 2021 09:29 GMT)
2.9

22 km
North Pacific Ocean, 100 km νοτιοδυτικά από Chinandega, Νικαράγουα ΠερισσότεροΧάρτης
1 Δεκ 2021 02:13 (GMT -6) (1 Δεκ 2021 08:13 GMT)
2.4

7 km
7.1 km βόρεια από Μανάγκουα, Νικαράγουα ΠερισσότεροΧάρτης
Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021 16:23 GMT (5 σεισμοί)
30 Νοε 2021 10:23 (GMT -6) (30 Νοε 2021 16:23 GMT)
3.5

36 km
8 km βόρεια από Choluteca, Ονδούρα
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 05:10 (GMT -6) (30 Νοε 2021 11:10 GMT)
2.6

178 km
10.1 km βορειοδυτικά από Λεόν, Νικαράγουα ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 03:59 (GMT -6) (30 Νοε 2021 09:59 GMT)
2.2

21 km
22 km νότια από Λεόν, Departamento de Leon, Νικαράγουα ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 03:59 (GMT -6) (30 Νοε 2021 09:59 GMT)
2.5

53 km
North Pacific Ocean, 37 km νότια από Λεόν, Νικαράγουα ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 22:17 (GMT -6) (30 Νοε 2021 04:17 GMT)
2.5

185 km
11 km δυτικά από Chinandega, Νικαράγουα ΠερισσότεροΧάρτης
Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021 15:08 GMT (5 σεισμοί)
29 Νοε 2021 09:08 (GMT -6) (29 Νοε 2021 15:08 GMT)
3.2

52 km
North Pacific Ocean, 39 km νότια από Λεόν, Νικαράγουα
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 05:03 (GMT -6) (29 Νοε 2021 11:03 GMT)
2.4

8 km
19 km νοτιοανατολικά από Somotillo, Νικαράγουα ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 05:03 (GMT -6) (29 Νοε 2021 11:03 GMT)
3.5

79 km
North Pacific Ocean, 81 km νότια από Ουσουλουτάν, Ελ Σαλβαδόρ
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 21:00 (GMT -6) (29 Νοε 2021 03:00 GMT)
2.4

1 km
23 km βορειοδυτικά από Chinandega, Νικαράγουα ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 21:00 (GMT -6) (29 Νοε 2021 03:00 GMT)
2.8

68 km
North Pacific Ocean, 77 km δυτικά από Chinandega, Νικαράγουα ΠερισσότεροΧάρτης
Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 21:27 GMT (3 σεισμοί)
28 Νοε 2021 15:27 (GMT -6) (28 Νοε 2021 21:27 GMT)
3.5

1 km
Departamento de Jinotega, 42 km βορειοανατολικά από Εστελί, Νικαράγουα
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 13:28 (GMT -6) (28 Νοε 2021 19:28 GMT)
2.8

10 km
29 km δυτικά από Εστελί, Νικαράγουα ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 19:39 (GMT -6) (28 Νοε 2021 01:39 GMT)
3.0

10 km
Departamento de Boaco, 30 km βορειοανατολικά από Γρανάδα, Νικαράγουα
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 21:41 GMT (2 σεισμοί)
27 Νοε 2021 15:41 (GMT -6) (27 Νοε 2021 21:41 GMT)
3.5

78 km
North Pacific Ocean, 35 km νοτιοδυτικά από San Lorenzo, Ονδούρα
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 18:01 (GMT -6) (27 Νοε 2021 00:01 GMT)
3.2

30 km
Departamento de La Union, 35 km νοτιοανατολικά από San Miguel, Ελ Σαλβαδόρ
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 20:35 GMT (1 σεισμός)
26 Νοε 2021 14:35 (GMT -6) (26 Νοε 2021 20:35 GMT)
2.6

169 km
North Pacific Ocean, 55 km δυτικά από Chinandega, Νικαράγουα ΠερισσότεροΧάρτης
Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 17:38 GMT (3 σεισμοί)
25 Νοε 2021 11:38 (GMT -6) (25 Νοε 2021 17:38 GMT)
2.5

7 km
Departamento de Masaya, 9.6 km νοτιοανατολικά από Μανάγκουα, Νικαράγουα ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 08:28 (GMT -6) (25 Νοε 2021 14:28 GMT)
3.1

30 km
North Pacific Ocean, 82 km δυτικά από Chinandega, Νικαράγουα
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 00:34 (GMT -6) (25 Νοε 2021 06:34 GMT)
2.8

6 km
19 km ανατολικά από Chinandega, Νικαράγουα
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 6.8 x 1010 joules (19 megawatt hours, ισοδυναμεί με 16.4 τόνους TNT) Περισσότερες πληροφορίες
Δείτε περισσότερα

Κατάλογος σεισμών - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
έως
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Ακολουθήστε μας:Ακολουθήστε μας στο FacebookΑκολουθήστε μας στο InstagramΑκολουθήστε μας στο TwitterΕπισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube